I mere end ti år har jeg forsøgt mig på tradingmarkedet - Forex og Bitcoin m.m. Jeg prøvede udenlandske firmaer (med store tab til følge); jeg prøvede mindst to forskellige store da... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hvis du ønsker at tage din trading og mindset omkring trading til de næste niveau, så er AS Trading klart stedet for dig. Du kommer ind i et fælleskab med like minded upcoming traders som du k... Ver mais
Jeg har kun været en del af AS Trading i kort tid, men det har allerede været et fantastisk og lærerigt forløb. Hvis man oprigtigt ønsker at lære trading, så er AS Trading uden tvivl det rette s... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Tag kontrol over dit liv og start din rejse som succesfuld trader i dag
Informações de contato
Blegdamsvej 112, 2100, København, Dinamarca
- kontakt@astrading.io
- astrading.io
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
AS og hans team er helt fantastisk
AS og hans team er helt fantastisk, efter af har prøv copi trading fuldt andre grupper i et pr år er jeg landet det rigtige sted😊
I have been mugged off
I have been mugged off. I started with this platform and gave a review in 07.09.2025. They have now changed it to Danish only which has completly moved the goal post for my learning. Attending the current live sessions has no use to me as they previously had English live sessions and I have been fobbed off with a few potential one to ones.
Jeg har kun været en del af forløbet i…
Jeg har kun været en del af forløbet i nogle måneder, men har - som nybegynder - fået en god forståelse for trading og markedets struktur. Men vigtigst af alt, oplever jeg at der er et stort fokus på at holde både læringen og eksekveringen af det tillærte så simpel som muligt. Der er mange hjælpende hænder og muligheder i fællesskabet.
Hermed min uforbeholdne ANBEFALING!
I mere end ti år har jeg forsøgt mig på tradingmarkedet - Forex og Bitcoin m.m.
Jeg prøvede udenlandske firmaer (med store tab til følge); jeg prøvede mindst to forskellige store danske udbydere, før jeg valgte AS Trading ved Alexander Schmeichel.
Nøgleordet for mit valg er ENKELTHED:
Fokus på ét symbol - i.e. XAUUSD - Guld mod dollar
Max 4 indikatorer - demand/supply zones - FVG - trendlines og af og til Fibonacci retracement.
1 H timeframe (senere 3 - 1 H, 15 m og 5 m)
Community drives via Skool, som for mig er en stor fordel i forhold til Discord - da det er mere overskueligt og personligt.
Sitet er på både dansk og engelsk!
PS: Der gives IKKE finansiel rådgivning
og ingen COPYTrade.
Glæder mig til at se dig derinde!!
/ Geert Larsen
Jeg har nu været med siden januar og…
Jeg har nu været med siden januar og jeg har kun været tilfreds indtil videre,
super søde mennesker og man føler sig meget velkommen!
de er gode til at forklare hvis man har spørgsmål og syntes Alexanders Videoer er en god læring.
der er intet der bliver holdt tilbage og der findes ikke summe spørgsmål. tak :)
En varm anbefaling 👍
Jeg har været igang med forløbet hos AS Trading i en måned, og jeg har allerede lært mere om trading end jeg umiddelbart troede var muligt. Alex og hans team forstår virkelig at formidle idéen om at det ikke handler om at jagte penge, men at man igennem struktur, mindset og disciplin når meget længere på sin Trading rejse. Et super godt community med masser af muligheder for hjælp og sparring, samt et ton af gode træningsvideoer 👍.
Value for money!
Jeg har nu tradet i omkring et år og har tidligere været medlem af andre trading-fællesskaber, før jeg startede i Trading Frontier-forløbet. De sidste 5 måneder her har virkelig gjort en kæmpe forskel for mig.
Alex har hjulpet mig med at forstå, at trading ikke handler om at jagte prisen i håbet om hurtigt at slippe ud af hamsterhjulet. I stedet handler det om at tage sig tid til at opbygge sit eget setup – en strategi man har tillid til og kan eksekvere med ro og disciplin.
Efter jeg er startet i forløbet, føler jeg mig markant mere selvsikker i min trading. De daglige live-calls og det stærke community, hvor vi sparrer, deler erfaringer og lærer af hinanden, gør, at man aldrig føler, man står alene.
Der er et oprigtigt fokus på udvikling og proces frem for hype – og det kan mærkes. Her får man virkelig value for money.
Kan varmt anbefales til alle, der ønsker at tage deres trading seriøst.
Denmark bedste trading fællesskab
Du kommer ind i et fælleskab med like minded upcoming traders som du kan sparre med samtidig med, at Alexander står til rådighed til alle dine spørgsmål under din rejse.
Du lærer selv at læse markedet og bygge din egen strategi som passer dit liv og din hverdag.
Hvis du er parat til at ligge tiden, og være disciplineret, i din trading, og dit liv, then the sky is the limit.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med AS Trading fra starten og på trods af fuldtidsarbejde, har jeg allerede gjort væsentlige fremskridt. Det er utroligt nemt at få hjælp undervejs – både fra mentorerne og de andre medlemmer, som altid er imødekommende og klar til at dele deres viden. Der er samtidig en meget grundig og letforståelig gennemgang og analyse af markedet/markederne næsten hver dag, hvilket har givet mig en meget bedre forståelse af strukturer, zoner og strategier. Der er også en rigtig god tålmodighed til at få udviklet din personlige strategi. Hele forløbet føles professionelt, seriøst, sjovt og godt struktureret. Det kræver hårdt arbejde men det er det hele værd.Jeg kan derfor klart anbefale AS Trading til andre, der ønsker støtte, læring og et stærkt fællesskab omkring trading. GO!
