Astoriahotel Copenhagen Avaliações

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

4 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Bedbugs!

Absolutely worst hotel I have ever stayed in.

Bedsbugs everywhere-I would stay far away. There are prostitutes going up to the rooms whilst guests are walking around with their kids. There's no safety at night and the receptionists aren't trained at all and look too young to stand alone in the reception.

The hotel manager makes your breakfast with no hair net or gloves on in the morning. Yuck! The whole thing is unhygienic and unsafe. The room ´s and the building itself should be either renovated or demolished.

1 de setembro de 2026

0 stjerner hvis det var muligt

0 stjerner hvis det var muligt !
Vi har booket et værelse til 2 personer fra fredag til søndag og skal ligge kortnummer og diverse inden bekræftelse, som jeg heller ikke fik, trods ønske.
Da vi kommer til hotellet spørger vi om en opgradering fra 2 til 3 personer og forventer at det også gælder 2 overnatninger.
Vi betaler det aftalte beløb for opgraderingen.
Da vi kommer til hotellet om natten, bliver vi gjort opmærksom på at vi ikke havde det værelse længere og hvis vi ikke betalte det dobbelte beløb kunne vi pakke vores ting og forlade hotellet - kl. 02.30 om natten.
Vi var blevet gjort opmærksom på at vi fik en opgradering. Havde ikke set nogen kvitteringer for noget som helst.
Vi vælger at pakke og ikke vil betale det dobbelte beløb.
Da jeg kommer hjem kan jeg se at hotellet alligevel havde trukket næsten det dobbelte beløb, hvori jeg ringer til chefen og får at vide at vi ikke checkede ud om formiddagen og derfor skulle betale det dobbelte.
Forklarede at vi blev enige om ikke at betale og valgte at forlade stedet - uden betaling.
Efter mange diskussioner og samtaler med inkompetente og arrogante medarbejdere og i særdeleshed chefen som havde det
sidste ord, føler vi os helt på bar bund i denne her sag.
Hotellet har ikke ret til at trække et beløb, for noget som ikke har været brugt og hvor kunden ikke er gjort opmærksom på forløbet om den sidste overnatning.
Magen til amatører skal man lede længe efter !!!

28 de agosto de 2026

Rip off

Absolute rip off dirty not cared for, expensive no facilities in room bathroom a hole with a shower and toilet one star dont come here!

9 de junho de 2026

Dreng med autisme smidt på gaden kl 03 i frostvejr

Min dreng på 19 år med autisme - kunne ikke blive lukket ind på hans værelse i går. Han havde sat i lobbyen og opladet hans telefon - og hans kammerater var gået i seng og tog ikke telefonen. Da han beder receptionisten om hjælp til at finde hans værelse - vil receptionisten smide ham på gaden - klokken 3 om natten i frostvejr!!! Min dreng havde nøglekort til værelset - men blev alligevel truet til at gå. Han ringer til os, der sidder i Vejle - helt panisk. Receptionisten vil ikke hjælpe og var ligeglad med, at min dreng havde et nøglekort - for han kunne ikke huske værelse nummeret. Min dreng kunne fortælle det fulde navn på ham der havde booket deres værelse og havde et nøglekort - men der var ingen hjælp at hente. Først efter en lang frustrerende snak med min mand - bliver min dreng lukket op på værelset. Han var helt opløst og troede han skulle sove på en bænk i frostvejr i København.
Jeg giver ingen stjerner overhovedet - det er det værste sted i hele Danmark at booke et værelse - hold jer langt væk fra dette sted!!

22 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

4 gang vi har booket et par…

4 gang vi har booket et par overnatninger på Astoria.
Alle gange mødt af et utroligt imødekommende personale. Hver gang flotte værelser - alt er rent og i super orden. Rigtig flot morgenbord med det bedste brød vi har fået i Kbh. Fint udvalg af hvad man forventer af et morgenbord. Utroligt sødt personale. Ville købe et par kopper kaffe til at tage med på værelset om aftenen - dem fik vi bare. Ved afrejse fik vi tilbudt at lade bagage stå til togafgang. Også her fik vi et par kopper kaffe med til turen. Vi kan kun anbefale at bo på Astoria - ud over en fantastisk central beliggenhed, er der en hyggelig rar atmosfære på hotellet. Vi glæder os til at komme tilbage.

