Audi - Amager Avaliações 664

O TrustScore é 4 de um total de 5

Englandsvej 437, 2770 Kastrup, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fortræffelig oplevelse fra start (over- vejelsesfasen) helt igennem til overlevering og opfølgning, samt vejledninger ift. alt det Audi Q6 'kan' . Så skøn en bil - har ikke fortrudt min leasing hos... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skulle have bilens software opdateret og da vi samtidig skulle rejse på ferie fra Kadtrup slog vi to fluer med et smæk. Vores flyver blev forsinket, og vi ankom derfor uden for åbningstiden. Vi kunne... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super dejlig oplevelse af købet af min nye Audi Q6, meget venligt personale hele vejen igennem lige fra selv købet hos Thomas til jeg overtog bilen, da følte jeg mig klædt godt på da jeg kørte afste... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde en rigtig god oplevelse da vi købte vores Audi. Sælgeren Alexander var rigtig god til og besvare alle vores spørgsmål og henvendelser. Vendte altid tilbage når man havde ringet til ham. 😊 M... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

• Englandsvej 437, 2770, Kastrup, Dinamarca

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

664 avaliações

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1.846 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Alt gik godt og god service

Alt gik godt og god service

19 de agosto de 2025

Hej Lise,

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi takker mange gange for besøget, hvor det glæder os, at du havde en god oplevelse med god service.

19 de agosto de 2025

Hej Rene,

Ny bil hos Audi

Fantastisk imødekommenhed set fra personalets side, og Audi og deres medarbejdere er altid professionelle og som sagt meget imødekommende og hjælpsomme.

14 de agosto de 2025

Hej Pia,

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både din nye bil og vores team. Din ros om vores imødekommenhed og professionalisme betyder meget for os.

vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen næste gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lånebil u.b. til +4.000 kilometers køreferie ved forsinkelse på garantirep.

Jeg havde på baggrund af rød ledningsnetfejl efter lynladning i min e-tron 55 ved en gennemgang i juni fået konstateret en defekt fordelerboks til batteriet, og kunne få en tid til udskiftning i starten af juli hos Audi Amager. Udskiftning omfattet af batterigarantien.

Jeg havde tilvalgt lånebil i de to dage, reparationen var planlagt til at vare.

Desværre var den nye fordelerboks også defekt, hvilket jeg blev oplyst om telefonisk. Det ville forlænge reparationen med en ekstra dag, imens en ny reservedel blev hasterekvireret. Surt show når vi stod og skulle afsted på køreferie sydpå, men sådan var det.

Næste dag fik jeg imidlertid at vide, at den nye boks også var defekt, der kunne ikke opnås kontakt til bilens bagmotor. En ny var bestilt fra fabrikken, men i restordre, og kunne først forventes modtaget om et par uger.

Her udviste Nicolai fra Audi Amager dog fantastisk service, og sendte os derfor afsted på vores køreferie i en helt ny låne-Q6'er u.b., så vi ikke fik spoleret vores ferie. Der blev immervæk kørt 4.000 km med en del lynladning undervejs, så han var med på at det var helt urealistisk at køre afsted i vores egen bil, med den defekte fordelerboks.

Udlevering af vores bil og aflevering af lånebilen var aftalt til den 1. august, når vi forventeligvis var tilbage fra ferie. Imidlertid oplyste Gustav mig senere telefonisk om at reservedelen var blevet yderligere forsinket, men så blev kontrakten på lånebilen blot forlænget uden nogen problemer. Det er super service, og fortjener kæmpe ros til begge!!

9 de julho de 2025

Hej Johannes,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er utrolig glade for at høre at du har haft en god serviceoplevelse hos os, hvor alt forløb præcis som det skulle, og vores medarbejdere leverede en førsteklasses betjening.

Vigtigst af alt, så er vi glade for, at vi kunne få sendt dig og familien afsted på ferie!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det vil være rart hvis man som kunde…

Fantastisk! Så fik man lige lidt professionel hjælp til sin E-tron.
Tak Alexander

7 de agosto de 2025

Hej Henrik,

Tak for din henvendelse.

Vi beklager, at du ikke har modtaget svar på dine henvendelser.

Jeg vil opfordre dig til at sende os en mail på kontooprettelser@semler.dk, så vil jeg sørge for, at der bliver taget hånd om dig.

