Audi - Gladsaxe Avaliações 1.731

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Turbinevej 1, 2860 Søborg, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig fin service af Audi Gladsaxe. Jeg havde bestilt tid til Aircon service men det viste sig at der var utætte pakninger. Det krævet noget mere arbejde - men det fik Audi passet ind samme dag så je... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har kun gode ting at sige om Audi Gladsaxe. Fra første kontakt har jeg altid oplevet en professionel, venlig og imødekommende service. Personalet tager sig tid til at lytte, svarer på spørgsmål... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

5 stjerner til William hos Audi. Vi fik en virkelig god gennemgang af vores nye Audi Q4 af William. Selvom bilen er leaset, blev vi behandlet præcis, som hvis vi havde købt bilen. Gennemgangen... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Audi Gladsaxe. Indleverede min bil til en af de famøse heldags software opdateringer - kom sent eftermiddag og kunne konstatere, at bilen fortsat holdt på pladsen, hvor jeg parkerede den og de havde s... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Oficina de Automóveis
  2. Loja de Autopeças
  3. Loja de Acessórios Automotivos
  4. Concessionária
  5. Serviço de Leasing de Carros

Escrito pela empresa

Audi Danmark er del af Semler Gruppen. Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med mere end 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. I Audi organisationen er vores vigtigste opgave at begejstre kunder i Danmark.”Vorsprung durch Technik” er vores DNA og dermed den røde tråd i alle vores aktiviteter. Vores mærkeværdier er sofistikeret, sportslig og progressiv, hvilket afspejles i vedvarende innovation og er grundlæggende i al kommunikation og profilering af Audi.

Informações de contato

• Turbinevej 1, 2860, Søborg, Dinamarca

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

4,4

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

imødekommenhed

fleksiblitet

30 de janeiro de 2026

Hej Jens,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har for nylig købt en ny bil hos…

Jeg har for nylig købt en ny bil hos Audi Gladsaxe, og hele oplevelsen har været helt igennem fantastisk – især takket være sælgeren Sebastian.

Fra start til slut har jeg fået en virkelig god behandling. Sebastian var utrolig flink, professionel og nem at kommunikere med. Jeg fik en rigtig god pris på min byttebil, fine rabatter og følte mig generelt meget fair og ordentligt behandlet gennem hele processen.

Hver gang jeg var forbi, var servicen i top – altid tilbudt kaffe og taget godt imod. Hvis jeg havde spørgsmål, svarede Sebastian med det samme, både når vi var i dialog fysisk og over e-mail. Alt forløb gnidningsfrit, og kommunikationen var hurtig, klar og behagelig hele vejen igennem.

Alt i alt en virkelig tryg og positiv bilkøbsoplevelse. Stor ros til Sebastian og Audi Gladsaxe – jeg kan varmt anbefale dem til andre, der overvejer at købe bil.

1 de janeiro de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Kaya,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en så tryg og positiv oplevelse hos os.

En stor tak for de pæne ord om Sebastian – dem sørger vi naturligvis for at give videre. Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet både professionalisme, fair dialog, hurtig kommunikation og god service hele vejen igennem, præcis som vi ønsker, det skal være.

Tak fordi du valgte Audi Gladsaxe – og for din varme anbefaling. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din nye bil og ser frem til at byde dig velkommen igen.

Dygtig/behagelig sælger

Dygtig/behagelig sælger, fin instruktion ved udlevering af bilen

28 de janeiro de 2026

Hej Allan,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du har oplevet en dygtig og behagelig sælger, og at du fik en fin instruktion ved udlevering af bilen.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen næste gang.

Alt det bedste – og god køreglæde.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig betjening og løsnings…

Hurtig betjening og løsnings muligheder. God opfølgning og hjælpsomme medarbejder

15 de janeiro de 2026

Hej Lars,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du har oplevet både hurtig betjening, gode løsningsmuligheder, god opfølgning og hjælpsomme medarbejdere. Det er lige præcis sådan et samlet forløb, vi gerne vil give.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejlig service og blev tilbudt at få…

Dejlig service og blev tilbudt at få vasket bilen 👍

Hej Gürhan,

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet dejlig service – og ekstra skønt, at du oveni blev tilbudt at få vasket bilen.

Fin service

Hej Agens,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt er 100 % iorden når man kommer…

Alt er 100 % iorden når man kommer forbi Audi Gladsaxe.
En total god oplevelse Salg & Værksted.

24 de janeiro de 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du har haft gode oplevelse hos os med en gennemgående god proces, og at du er tilfreds med dine besøg hos os!

Vi takker for besøget og ser frem til det næste!

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag,

Hej Jon,

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi takker mange gange for besøget, hvor det glæder os, at du havde en god oplevelse med god service.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang! Rigtig god dag!

Tidsaftaler overholdes ikke.

23 de janeiro de 2026

Hej,

Vi er utrolig kede af, hvis du føler, at vi ikke har levet op til dine forventninger og at du har haft en dårlig oplevelse. Du er altid velkommen til at kontakte os på mail: kontooprettelser@semler.dk og indlede en dialog med os.

Vi håber, at vi må byde dig velkommen igen en anden god gang.

Lang ventetid på service

Lang ventetid på service, dækskift og reparation. Dårlig eller ikke eksisterende kommunikation med kunder både i form af venlighed, tilgængelighed og oplysninger om reparationer/udført arbejde mv.

23 de janeiro de 2026

Hej Per,

Vi er utrolig kede af at læse om dine oplevelser. Jeg vil på det opfordre dig til at skrive om din oplevelse på denne mail: kontooprettelser@semler.dk.

