Veja o que dizem as avaliações
Tijdens de online cursussen kon ik ook vragen stellen die als “makkelijk” beschouwd konden worden. De docent van Statistiek 1 en MD1 leggen deze vragen duidelijk uit met uitgewerkte voorbeelden waardo... Ver mais
Athena summary has been immensely helpful for me over the past two years. The summaries are clear, complete and yet concise. Furthermore, the teachers of the live lessons have been very helpful as wel... Ver mais
Detalhes da empresa
Bij AthenaSummary focussen wij ons op het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige samenvattingen voor universitaire studenten. De kwaliteit staat altijd op 1 en daarom werken wij enkel met de beste studenten in Nederland. Door studenten, voor studenten!
Informações de contato
Herengracht 456, 1017CL, Amsterdam, Holanda
- info@athenasummary.nl
- athenasummary.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Nog geen 1 ster waard
Nog geen 1 ster waard. Google reviews worden door hun eigen personeel geschreven, zo ook reactie in de groepsapp. Ze komen totaal hun afspraken daarnaast niet na. Ben al maanden op de boeken aan het wachten waar ik enorm veel geld voor heb betaald. Op licht ers 1e klas. Trap er niet in
Oplichters
Heb nu twee keer een cursus bij AthenaStudies gevolgd en ze zijn echt naaiers. Er zit een 'digitale samenvatting' bij (waarvoor je dus gewoon betaald), maar je houdt dus geen toegang tot dit product. Nu het 'academische schooljaar' voorbij is, kan ik de samenvatting niet meer openen.
Enige reden dat ik mijn tentamens haal
Enige reden dat ik mijn tentamens haal, top samenvattingen.
Levert niet op tijd (2 dagen voor het…
Levert niet op tijd (2 dagen voor het tentamen en de stof was nog niet compleet) en ook onjuiste informatie, waar je wel recht op hebt. Wanneer je hier over in contact gaat verstrijkt veel tijd om vervolgens aan te horen dat ze hun best doen maar eigenlijk gebeurt er niks.
Annulering examentraining
En dan opeens wordt je examentraining een week voor de training geannuleerd zonder enige communicatie. Het geld is zonder enig bericht terug gestort en de training staat niet meer in het profiel. Waardeloos!
Vreselijk
Het is hooguit asociaal hoe dit bedrijf te werk gaat. Studenten in hun laatste bachelorjaar laten ze veel betalen, terwijl er vervolgens niet op tijd geleverd wordt. Wanneer je daarover contact opneemt met een medewerker (Nikki), krijg je na een netjes geformuleerd bericht reacties zoals: “Ja, dat mock exam staat er wss al in” en “Oké sorry, ik weet ook niet goed wat ik met jouw bericht moet.” . Nul hulp en inzet vanuit haar in ieder geval.
Dit is voor mij de laatste keer dat ik Athena gebruik en hopelijk voor veel anderen na het lezen van deze recensie ook.
Stream + samenvattingen worden gewoon niet geleverd
Echt heel bijzonder hoe dit bedrijf te werk gaat. Ik heb een stream gekocht plus samenvattingen voor het vak Foundations of Strategic Management, maar ik krijg dit gewoon niet geleverd. Na twee weken nog steeds geen oplossing te hebben gekregen, bleek dat er een docent was uitgevallen. Dit duurde allemaal extreem lang en zelfs een dag voor het tentamen heb ik nog steeds niet alles ontvangen van wat ik besteld heb. Een bedrijf dat diensten verkoopt, maar vervolgens niet levert. Echt top! Dit hele pakket kostte trouwens ongeveer 100 euro.
Geldwolven!
Geldwolven. Geld aannemen voor oncomplete trainingen en onjuiste beloftes. + niet leveren van les materiaal. Als ze leveren is het 1 dag voor het examen en daar vragen ze 189- euro voor? En het sluit niet aan op de lesmateriaal die daadwerkelijk op de Uni wordt gegeven en verwacht.
Ik heb dit bedrijf 4 kansen gegeven maar keer op keer stellen ze iedereen teleur.
En nog niet eens reageren op 10 mailtjes verspreid over 2 maanden.
NIET KOPEN
Plotselinge verandering algemene voorwaarden
De algemene voorwaarden zijn na mijn aankoop veranderd: tegenwoordig zijn samenvattingen maar tot het eind van het academisch jaar geldig, wat niet zo was toen ik de samenvatting kocht!
Onbetrouwbaar bedrijf!
Inhoud is goed. Contact zeer matig
Puur de inhoud van de lessen van statistiek zijn top! De communicatie daaromheen met contactpersonen voor eventuele opnames of geld-terug garantie loopt behoorlijk moeizaam, waarbij er niet echt wordt meegedacht.
Lees je hierbij goed in over bepaalde voorwaarden, want niet gehaald- geld terug garantie geld alleen als je ook lessen bijkoopt voor een eventueel herkansing, wat je dus nóg meer geld kost.
Scam(kreeg geld niet terug)
Kreeg geld niet terug na verkeerde aankoop, meerdere keren mails gestuurd erover en vaak geen reactie. Ook wat je krijgt is een nutteloos boekje met makkelijke sommen en raadsels.
Only thinking about money!!!
Only thinking about money!!!
Summary's are not the best, they are almost exactly as the slides from the lectures. Servers keep crashing at the exam week so I couldn't even learn from the summary cause they don't let you download it. Also when I got the physical book, they say that I have to look at the online summary cause they haven't put everything in the summary when they sent all the summary's to us.
When you want to get a refund because you changed your mind on a training course or because you couldn't use the summary because of the servers crash, they just ignore you.
Super!
Handige samenvatting en extra ondersteuning aan de hand van examentrainingen. Super fijn en duidelijk!
opgelicht!
Wij wachten al bijna 3 weken op examenbundels en opdrachten. betaald en je hoort al 3 weken dat ze bij de drukker liggen. Mensen let op voordat je hier iets besteld!
Niet doorgecommuniceerd dat de training…
Niet doorgecommuniceerd dat de training niet doorging, mail gestuurd erna maar geen antwoord op gekregen. Ook geen compensatie o.i.d. gekregen.
Slechte kwaliteit
Lopen vaak enkele weken achter. Stof van vorig jaar is ietwat chaotisch. Literatuur is niet altijd volledig. De antwoorden op de vragen zijn soms onduidelijk en soms zelfs onjuist. Staan alleen nummers bij (de vraag zelf niet), waardoor het soms onduidelijk is waar precies antwoord op wordt gegeven. Veel taalfouten en slordigheden.
bar slecht
Ze nemen geen contact op als je een vraag stelt. Ik heb vijftien keer dezelfde vraag gesteld en niemand regelt iets.
Aanrader!
Tot nu toe hebben de samenvattingen mij vaak gered tijdens de tentamenperiode! Scheelt een hoop tijd (en geld, ipv de nieuwe boeken). Echte aanrader:)
The summary looked concise and well…
The summary looked concise and well together. The chart in the beginning looked very good and helped me to prepare for my exams.
Beste samenvattingen voor de master
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.