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alexander leverede en yderst vidende

Alexander leverede en yderst vidende, professionel og personlig service.
Vi var informeret hele vejen igennem processen.

31 de julho de 2025

Hej Jonna,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de pæne ord om Alexander. Vi er glade for at høre, at du har oplevet både en vidende, professionel og personlig service, og at du følte dig godt informeret hele vejen igennem processen.

Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at byde dig velkommen igen.

God service/eftersyn

Jeg tror, jeg fik en god service !

29 de julho de 2025

Hej Leonardo,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt arbejde blev udført som aftalt og…

Alt arbejde blev udført som aftalt og til den aftalte pris

23 de julho de 2025

Hej Egon,

Tak for din 5-stjernede anmeldelse – det sætter vi stor pris på!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Alt for lang ventetid på service og…

Alt for lang ventetid på service og dårlig info om pris for service

11 de julho de 2025

Hej Jon,

Vi beklager, at du har oplevet for lang ventetid og mangelfuld information om prisen på service.

Vores kunder betyder alt for os, og vi stræber efter at levere den bedste service. Derfor tager vi din feedback med videre, så vi kan bruge det til at forbedre os fremover.

Altid super god service

Altid super god service. De kunne hurtigt tage min bil ind til eftersyn og prioriterede den ekstra tid det tog at få ordnet de ting de fandt, så jeg ikke behøvede at bestille en ny tid. De tog billeder af det der skulle ordnes så der ikke var nogen tvivl om, at det skulle ordnes, hvilket gav tryghed og øget tillid. Jeg var meget tilfreds hele vejen igennem, med både service, værksted mv.

4 de julho de 2025

Hej Liv,

Tak for den flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på!

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – både med service og værksted. Vi gør os umage for at prioritere vores kunders tid, så det betyder meget at høre, at du hurtigt kunne få din bil ind, og at vi kunne ordne alt på en gang.

Bare super kundeservice!

Vores første erfaring med Audi Amager og privatleasing hos dem.
Super modtagelse af både Anders H. ved oprettelse af kontrakt og modtagelse og rundvisning på udleveringsdagen af Alexander H. Flot forretning, grundig gennemgang fra A-Z, god tid til spørgsmål. Ikke en finger at sætte på noget som helst.

24 de junho de 2025
Avaliação não solicitada

Hej Joan,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er rigtig glade for, at jeres første oplevelse med Audi Amager og privatleasing hos os har levet op til forventningerne. Det betyder meget for os at høre, at både Anders H. og Alexander H. har givet jer en god og grundig oplevelse – fra oprettelse af kontrakt til levering og gennemgang af bilen.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen næste gang.

Hej Michael,

Vi er glade for at høre, at du oplevede super og hurtig service ved dit akutte problem. Det betyder meget for os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alexander er en yderst præsentabel…

Alexander er en yderst præsentabel rådgiver, som man kun kan føle sig tryk ved. Altid rolig med et godt overblik for detaljer under hele køb- og udlevering forløbet.

28 de junho de 2025

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver hans professionelle og rolige tilgang gennem hele købs- og udleveringsforløbet. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge, og det glæder os at høre, at Alexander har levet op til dette.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen næste gang.

Audi Amager, god service

Virkelig god service

28 de junho de 2025

Hej Mia,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet virkelig god service hos os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt var i orden og til tiden

Aftalt tid, pris, arbejde og færdiggørelse af rutine check, blev gennemført, som aftalt af meget venlig medarbejder.

Hej Svend,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces, og at du er tilfreds med det udførte arbejde.

Vi takker for besøget og ser frem til det næste!

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Der forsvandt noget på bilen under…

Der forsvandt noget på bilen under service, som værkstedet ikke vil erstatte. Det er virkelig utrygt at aflevere sin bil på værkstedet.

Hej Lene,

Tak for din anmeldelse – vi er ærgerlige over at høre, at du synes, at der har været problemer med dit besøg hos os.

Hvis du har brug for drøfte din sag nærmere, er du altid velkommen til at kontakte os direkte. Telefon- og registreringsnummer kan sendes til os på kontooprettelser@semler.dk

God dag.

Super flink personalet

Super flink personalet. Holder aftale(r) som lovet.

Hej Manjit,

Audi, en del af Semler Mobility

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais