Audi - Aalborg Avaliações 722

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Ny Kærvej 47, 9000 Aalborg, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sikke en god oplevelse at hente sin nye bil hos Audi Aalborg. Alt var som lovet med leveringstidspunktet og andre aftaler. Det var en yderst kompetent, tålmodig, vidende, venlig sælger, som var der... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En fantastisk oplevelse at få bestilt og udleveret vores nye Q6 hos jeres sælger Anders. Vi blev under hele forløbet tager godt i mod og hele tiden fik vi de nødvendige oplysninger uden at sprøge eft... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super betjening, aftalen blev overholdt. Tidsrammen blev efterlevet. Dejligt med en lånebil. Aftalen med Audi gik som en drøm

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg har været på jeres værksted, til en opdatering af softwaren og installation af MitAudi. Jeg blev modtaget af den samme servicerådgiver ved indlevering og afhentning af bilen. Jeg blev tilbudt støv... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Oficina de Automóveis
  2. Loja de Autopeças
  3. Loja de Acessórios Automotivos
  4. Concessionária
  5. Serviço de Leasing de Carros

Escrito pela empresa

Audi Danmark er del af Semler Gruppen. Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med mere end 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. I Audi organisationen er vores vigtigste opgave at begejstre kunder i Danmark.”Vorsprung durch Technik” er vores DNA og dermed den røde tråd i alle vores aktiviteter. Vores mærkeværdier er sofistikeret, sportslig og progressiv, hvilket afspejles i vedvarende innovation og er grundlæggende i al kommunikation og profilering af Audi.

Informações de contato

• Ny Kærvej 47, 9000, Aalborg, Dinamarca

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

4,6

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Gode service

24 de outubro de 2025

Hej Rasmus,

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse!

Vi håber at kunne gøre os fortjente til den femte stjerne i fremtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trygt og behageligt salgsforløb…

Trygt og behageligt salgsforløb med fokus på kundens ønsker og behov.

24 de outubro de 2025

Hej Søren,

Tak for den flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejlig oplevelse at købe bil hos jer.

Dejlig oplevelse at købe bil hos jer.. vores sælger får 5 stjerner..

22 de outubro de 2025

Hej Kenneth,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en dejlig oplevelse hos os. Vi ønsker dig endnu engang et stort tillykke med din nye bil.

Vi takker for besøget og ser frem til det næste!

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Very happy with new leased Q4 Etron…

Very happy with new leased Q4 Etron from Audi in Aalborg. Quick car delivery with great specs & price agreed, as well as quick trade in with my own car. Thank you Morten

31 de julho de 2025

Hi Vladislavs,

Thank you so much for your kind review!
We’re really pleased to hear that you’re happy with your new Q4 e-tron and that the process with Morten and the team went smoothly from trade-in to delivery.

We wish you many great drives ahead and look forward to welcoming you again in the future.

Best regards,
Christian
Audi – part of Semler Mobility

De er altid lydhøre

De er altid lydhøre, og hjælper med alting, og så har de et godt humør Altid og tak for det, vi ses 👍😊

16 de outubro de 2025

Hej Keld,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever os som lydhøre og hjælpsomme – og det glæder os, at du også sætter pris på det gode humør. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang!

Rigtig god dag! 😊

Brug roligt Audi Aalborg

Brug roligt Audi Aalborg. Det er fint værksted, ansvarligt personale. Det fungerer rigtig fint.
Deres eneste - kæmpeminus - er de er svært tilgængelige på telefon og der er for lang ventetid på værkstedet. Men det ændrer jo ikke på, at de personaler der er der, gør en god indsats.

14 de outubro de 2025

Hej,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har oplevet ansvarlighed og god service hos os. Vi beklager, at du har oplevet ventetid både på telefonen og på værkstedet. Det tager vi til os og arbejder løbende på at forbedre vores tilgængelighed og ventetider, så oplevelsen bliver endnu bedre fremover.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang!

Rigtig god dag!

God og kompetent salgsrådgiver

Fra første prøvetur, til købet og frem til afhentning af bilen, følte jeg mig virkeligt godt og kompetent guidet af salgsrådgiveren.

8 de outubro de 2025

Hej Lars,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du har følt dig godt og kompetent guidet af vores salgsrådgiver – fra første prøvetur til køb og afhentning af bilen. vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen næste gang.

Alt det bedste – og god køreglæde.

Ny Audi

Ny Audi, som altid fantastisk god behandling . Hurtig levering.

9 de outubro de 2025

Hej Jørgen,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du igen har oplevet fantastisk god behandling og hurtig levering ved dit køb af ny Audi. vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen næste gang.

Alt det bedste – og god køreglæde.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fik lavet en defekt i garanti perioden…

Fik lavet en defekt i garanti perioden uden diskussion

27 de setembro de 2025

Hej Mads,

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse!

Vi håber at kunne gøre os fortjente til den femte stjerne i fremtiden.

En god oplevelse

En god oplevelse

25 de setembro de 2025

Hej Niels-Henrik,

Tak for den flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Software opdatering på min e-tron

17 de setembro de 2025

Hej Bo,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet god service i forbindelse med softwareopdateringen på din e-tron. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang! Rigtig god dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

At man får en god forklaring om hvad…

At man får en god forklaring om hvad der er galt med ens vogn af dygtige og behagelige medarbejdere.

