Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Drop shipping bedrijf. Chinese producten worden vele malen duurder verkocht. Levering duurde langer dan verwacht. Product is echt van slechte kwaliteit. Veel storingen en zeer gebruiksonvriendelijk. O... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Voor ik de radio had ontvangen ik heb de bedrijf geappt omdat duurde te lang. Hij heeft mij idioot genoemd en heeft mij geblokkerd. Nu heb ik de radio binnen (1 maand later, nadat hij zei dat was gest... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Website is niet erg duidelijk mbt de juiste versie die je moet bestellen. Daarbij stellen ze dat ze een helpdesk hebben waar je je vragen makkelijk kunt stellen bij installatie problemen. De werkelijk... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

radio heeft zeer slecht bereik ook na dat er contact geweest is en werd aangegeven dat je een dab ontvanger er tussen moest zetten is het nog slecht ook de verbinding van de telefoon mer android auto... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de acessórios para equipamentos automotivos

Audioplay levert premium autonavigatiesystemen en CarPlay-oplossingen voor vrijwel alle automerken

Informações de contato

1,8

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

105 avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pas op, dit zijn oplichters!!!

Er zijn meerdere dingen fout aan dit bedrijf:

1] Het zijn dropshippers. Je denkt een kwaliteitsproduct te krijgen maar ze leveren een naamloos Chinees product.
2] Datgene dat zij leveren is niet wat je wilde kopen; Ik bestelde een autoradio bij hun die volgens hun website Android Auto en Carplay aankan en een DAB plus ontvanger heeft. Ik kreeg een schimmig Chinees ding dat op Android draait, geen Android Auto/Carplay aankan en geen DAB+ ontvanger bezit.
3] De radio was al eens door een ander teruggestuurd. Dit kon ik zien omdat zijn WiFi en Bluetooth gegevens nog in de radio waren opgeslagen.
4] Je kan de radio niet resetten. Dus als je eenmaal je gegevens er in hebt ingevoerd is het nogal riskant om terug te sturen.
5] Om het product engizins aan je telefoon te koppelen moet je een verdacht Chinees appje op je telefoon installeren en vervolgens dat appje toestemming geven om de systeeminstellingen van je telefoon te veranderen.

29 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hoge prijs voor lage kwaliteit

300 euro headunit besteld die al vanaf het begin niet soepel liep. Tijdens het trouble shooten had ik meer aan internet forums dan aan hun "klanten-service" met hun copy en paste stappen plan. Na maanden van gebruik werd het alleen maar slechter. Dus kort samengevat, bespaar geld en koop het direct bij aliexpress inplaats van deze winkel. Dan weet je tenminste wel waar je voor betaald.

25 de julho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ze zijn criminelen niks van ze…

Ze zijn criminelen niks van ze bestellen.
Ik zou volgende dag mijn bestelling ontvangen nou 5 dagen verder niks meer van ze gehoord ze geven geen antwoord op e-mails ze zijn scam jij betaalt maar jij krijgt nooit je bestelling binnen.
350 euro voor dashcam betaald daar gaat mijn geld.
Niks gaan bestellen je krijg nooit je bestelling binnen

16 de março de 2025

niet bestellen bij deze dropship clown

niet bestellen bij deze dropship clown

Bestelling gedaan, Volgens de website snelle levering. na 10 dagen een mailtje gestuurd waar de bestelling bleef, geen reactie. de bestelling geannuleerd na annulering een track and trace gekregen welke vervolgens na ruim een week werd bezorgd. de DHL Bezorgen pakket neer gezet ( niet door ons aangenomen en getekend) verzoek in gediend om de bestelling te retourneren dan verwachten ze Fotos van de bestelling de inhoud van de doos, de pakbon ( nooit een pakbon gekregen)

Kort om, bestel niet bij deze ballen tent. alles behalve een echte webwinkel producten zijn voor 1 derde van de prijs te koop op Ali express, met een snellere levering en beter retour beleid.

20 de março de 2025

BESTEL NIET OP DEZE WEBSITE

BESTEL NIET OP DEZE WEBSITE. Het is oplichterij. Het product dat ik bestelde, duurde een week voordat het arriveerde. Ik had geen track&trace-nummer. Het verkeerde product is aangekomen en het is bijna een week geleden dat ik contact met ze heb geprobeerd op te nemen. Ik heb al 3 e-mails gestuurd en het contactformulier online meerdere keren ingevuld. Geen enkele reactie. Het online chatsysteem is een gebugde bot die je doorverwijst naar hun WhatsApp-chat voor ondersteuning, maar het telefoonnummer is slechts een 0. Deze website is oplichterij!

16 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

OPLICHTERS! REAGEREN NIET EN HOUDEN GELD ACHTER!

Wat een schandalig bedrijf! Bestelling geplaatst, maar na het lezen van de vele slechte recensies besloot ik DIRECT te annuleren. Volgens hun eigen voorwaarden kan dat binnen 12 uur, dus ik heb dat meteen gedaan. En wat denk je? Geen enkele reactie!

Inmiddels vier mails gestuurd, maar ze negeren alles. Mijn €250 hebben ze zonder problemen geïncasseerd, maar als je contact zoekt, hoor je helemaal niets meer. Dit is pure oplichting!

Trap er niet in! Dit bedrijf lijkt erop uit om geld achter te houden en klanten compleet te negeren. Als je hier bestelt, kun je fluiten naar je geld!