10 de dezembro de 2021

Vedr. Astoria Hotel Copenhagen

Vedr. hotellets "restaurant": En heltigennem vanvittigt dårlig oplevelse, som end ikke fortjener én stjerne. Særligt deres "pizzabuffet" må der advares på det kraftigste imod. Det sætter helt nye standarder for bondefangeri og elendig kvalitet/udvalg. DO NOT EVER EAT THERE.

26 de agosto de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bondefangeri muligvis en turist fælde

Bondefangeri muligvis en turist fælde?
Hold jer langt væk fra dette sted, de virker inkompetente og ligeglad med service og kundemindet.

Deres hjemmeside virker til ikke blive indlæset ordentligt, hverken på mobil eller tablet.

Vi skulle finde en stationær, men da var skaden sket.
For bare at kunne læse deres mail og betingelser ordentligt, skulle vi bruge en stationær.
Det eneste der stod på vores mobil og tablet var resvere og over halvdelen af deres tekst manglede.
Bum 2 sek senere blev vi 993 kr fattigere og pengene kan ikke refunderers man er tvunget til at udnytte den dårlige tilbud eller side med en bitter smag i munden at de tog dine penge, tiltros med det står noget andet på siden.
På siden indgår det at man ikke skal betale med det samme, men det åbenbart en "fejl."
Der jo ikke en grund til at afbestille sine ting hvis man afligevel ikke få sin penge tilbage.
Hold jer langt fra dette hotel, der findes så meget bedre andre steder og som er fair i prisen og service.

11 de fevereiro de 2020

Dårlig oplevelse på Hotel Astoria nær Hovedbanegården

Værelset som jeg havde booket via appen "Hotels.com" var lejet ud så jeg blev "opgraderet" så istedet for at få en dobbeltseng fil jeg 2 dårlige enkeltemands senge og puderne var klumpede. Det kalder jeg en nedgradering. Der var ikke støvsuget ordentligt og bord og lampe var beskidt og isolering manglede delvist på bordlampen. Loftlampe virkede ikke. Der var ikke støvsuget ordentligt og sengene var plettede og der var hul i sengetøjet. Strygebrætet som jeg lånte var beskidt og strygejernet var fyldt af kalk. Det var muligt at få en tandbørste, men ingen tandpasta. Og det var ikke muligt at få morgenmad før kl. 7:30 på en søndag. Alt i alt en dårlig oplevelse. Eneste positive ting var at der var badekar på badeværelset.

30 de dezembro de 2018
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slidt, lydt og dårlige senge

Meget slidt hotel, med revner og huller i vægge og på badeværelset. Sengen var ekstremt dårlig, nærmere en feltseng end en egentlig seng. Meget lydt: Togene nedenunder hørtes tydeligt på 2 sal. Dog meget venligt serveringspersonale til morgenmaden.
Vil ikke anbefale.

30 de agosto de 2018

Turistfælde

Jeg satte mig ved et bord i restauranten og kunne se at der stod pandekager på menuen til 39-59kr. Dette stod på min papirs bordskåner og den sagde endda også at kaffe var gratis.
Da tjeneren kom, spurgte jeg om der var andet at vælge imellem og jeg blev præsenteret et menukort. Jeg besluttede mig for de første gode tilbud, pandekager med sirup, ved at pege på bordskåneren og bestilte samtidigt en kop kakao.
Efter maden, måtte jeg selv rette henvendelse for at komme til at betale. Receptionisten fandt en tjener og jeg blev præsenteret 114 dkr. på kortmaskinen! Da jeg brokkede mig over den forkerte pris flygtede tjeneren ud i køkkenet og receptionisten stod påståeligt og forlangte pengene. Hun blev ved med at sige at hun ikke havde noget med restauranten at gøre og at hun ikke havde tid til at vente på mig. Jeg følte at jeg var blevet præsenteret en anden pris end hvad jeg endte ud med. Et godt gammelt snyde trick at vise en dyrere pris end hvad man havde bestilt for. I strid med markedførings loven!