13 de setembro de 2025

Hej Helle,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har fået en grundig forklaring på, hvad der er galt med din bil, og at du har oplevet vores medarbejdere som både dygtige og behagelige.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De kan have nok så gode anmeldelser når…

De kan have nok så gode anmeldelser når de køber sig til dem ved at skrive vil du anmelde os og give 5 stjerne igennem så kvittere vi med en omgang vask og støvsugning. Det er faktisk ulovligt at købe sig til det sådan

25 de setembro de 2025

Hej Magnus,

Det er bestemt ikke vores hensigt – eller noget, vi bevidst gør. Vi ønsker, at alle anmeldelser skal være et ærligt billede af vores kunders oplevelser. Din henvendelse bliver taget videre internt, så vi kan bruge den konstruktivt til at forbedre os fremover.

Fantastisk service og hjælpsom

Fantastisk service og hjælpsom, fik afhentet min bil i lufthavnen, samt låne bil stod til mig da jeg kom tilbage 👍

19 de setembro de 2025

Hej Christian,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet fantastisk service og hjælp, og at både afhentning i lufthavnen og lånebil fungerede som ønsket. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang! Rigtig god dag!

Audi– en del af Semler Mobility

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fik lavet det der skulle til aftalt…

Fik lavet det der skulle til aftalt pris og tid.

18 de setembro de 2025

Hej Arne,

Vi er glade for, at arbejdet blev udført som aftalt både med hensyn til pris og tid. Vi ser frem til at byde dig velkommen næste gang.

På glædeligt gensyn!

Flinke mennesker

Flinke mennesker, men ikke specielt imødekommende. Da jeg kom, tog de nøglerne, fik afvide der var kaffe, da bilen kom tilbage fik jeg nøglerne og de sagde god dag. Ikke noget med at forklare hvad opdateringen gik ud på, eller noget.

9 de setembro de 2025

Hej Mathias,

Vi er glade for at høre, at du oplevede vores medarbejdere som flinke – men vi beklager, at du ikke følte dig særligt imødekommet, og at du ikke fik en forklaring på opdateringen.

Vores kunder betyder alt for os, og vi stræber efter at levere den bedste service. Derfor tager vi din feedback med videre internt, så vi kan bruge det til at forbedre os fremover.

Vi ser frem til at byde dig velkommen en anden god gang - hvor vi forhåbentlig kan gøre det endnu bedre!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fordi det aftale blive udføret som…

Fordi det aftale blive udføret som ønsket.

5 de setembro de 2025

Hej Helle,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at høre, at alt blev udført, som du ønskede det, og at vi levede op til aftalen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang! Rigtig god dag!

Servicen blev udført hurtigt

Servicen blev udført hurtigt, til aftalt pris. Virkelig imødekommen personale.

12 de setembro de 2025

Hej John,

Vi sætter stor pris på din anmeldelse.

Det glæder os, at du havde en god oplevelse hos os, hvor du blev mødt af imødekommende personale.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid god service sød personale

1 de setembro de 2025

Hej Eva,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Det glæder os meget at høre, at du altid oplever god service og møder sødt personale hos os. Din feedback betyder meget for hele teamet. Vi takker for besøget og ser frem til det næste!

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig service

Jeg har købt en Audi Q6 ultra performance hos Audi Aalborg og jeg må desværre konstaterer, at Aalborg afdelingen på ingen måde lever op til det service niveau som brandet Audi ellers burde. At købe en bil til små 800.000kr og opleve, at butikken på ingen måde lever op til forventningerne skuffer virkelig. Selve afleveringen af bilen var virkelig forhastet og gennemgangen sporadisk og overfladisk. Ikke en oplevelse værdig for en så dyr bil. Efter en dårlig anmeldelse af afleverings forløbet, forsøgte sælger, at gøre det godt igen med at tilbyde undervogns behandling og Nano behandling af lak til en reduceret pris mod, at jeg lavede en ny og bedre anmeldelse af min handel. Da jeg får bilen retur kan det konstateres, at det ikke er den Nanobehandling som vi aftalte (en billigere og mindre holdbar behandling er lavet desværre) og sælgers svar var: Firmaet der har udført behandlingen havde ikke flere af de rigtig flyvers, hvorpå de skriver behandlings type samt anbefalinger til vedligeholdelse, så de har skrevet det på en anden. Der var undervogns behandling flere steder på bilen og alle fire måtter måtte skiftes. Det gjorde sælger uden beregning, men hvorfor pokker tjekker de ikke op på det inden aflevering af bil til kunden? Hvor er kvalitets sikringen? Ved hjulskifte mellem vinter og sommerhjul hos lokal mekanikker kunne det konstateres at den lille bolt der holder bremseskiven på sin plads var knækket. Efter 3 mdr og gentagende henvendelser til Audi Aalborg fik jeg tid på værksted, men ved indlevering fik jeg besked på, at jeg selv skal betale for denne reparation og at det ikke er en garantisag. Bilen er kun 6mdr gammel!

Selve bilen er et fantastisk køretøj, men oplevelsen af handlen hos Audi Aalborg og det efterfølgende forløb lever på ingen måde op til hvad man måtte forvente af Audi og en bil til 800.000. Jeg sidder tilbage med følelsen af, at jeg har købt en brugt bil købt som beset af en brugtvognsforhandler.

12 de setembro de 2025

Hej Lars,

Vi er kede af, hvis du føler, at vi ikke har levet op til dine forventninger – vi tilsigter ellers altid at give alle vores kunder og besøgende en god og imødekommende service.

Vi håber, at vi må byde dig velkommen igen en anden gang og forbedre din oplevelse.

De bedste hilsner,
Audi – en del af Semler Mobility

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais