Veja o que dizem as avaliações
Fantastisk service Har lige fået lavet 2 indkald fra Audi,og fået en fantastisk service.Har ikke købt bilen her,men hos brugtvognsforhandler. Havde bedt en anden forhandler udføre dette,men efter... Ver mais
Mega dårlig service. virksomheden burde komme på et kursus i kunde håndtering. Bare fordi i er Audi forhandler så burde i lige skrue lidt ned for den arrogante attitude.
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Informações de contato
Borgergade 37, 9620, Aalestrup, Dinamarca
Skræddersyet tilbehør til din Audi
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Perfekt fra aflevering til modtagelse
Imødekommenhed, service af høj klasse og vasket bil ved afhentning...
Altid super service og meget kompetent…
Altid super service og meget kompetent personale
Hurtig og god service.
Hurtig og god service.
Det er joniske en mulighed hos Audi i Aalborg op til 1/2 års ventetid endda også ved akut bil stop
Hurtig og fin service fik ordnet det…
Hurtig og fin service fik ordnet det hele
Service af Q4
Vi havde en rigtig god oplevelse hos Egon Hansen & Søn A/S, da jeg fik lavet service på min Q4 elbil. Hele processen forløb som aftalt, og resultatet var et flot udført stykke arbejde, der virkelig levede op til mine forventninger, samt rådgivning til hvad der burde skiftes i nærmeste fremtid. Personalet var imødekommende og meget kompetente, de udstrålede professionalisme fra start til slut. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der ønsker grundig service og en førsteklasses oplevelse.
Et værksted der er til at stole på
Et værksted der er til at stole på, og som ikke laver ekstra arbejder uden at det er nødvendigt... Det har jeg oplevet andre steder..
Rigtig god service
Rigtig god service
Og forklaring på udført arbejde
Føle virkelig man var velkommen
Professionelt værksted
Professionelt værksted, der finder fejlen hurtigt. Og får fejlen udbedret med stor omhyggelighed.
Super oplevelse hos Audi Aalestrup
God dialog og nemt at bestille tid hos Audi Aalestrup. Bilen blev taget ind på værkstedet til aftalt tid på dagen, og service og hjulskifte blev klaret super effektivt. Det er ikke sidste gang, jeg tager turen til Aalestrup.
God og positiv oplevelse og mødt af…
God og positiv oplevelse og mødt af smilende personale der gav gode og fyldestgørende oplysninger/ informationer omkring min bil ifm værkstedsbesøget.
Virkelig god service
Der skete en menneskelig fejl/forglemmelse ved service. Den tog de fuldstændig ansvaret for og der blev rettet op på den på bedste vis - virkelig god service! Det var tydeligt at man går op i at levere arbejde af god standart.
Da min bil viste den ikke ville kunne…
Da min bil viste den ikke ville kunne startes efter et given antal km, blev jeg nødt til at søge værksted. Værkfører fik min bil presset ind, da jeg måske ellers ville være uden i længere tid.
Tak for indsatsen!
Pode usar a ajuda de IA para as respostasVer mais

Resposta da Audi - Servicepartner Aalestrup
Mindre værksted med den gode gamle…
Mindre værksted med den gode gamle kundebetjening

Resposta da Audi - Servicepartner Aalestrup
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.