Veja o que dizem as avaliações
Snelle en nette verzending. De maten kloppen en een heel leuk stijltje! Krijg veel complimenten als ik in Ateljee Saar loop 😊 In mijn eerste bestelling zat een artikel met een gaatje, er werd mete... Ver mais
Zo fijne en mooie spullen,goede service. Als je een mailtje stuurt krijg je meteen antwoord wat heel fijn is Word op de hoogte gehouden waneer je bestelling komt Hele fijne ervaring
Er was een probleem met mijn pakje maar alles werd goed persoonlijk opgevolgd en we kwamen tot een passende oplossing. Goede service en heel blij met mijn kleren!! Dankjewel
Detalhes da empresa
Ateljee Saar is een creatieve studio én boetiek in hartje Weert, waar frisse creativiteit en originele designs elkaar ontmoeten. Elk ontwerp ontstaat met aandacht, met een oog voor detail en een liefde voor tijdloze vormen die altijd een kleine twist hebben. Onze community staat centraal. Iedere twee weken op donderdagavond om 20:00 droppen we ongeveer twintig nieuwe items, steeds in een andere setting. De collecties zijn limited en worden vaak niet aangevuld, waardoor ieder stuk voelt als een momentopname: speciaal, vergankelijk en verbonden met de mensen die het omarmen.
Get it now
Op werkdagen voor 23:45 uur besteld?
Informações de contato
Langstraat 1, 6001 CS, Weert, Holanda
- klantenservice@ateljeesaar.nl
- ateljeesaar.nl
Ready to give it a try?
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Norah Blouse
Heb een blouse besteld maar kreeg deze binnen met een gebrek, hierna heb ik hier contact over gehad en is het netjes opgelost en is er een nieuwe blouse opgestuurd. Maar ook bij de nieuwe blouse was er een gebrek, dus het ligt niet aan de klantvriendelijkheid mijn review want ik ben fijn geholpen alleen de kwaliteit van de blouse valt heel erg tegen…
Prachtige materialen van goede kwaliteit
De gebruikte materialen en de afwerking van de kledingstukken zijn top. De pasform is klein er kan meer met extra elastiek gewerjt worden bij de broeken.
tweede aankoop en tevreden
Kwaliteit vond ik tegenvallen
Kwaliteit vond ik tegenvallen. Ik had een vest besteld! Heel mooi toen ik hem uitpakte. Maar na 1 keer dragen begon hij al te pillen.
Nog een mooie blouse besteld, erg blij mee. Maar daar zie je ook wel aan dat de kwaliteit mwa is.
Fijne spullen
Zo fijne en mooie spullen,goede service.
Als je een mailtje stuurt krijg je meteen antwoord wat heel fijn is
Word op de hoogte gehouden waneer je bestelling komt
Hele fijne ervaring
Kwaliteit kledij
De kwaliteit van de kledij is telkens minder dan verwacht. Bloesjes die volledig gekreukt toekomen, truitjes die veel pluisjes achterlaten, …

Resposta de Ateljee Saar
Super snelle verzending en mooi product
Super snelle verzending! De maat was niet goed, ruilproces ging ook heel goed en snel.
Mooi product voor een goede prijs, blij mee!

Resposta de Ateljee Saar
Supertof aanbod aan mooie prijs
Supertof aanbod aan mooie prijs en megasnelle levering!

Aanrader
Kleding zit in in goede verpakking.
Snelle levering.
Kwaliteit is super.
Zeker een aanrader .

Resposta de Ateljee Saar
Ik bestel hier altijd graag!
Ik vind dit echt een fantastische winkel! Super snelle verzending, kledingstukken zien er altijd erg mooi uit & goede kwaliteit. Ik vind de stijl ook erg leuk.

Prachtige kleren
Prachtige kleren, snel verstuurd. Heb gelijk een tweede bestelling geplaatst.

Resposta de Ateljee Saar
Leuke webshop met mooie items
Leuke webshop met mooie items! Snelle verzending, echt een feestje om jullie pakketjes te ontvangen (:

Resposta de Ateljee Saar
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.