Så har du mulighed for at uddybe, og så kan vi tage dialogen med værksted om dine oplevelser.

Jeg ønsker dig en god dag.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Gode processer og professionelle…

Gode processer og professionelle medarbejdere

Hej Svend,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er utrolig glade for at høre, at du endnu en gang havde en god serviceoplevelse hos os! Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang.

Rigtig god dag!

Det ved jeg ikke.

Det ved jeg ikke.

Hej Arne,

Vi er glade for, at du har haft en 4-stjernet oplevelse!

Vi håber at kunne gøre os fortjente til den femte stjerne i fremtiden.

Fantastiske søde mennesker

Fantastiske søde mennesker - lige fra man møder dem første gang til udlevering og servicen fortsætter.
Jeg elsker bilen vi har fået og jeg kan virkelig anbefale at den personaliseret oplevelser gør, at jeg føler mig set og hørt.

Hej Ditte,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er fantastisk at høre, at du har mødt søde mennesker hele vejen igennem – fra første kontakt til udlevering – og at du oplever, at servicen fortsætter bagefter. At du både elsker bilen og føler dig set og hørt gennem en mere personaliseret oplevelse, er præcis den følelse, vi ønsker, vores kunder skal have.

Rigtig god fornøjelse med bilen og mange gode kilometer fremover.

Alt var fint

Alt var fint, god service , søde og serviceminded medarbejdere, men dårlig forbindelse med det offentlige til Turbinevej og retur.

15 de janeiro de 2026

Hej Lars,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at alt var i orden hos os, og at du oplevede god service samt søde og servicemindede medarbejdere. Det sætter vi stor pris på, at du deler.

Vi er kede af at høre, at forbindelsen med offentlig transport til og fra Turbinevej ikke var optimal. Inden længe får letbanen forbindelse fra hovedvejen, hvilket forhåbentlig vil gøre det både nemmere og mere bekvemt at komme hertil og herfra.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Imødekommende personale og god information

Imødekommende personale, som også ringede op for at aftale tid til servicebesøg. God information om gennemgang af bilen i form af video.

3 de janeiro de 2026

Hej Jette,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du har mødt imødekommende personale, som tog sig tid til at ringe og aftale tid til servicebesøget, og at du samtidig har oplevet god information i form af videogennemgang af bilen. Det er lige præcis sådan en tryg og gennemsigtig serviceoplevelse, vi gerne vil give.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Så blev problemet alligevel løst. Tak til Ricky fra indskrivningen der gjorde alt for at jeg blev en glad kunde.

Der blev ikke udført de aftalte reparationer på min bil.
På trods af beskrevet og dokumenteret fejl.
Min bil måtte blive 6 dage ekstre på værkstedet før fejlen blev udbedret.
Men Ricky fra indskrivningen fandt en hurtig løsning på problemet, og min bil er nu godt kørende og forhåbentlig er fejlen løst permanent.

10 de janeiro de 2026

Hej Bettina,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi beklager meget, at de aftalte reparationer ikke blev udført som forventet i første omgang, og at bilen derfor måtte være ekstra dage på værkstedet, før fejlen blev udbedret.
Det lever bestemt ikke op til vores standarder, og vi forstår godt den frustration, det har medført.

Hvis du fortsat har spørgsmål, eller hvis der er noget, vi kan hjælpe dig yderligere med, er du meget velkommen til at kontakte os på
kontooprettelser@semler.dk, så vi kan sikre, at sagen bliver fulgt helt til dørs.

Christian
Audi - En del af Semler Mobility

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

A1 :-) den bedste bil efter mange A3…

A1 :-) den bedste bil efter mange A3 :-) ærgerligt at den ikke kan findes i el

8 de janeiro de 2026

Hej Helle,

Tak for den flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på!

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med din Audi A1 og ønsker dig mange gode kilometer.

Akut behov for hjælp fra mekaniker

Akut behov for hjælp fra mekaniker

13 de janeiro de 2026

Hej Steffan,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi havde vores bil til service

Vi havde vores bil til service, hvilket var helt fint, dog var prisen fuldstændig vanvittig. Sidste gang vi får lavet service hos Audi..
Efterfølgende larmer vores bremse pedal så, den piver hver gang man trykker på den. Jeg ringer til Audi som så kan give os en tid halvanden måned senere!! og de kan ikke sige noget om at de vil betale for det...
Så dårlig oplevelse, og vanvittig dårlig service....

12 de janeiro de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Camilla,

Tak fordi du deler din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at den samlede oplevelse ikke har levet op til dine forventninger.
Samtidig vil vi gerne uddybe, at vores priser afspejler, at vi er et autoriseret Audi-værksted, hvor arbejdet udføres af specialuddannede Audi-teknikere, med brug af originale reservedele og opdateret fabriksviden.

Når det er sagt, er det naturligvis ikke tilfredsstillende, hvis der efter et servicebesøg opstår en generende støj, og vi forstår godt, at ventetiden på en ny tid kan opleves frustrerende. Det beklager vi.

Vi vil rigtig gerne undersøge din sag nærmere og for at kunne det, så vil vi meget gerne bede dig sende en mail til kontooprettelser@semler.dk med dine kontakt oplysninger.

Christian
Audi - En del af Semler Mobility

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Man bliver altid taget godt imod hos…

Man bliver altid taget godt imod hos Audi, og de hjælper med alt til stor tilfredshed

10 de janeiro de 2026

Mange tak for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du altid føler dig godt modtaget hos Audi, og at du oplever, at vi hjælper med alt til stor tilfredshed. Den form for genkendelig, god service og tryghed i hverdagen er lige præcis det, vi stræber efter.

Audi – en del af Semler Mobility

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais