Jobbar snabbt bra och effektivt
Jobbar snabbt bra och effektivt med trevliga personal jätte bra på att göra fulla elrenoveringar och solceller med batterier
Auktoriserad elinstallatör med Auktorisation A. Raed har över 25 års erfarenhet inom elbranschen. Specialist inom projektering, installation, driftsättning och felsökning av både låg- och högspännings anläggningar. Våra specialistområden Med lång erfarenhet och bred teknisk kompetens erbjuder vi kompletta lösningar inom el, energi och infrastruktur från projektering och installation till driftsättning, felsökning och service. Vi hjälper privatpersoner, företag, industri och offentlig sektor med säkra, moderna och framtids säkra elanläggningar. Våra specialist områden omfattar CAD-projektering och teknisk dokumentation, gatu- och offentlig belysning, felsökning, elbesiktning och elkraft, elinstallationer för bostäder, kommersiella fastigheter och industri, högspännings anläggningar och transformatorstationer, solcells anläggningar och batteri lagring, smarta energisystem och energi lagring (EMS/BMS) samt ladd infrastruktur för elfordon. Vi kombinerar teknisk expertis med hög kvalitet, noggrann dokumentation och ett starkt fokus på säkerhet för att leverera hållbara lösningar som möter både dagens och framtidens energibehov.
Beryllgatan 1, 267 35, Bjuv, Suécia
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Atta Electric team came and help me install some ceiling lights. I just had to choose which lights I wanted and they handled everything making it very smooth. Would recommend to anyone that needs a skilled electrician. Will contact them again if needed.

Resposta da Attaelectric
Jag anlitade Atta electric för installation av en begagnad laddbox och är mycket nöjd med resultatet. Arbetet utfördes noggrant och effektivt. Dessutom tog han sig tid att förklara installationen och svara på mina frågor.
Jag kan varmt rekommendera honom till alla som söker en pålitlig och skicklig elektriker. Jag kommer definitivt att anlita honom igen vid framtida elarbeten.

Resposta da Attaelectric
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.