7 de março de 2025

Scam

Ik heb 2x een mailtje gestuurd met dat ik mijn bestelling wil retourneren omdat ze een kapotte achteruit camera hebben gegeven en nooit meer iets van gehoord. Wat een scam..

20 de fevereiro de 2025

BESTEL HIER NIET!!!

BESTEL HIER NIET!!!! Je besteld en je geld willen ze graag.
Maar je bestelling fatsoenlijk leveren is er niet bij.
Contact?....nee hoor ze reageren nergens op en de chatbot verwijst je naar whatsapp met het telefoonnummer 0.
Belachelijk gewoon, maar ik begrijp wel waarom ze niet bereikbaar willen zijn...teveel slechte service geeft teveel vragen.
OPLICHTERS!!!! -1 is nog teveel

4 de março de 2025

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel!
Reageren niet op mail geen telefoon nummer .... product niet geleverd dus pech voor de koper! Wel me geld houden OPLICHTERS ZIJN HET.
Bestel hier niet!!!!
Snap nu waarom ze niet te bereiken zijn!

Ik ben geen concurent als u de mail zou lezen weet u dat ik een camera heb besteld een autoradio van Antara en in belgie woon!!
En tot op heden een kutradio heb met slecht tot GEEN bereik en u na 8mailtjes NIET REAGEERD!!

O en het ergste, DE SPULLEN KOMEN VIA TEMU!
U besteld daar en verkoopt duurder de zak van Temu met adres zat inbde zak erby!

3 de março de 2025

1 ster is nog te veel

1 ster is nog te veel! Op geen enkele manier contact te krijgen met dit bedrijf. enkel een orderbevestiging gehad, geen verzendbevestiging en track en trace. na een week kreeg ik mail met 'bevestiging terugbetaling'. beste Audioplay, waar de f*ck is mijn bestelling en waarom reageren jullie op geen enkele mail? Ook die AI assistent kan je helemaal NIKS mee!! mensen bestel hier niks want je krijgt niks.

21 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

wat is dit een slechte webshop geen …

wat is dit een slechte webshop geen contact mee te krijgen .
wacht al een week op mijn bestelling ze zeggen dat hij bij post.nl ligt maar op track and trac staat pakket nog niet aan geleverd wacht nog een paar dagen dan wil ik mijn geld terug. wordt vervolgd

21 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lange levering voor dat geleverd was…

Lange levering voor dat geleverd was nog willen annuleren toch de radio opgestuurd. Radio willen retourneren lang geen reactie op gehad moest mijn slechte review verwijderen. Dus maar gedaan nu heb ik mijn geld terug dus komt de review terug.
Dit bedrijf komt afspraken die staan op se site niet na. Geen contact mee te leggen kortom koop je radio via alieexpres die zijn ook nog eens beter en goedkoper

23 de janeiro de 2025

Doe het niet.

Fout adres op het label, waardoor fout bezorgd. Bedrijf heeft geen telefoonnummer wat je kan bellen, alleen een mail adres. Maar geven geen reactie wanneer je ze mailt.
Het pakket wordt ook verzonden vanuit frankrijk volgens het label op het pakket.
Zag zowel positieve als negatieve reviews. Dus dacht waag het erop.
Allemaal leuk als het goed gaat, maar als je ze nodig hebt geven ze niet thuis.

5 de fevereiro de 2025

Ontzettend slechte support

De communicatie is ontzettend slecht. Ik heb afgelopen augustus een scherm besteld voor een Ford focus om Carplay mogelijk te maken, samen met een achteruitrijcamera. Na installatie bleek het scherm ontzettend traag te zijn en de achteruitrijcamera werkt nog steeds niet. Nauwelijks handleidingen beschikbaar of support om het probleem op te lossen. We zijn nu al een halfjaar verder en het probleem is nog niet opgelost. Het is waardeloos dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn, zeker als ze niet reageren op de mail. Één keer besteld hier en nooit meer.

31 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bedrijf geeft niet thuis na verkeerde levering

Heb vorige jaar oktober een android auto radio gekocht bij deze firma, na ontvangst van het pakket blijkt het dat het 2 verschillende artikelen zijn en niet in elkaar passen. Het bedrijf op de hoogte gesteld geven aan de gebreken niet thuis. Geven alleen thuis als als je vraagt waar je pakket blijft. Voel me aardig in de zeik genomen door dit bedrijf

25 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Netjes alles goed ingepakt. Dank u voor de goede service.

28 de dezembro de 2024
logotipo da Audioplay

Resposta da Audioplay

Bedankt voor uw review en veel plezier met uw bestelling

Team Audioplay

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst, geen track code ontvangen zoals aangegeven op de site, geen reactie op mail, geen reactie op formulier, auto kan zo dus niet gerepareerd worden. Waardeloos bedrijf waar je niet mee kunt communiceren!! Advies: geen bestellingen plaatsen want ze komen hun beloftes niet na en ze zijn niet telefonisch bereikbaar!!!

10 de janeiro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Foute bestelling gedaan, niet geholpen

Foute bestelling gedaan. Gelijk geannuleerd, kreeg snel een mailtje dat mijn geld terugkomt. 3 dagen later krijg ik een track & trace dat het artikel toch is verzonden en heb ik mijn geld niet terug.

Bestelling #1686

28 de dezembro de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.