Mangelfuldt arbejde
I forbindelse med renovationen af vores hus, som AT El og Entreprise stod for, blev der bl.a. trukket kabler til udendørs lys til vores fremtidige terrasse. Men da AT-El og Entreprise ville have ekstra penge for at sætte selve lamperne op oveni de mange hundrede tusinder, jeg betalte dem, syntes jeg, at de gik i lidt for små sko, og jeg sagde derfor, at jeg selv ville sørge for det senere.
Vi har efterfølgende sørget for at få lamperne op, men finder i den forbindelse ud af, at AT-EL og Entreprise aldrig har forbundet ledningerne med en kontakt, så man kan tænde og slukke for lyset. Vi kan heller ikke afbryde ved sikringen, da vi så kommer til at afbryde el-forbindelsen til andre ting i bl.a. køkkenet. Derfor står lamperne lige nu tændt 24 timer i døgnet til glæde for el-selskabet.
Vi har kontaktet AT-EL og Entreprise og forelagt ejeren problematikken, men til trods for at der er gået halvanden måned siden, vi kontaktede ham, hvor han lovede at udbedre fejlen, er der ikke sket noget. Han tager ikke længere telefonen og vender heller ikke tilbage på beskederne, som jeg har lagt på telefonsvareren.
Vi må desværre nok sande, at der ikke er nogen, der har tænkt sig at vende retur. Vi bliver derfor nødt til at finde en elektriker og endnu engang betale for arbejde, som vi allerede har betalt AT-EL og Entreprise for i dyre domme.