Next level trading
Noget af det vigtigste, du lærer hos Alex, er, at trading handler om langt mere end penge. Du lærer at opbygge et stærkt mindset, som er helt afgørende for at blive en dygtig trader.
Al undervisning bliver formidlet på et niveau, hvor alle kan være med, og der er masser af aktivitet i communityet. Det gør læringen både sjovere og mere effektiv, fordi man kan sparre med andre medlemmer undervejs.
Alex’ community kan klart anbefales til alle, der ønsker at tage deres trading-rejse til næste niveau.
En stærk start hos AS Trading
Jeg har kun været en del af AS Trading i kort tid, men det har allerede været et fantastisk og lærerigt forløb. Hvis man oprigtigt ønsker at lære trading, så er AS Trading uden tvivl det rette sted.
Alex er en utrolig dygtig coach med stor viden og en unik evne til at gøre selv komplekse emner simple og forståelige. Man lærer alt om charts, markedsstruktur, HH, HL osv., og det hele bliver formidlet med fokus på simplicitet – og det gør en kæmpe forskel.
Derudover er fællesskabet virkelig stærkt. Både teamet og communityet er hjælpsomme, og der er altid støtte at hente. Allerede nu kan jeg mærke, at det her kan rykke meget, hvis man selv lægger indsatsen.
Kæmpe anbefaling herfra!
Er startet et forløb AS Trading
Er startet et forløb AS Trading, og indtil videre er mine iagttagelser og erfaringer følgende:
Jeg har brugt virkelig lang tid hver uge i nu ca 2,5 måneder (om aftenen efter arbejde) på
1. at se en del af det videoundervisningsmateriale, man får adgang til gennem kurset
2. læst op på begreber og generelt lavet egen field research på youtube, AI platforme og andre sider med økonomisk information.
3. fulgt gratis kurser hos det andet site, der hedder CPH trading
4. Øvet mig i at trade på en demo konto og i det hele taget bare forstå diverse platforme, der er i spil, når man vil trade (der er mange, når man er ny i det)
Alt dette for at sige, at jeg virkelig har givet den en skalle, men at jeg endnu føler mig LANGT fra at kunne tjene penge (havde nok forventet at have rykket mig mere på den tid og med det arbejde, jeg har puttet i projektet). Dog har jeg stadig masser af gåpåmod, og føler, at det i hvert fald ikke er undervisningsmaterialet, der er noget i vejen med! Man føler, at man forstår, hvad der bliver sagt, og derudover er det fedt, at man kan booke personlige samtaler med diverse coaches eller bare snakke med andre i community'et
Fantastisk forløb
Fantastisk forløb jeg er i gang med. Hvis man vil lære trading, så er AS Trading det rigtige sted. Alex er en fantastisk coach med stor viden og en unik formidlingsevne. Man lærer alt om chart, markedsstruktur, HH, HL osv. Alex formår at gøre det kompliceret simpelt. Simplicity....!! Det er Alex og teamet sammen med hele communityet, der gør forskellen. Der er altid hjælp at hente enten hos teamet eller i communityet. Det er et lifechanging forløb. Hvis man vil det, så sker det!!! Kæmpe anbefaling af AS Trading herfra.
Det är en fin upplevelse att få komma i…
Det är en fin upplevelse att få komma i kontakt och lära sig av andra som har gjort det förre en själv. De är inte altid lät men man ser att det är möjligt och det ger en hop att man själv kommer klara det. Man blir och en del av en komunity som hjälper och stödjer en vilket jag tycker är fint.
har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med AS Trading. De har været hurtige til at hjælpe og svare på spørgsmål, og hele processen har været nem at forstå. Jeg oplever dem som seriøse og professionelle, og man føler sig godt guidet hele vejen.
Kan klart anbefales til andre.
Trading familien
Trading familien
Suverænt, professionelt og ganske enkelt, et helt igennem fantastisk lærerigt mentor forløb.
Man står aldrig alene med udfordringer og ubesvarede spørgsmål, Alexander og hans team tager sig tid, til hver af en af deres medlemmer, i et community hvor man fra dag 1 føler sig som en del af familien.
Jeg har kun de varmeste anbefalinger til AS Trading
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg startede fra bunden og har i dag en klar strategi, fast risikostyring og en professionel tilgang til trading – takket være Alex og hans team
Det handler ikke om hurtige penge, men om disciplin, psykologi og systemtrohed. Jeg har lært at trade struktureret og navigere funded accounts korrekt.
Kan klart anbefales, hvis man vil gøre trading seriøst.
Hvis man er i tvivl om hvordan trading…
Hvis man er i tvivl om hvordan trading fungerer, er AS Trading perfekt, virkeligt dybdegående materiale der giver dig en god forståelse indenfor hele trading faget. Det kan klart anbefales.
Varm anbefaling fra en begynder !!
Jeg har det seneste års tid været en del af fælleskabet i As Trading og kan kun anbefale at springe ind i gruppen. Alex gør, som frontfigur en indsats for at få Trading "ned på jorden" og mere tilgængeligt. Desuden er der kommet flere og flere til igennem mange måneder og alle er interesserede i at lære nyt og lærer også gerne fra sig. Der er en rigtig god atmosfære her - og der er ingen grund til, at holde sig tilbage. Spring ud i det :-)!
AS Trading et godt fælleskab
Jeg kan varmt anbefale AS Trading, som giver en god start ens Trading rejse. Alex og hans team står klar til at hjælpe med de udfordringer man måtte have. God service til at bestå ens første Funded, så man kan blive profitabel med det samme, hvis man holder sig til ens strategi.
Communityet er også god, hvis man har et problem, så er der altid en der bakker en op med et svar.
Vi glæder os til at hilse på dig i fælleskabet
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.