Detalhes da empresa

2,8

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

4 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

2,8

Todas as avaliações

4 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vägrar retur av fellevererad vara

Beställde en vara. Fick en helt annan levererad. Kundtjänst accepterar inte retur enligt deras returpolicy på hemsidan. Erbjuder istället rabatt på en vara jag inte vill ha. Kuntjänst svarar inte mina mail längre då jag kräver retur enligt deras policy.

8 de julho de 2026
Avaliação não solicitada
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag kan tyvärr inte rekommendera Aurik…

Jag kan tyvärr inte rekommendera Aurik Sverige utifrån hur de har bemött mig och hanterat mitt reklamationsärende.

Jag beställde fyra likadana produkter, och samtliga visade sig vara felaktiga. Jag dokumenterade felen och skickade videobevis till företaget. Därefter bekräftade Aurik skriftligen att reklamationen godkänts, att jag skulle få en full återbetalning och att jag inte behövde returnera produkterna.

Trots detta genomfördes endast en mindre delåterbetalning. Den återstående återbetalningen har fortfarande inte betalats ut.

Sedan dess har jag skickat ett flertal mejl med konkreta frågor, men i stället för tydliga svar har jag gång på gång fått i princip identiska standardsvar. Mina frågor har aldrig besvarats, och det känns inte som att någon faktiskt läser det jag skriver.

Företaget hävdar att de inte kan genomföra den återstående återbetalningen eftersom jag har ett öppet reklamationsärende hos Klarna. Jag kontaktade därför Klarna flera gånger. Klarna bekräftade att ett öppet reklamationsärende inte hindrar en säljare från att genomföra en återbetalning och att jag som kund inte ska stänga ärendet innan tvisten verkligen är löst.

Det mest anmärkningsvärda är att Aurik redan tidigare genomförde en delåterbetalning medan samma Klarnaärende fortfarande var öppet. När jag påpekade denna uppenbara motsägelse fick jag ändå samma standardsvar igen, utan någon förklaring.

Det som gör mig mest besviken är inte att produkterna var felaktiga. Fel kan inträffa hos vilket företag som helst. Det är sättet företaget har hanterat reklamationen på som gör att jag inte kan rekommendera dem. Bristande kommunikation, motstridiga besked och en ovilja att besvara kundens frågor har gjort att ett reklamationsärende som borde ha varit enkelt fortfarande inte är löst.

Ärendet är fortfarande öppet och kommer, om det behövs, att prövas vidare via Klarna och Allmänna reklamationsnämnden (ARN).

Mitt råd är att vara försiktig med att handla här. Om du ändå gör det, spara all dokumentation och all e-post om du skulle behöva reklamera ditt köp.

4 de julho de 2026
Avaliação não solicitada

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.