Löste ett problem med leverans på ett…
Löste ett problem med leverans på ett mycket bra smidigt sätt.
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 83% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Löste ett problem med leverans på ett mycket bra smidigt sätt.
😊👊🏼✌🏼🤩 It was great! Super bra service och lätt att beställa och får snabba svar vid frågor!
Jag har fått att jag inte har betalt en vara. Har jag det så har jag handlat via Klarna då jag ALDRIG handlar utanför Klarna för då har jag min köptrygghet. Tack o lov.

Resposta da Aurolai
den håller inte fast did bänkskivan och veven får man inte att fastna
Intrycket från annonsen är det motsatta när man får varan.
Från att beskrivas som en kraftig handdammsugare som också kunde blåsa bort vatten och löv från bilen så är inget av detta verklighet.
Att vända insug till att blåsa är helt fel. Finns ingen knapp som gör detta utan endast en pyttedammsugare som knappt får upp en dammtuss. Alltså en helt värdelös produkt som inte är värd något.

Resposta da Aurolai
Får gång på gång att beställningen är obetald riktigt irriterande. Betalat via Klarna men ändå står det i rubriken i mejlen ni skickar att beställningen är obetald

Resposta da Aurolai
Jag skrev ett omdöme här vilket var sakligt och kort och inte positivt. De hörde därefter av sig till mig och undrade om jag ville ge ett bättre betyg om jag fick mer av detta antimögelmedel - som alltså inte hade någon som helst effekt på mögel -eller pengarna tillbaks.
Jag accepterade en återbetalning men kan bestämt inte ge medlet ett högre betyg ( vilket de efterfrågat i ett antal mail).
Är det så här det går till? Att företag meddels påtryckningar manipulerar de betyg användare ger? Lite upplysande tycker man

Resposta da Aurolai
Snabb Leverans Men flaskan var mindre än vad reklamen visade så besviken har använt produkten ännu så vu får se
Quick delivery. The product very good, fullfilled alla my expectations.

Resposta da Aurolai
Excellent information och regelbunden uppföljning av paketets resa.