29 de janeiro de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tilfreds med det hele.

Skulle blot have en enkelt overnatning henover weekenden (25. til 26. februar) i forbindelse med Copenhagen Comics. Jeg kom sent ud af fjerende men fik alligevel et godt værelse til en fornuftig pris på trods af det korte varsel. Personalet var fjong, fik anbefalet nogle gode spisesteder der vist sig at holde stik, og blev besnakket og underholdt i baren senere om aftenen. Morgenmadsbufféen var enkel og god, græsk yoghurt med div- lækkerier, godt lunt brød med allehånde pålæg samt friskpresset appelsinjuice, rabarbersaft og tomatjuice, selvfølgelig kaffe og te efter behov. Flotte lokaler i en historisk bygning. Et enkeltværelse er småt, men med alt man ku' ønske sig, god seng, god belysning, et lille arbejdsbord og et fint lille badeværelse/toilet.
Fantastisk central beliggenhed, man skal dog være istand til at ignorerer (eller værdsætte) den ofte forekommende rumlen fra de mange toge der kører gennem Hovedbanegården. Selv synes jeg det er en hyggelig lyd.
Jeg vil helt klart bruge stedet igen.

27 de fevereiro de 2017

Krænkende og grænseoverskridende oplevelse på Hotel Astoria København

Jeg skriver på vegne af et familiemedlem (dame på omkring 65 år), der i januar 2016 havde en mærkelig og temmelig grænseoverskridende oplevelse på Hotel Astoria beliggende på Banegårdspladsen i København.
Omkring kl. 22:00, hvor gæsten - altså damen på 65 år - allerede er gået i seng, bliver der banket på døren til værelset. Hotellet ved, at hun er derinde. Hun hører imidlertid ikke noget i første omgang og tror, da der bankes igen, at det er en gæst, der er gået forkert. Hun vælger at blive under dynen og forsøger at fastholde søvnen. Så kan hun høre, at nøglen i døren skubbes ud og døren bliver låst op udefra. Lige pludselig står der en fremmed mand på hendes værelse. Hun er selvsagt rystet, forvirret (har lige sovet) og overrasket. Han spørger på et meget svært forståeligt dansk, om vandhanen på badeværelset løber. Hun svarer nej, og forsøger at dække sig til. Alligevel går manden, som er alene og som udgiver sig for at være en fra hotellets personale, ud på badeværelset for at se efter om vandhanen løber. Inden gæsten/damen beder ham om at gå øjeblikkeligt, forsøger han (igen på svært forståeligt dansk) at forklare, at der er vandskade i værelset nedenfor, så han skulle liiiige checke badeværelset i hendes værelse.
Damen er rystet og vred over, at man bare låser sig ind på gæsternes værelse sent om aftenen - velvidende at hun er derinde og formentlig sover. Det er grænseoverskridende og krænkende at blive "taget på sengen".
Adspurgt i tiden efter, får gæsten/damen ved henvendelse til hotellet at vide af en kvindelig hotelmedarbejder, at der IKKE var rapporteret noget om en vandskade!! Gæsten/damen henvender sig derefter til hotellet for at få en forklaring på, hvorfor en mandlig hotelmedarbejder pludselig befinder sig på hendes hotelværelse kl. 22:00.
Hotellet har kun undvigende svaret og til sidst ignoreret hendes gentagne henvendelser. HVIS det virkelig var nødvendigt at forstyrre gæsterne i deres søvn, kunne man så ikke have grebet det anderledes an? Måske kunne hotellet sende en kvinde op på værelset?! Eller klart og tydeligt forklare ærindet gennem døren og ikke bare uden videre skubbe nøglen ud og tvinge sig adgang. Jeg tvivler på, at det der er sket er i overensstemmelse med almindelig hotelprocedure og god hotelskik! Vi er i min familie en anden gang helt sikkert kureret fra et hotelophold på Hotel Astoria, som både under og efterfølgende har håndteret denne sag yderst dårligt! Kan IKKE anbefale Hotel Astoria København!!

13 de abril de 2016

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais