Netjesverpakt en koptelefoon werkt prima. Heb gehoor problemen maar met koptelefoon kan ik TV weer goed volgen. Kan links en rechts afzonderlijk regelen.
Veja o que dizem as avaliações
Levering duurde wat lang maar december is natuurlijk een lastige maand. De senioren telefoon die ik besteld had bleek niet geschikt voor mijn moeder. (Dementerend) Was wel een goede telefoon. Wat last... Ver mais
Telefoontje Maxcom inmiddels ontvangen. Ziet er prima uit . Helaas Gebruiksaanwijzing in het Frans. Op de telefoon ook. Nadat ik de instelling "Nederlands" had gekozen, kreeg ik vreemde robotwoorden.... Ver mais
Goede website, bedrag van het product is lager dan de grootste webshop van NL (beginnend met de hoofdletter B). Goed verpakt, geen beschadiging, gewoonweg met 5 woordenn (i.p.v. 1 woord): Met gerust... Ver mais
Não respondeu a avaliações negativas
Apparaat werkt niet.
Apparaat werkt niet.
Kon geen contact maken met de zaak om te overleggen.
Een top koptelefoon sbedrijf goede waar voor…
Een top bedrijf goede waar voor interessante prijs.
En super snelle levering moet ze nog installeren
Maar lijk me geen probleem.ben met levering tevreden.
De gevraagde artikelen zijn perfect op…
De gevraagde artikelen zijn perfect op de aangegeven tijd ontvangen.
Logistiek
Geen communicatie rond de late levering. Pakketje door DHL voor de deur neergezet terwijl wij thuiswaren.
Product is prima
kapot product toegezonden, service daarna is waardeloos
Er wordt een kapot product toegezonden. Erg vervelend, maar kan gebeuren. Vervolgens wil je telefonisch regelen hoe dit terug te sturen. Kan niet. Moet via mail. Mail wordt echter meermaals niet afgeleverd. Ligt echt niet aan Audilo volgens telefoniste. Moet het maar via andere browser proberen. Telefonisch kunnen ze niks voor je doen, want het bedrijf zit in Frankrijk. Ze kunnen niks voor je doorzetten of zo. 2 keer webformulier ingevuld. Heb nog steeds geen reactie na 4 dagen hoe ik een kapot product retourneer.
Uiteindelijk toch een retourlabel bemachtigt en product teruggestuurd. Inmiddels 3 weken geleden. Niks meer gehoord. Geen vervangend product ontvangen of geld terug. Ik bestel hier nooit meer!
Geen verbinding ,geen kabel
Geen verbinding ,geen kabel , instructie alleen in Frans en Engels, geen nederlands
Dus van plan om terug te sturen
Snel verzonden en zoals beloofd
Snel geleverd
Bestelling netjes op tijd…
Bestelling netjes op tijd aangekomen..zag er precies uit ..wat ik verwachtte..ben heel blij met het aankoop ..
Ik heb 2 headsets besteld en die werken…
Ik heb 2 headsets besteld en die werken niet.
Alcatel xl585 duo
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Zeker aanrader!
Me han estafado.
Compre a ellos cosas para los audifonos por no esperar la entrega de AliExpress ya que son los mismos productos y me han estafado. No me han el pedido siempre dicen que mañana y así llevan un mes. Sin productos y sin dinero.
Goed product.
Ondanks toezeggingen nog steeds niet…
Ondanks toezeggingen nog steeds niet geleverd.
elling in twee delen…
Ondanks dat de bestelling in twee delen kwam zeer tevreden. Ook goed verder geholpen aan de telefoon.
Klopt zoals aangegeven in de…
Klopt zoals aangegeven in de advertentie dus dik te vreden
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.