Auto-Importeren.nl Avaliações 56

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldige service en begeleiding. Alles wordt uit handen genomen en geregeld. Heel fijn geholpen bij de import van mijn auto.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Binnen 24 uur alles geregeld! Onvolstelbaar hoe snel en nauwkeurig hun werken. Super persoonlijk en vriendelijke mensen. Ik wou een VW Golf Clubsport en deze droom werd werkelijkheid toen ik contact o... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had zelf al eens een auto uit Duitsland gehaald, maar het importtraject kost veel tijd. Daarom besloot ik dit keer een bedrijf in te schakelen om het voor mij te regelen, en dat is mij ontzette... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Corretor de Carros
  2. Corretor de Empresas
  3. Concessionária
  4. Importadora
  5. Revendedora de carros usados
  6. Transportador de veículos

Het betrouwbaarste platform uw auto te importeren naar Nederland. Als autoliefhebber overweegt u een auto uit het buitenland te importeren. Een logische stap. Het auto aanbod in Nederland is namelijk niet toereikend voor iedereen. Ook brengt het importeren van een auto een breed scala aan voordelen met zich mee. Zo kunt u besparen op de inkoopprijs en BPM, kiezen voor een jongere auto of gaan voor een variant met meer opties en luxe. Door onze jarenlange ervaring, binnen elke tak van de autobranche, hebben wij een vlijmscherp oog voor detail ontwikkeld. Hierdoor zetten wij tijdens elke fase de juiste stappen om de ideale auto voor u te importeren. Onze expertise, unieke inkoopstrategie en high-end service hebben ervoor gezorgd dat Auto-importeren.nl binnen korte tijd is uitgegroeid tot één van de grootste auto import platformen van Nederland. Voor ons is een auto meer dan een vervoermiddel. Het is een aankoop wat uw leven verrijkt. Wij delen uw passie voor auto’s en weten als geen ander hoe leuk, maar ook spannend het importeren van een auto kan zijn. Daarom zetten wij elke dag alles op alles om ervoor te zorgen dat onze klanten met een gerust gevoel in een auto stappen die bij hen past en waar ze gelukkig van worden. Met www.Auto-importeren.nl importeert u zorgeloos uw droomauto voor de juiste prijs, zonder dat u iets hoeft te doen. Met ons wordt het importeren van een auto een aangenaam avontuur in plaats van een complex proces.

Informações de contato

Zeer goede service, En 100% een aanrader

1 de maio de 2023
logotipo da Auto-Importeren.nl

Resposta da Auto-Importeren.nl

Bedankt! We zijn blij dat je tevreden bent. Hier doen we het voor :)

TOP!

TOP!

Superblij met de eerlijke service, alles geregeld hoe het van te voren was besproken.

3 de abril de 2023

Super tevreden

Super tevreden! Ik ben erg goed geholpen door Auto-importeren.nl. Duidelijk verstand van zaken en echte kennis met de juiste ervaring in het importeren van auto’s! Vakkundig, betrouwbaar en snel! Al met al top!

23 de março de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Auto-importeren.nl is echt veruit de de…

Auto-importeren.nl is echt veruit de de beste bemiddelaar in Nederland. Wat een service, ik sta echt met een mond vol tanden. Dit zijn we niet gewend in Nederland! Ik heb mijn auto voor een handelsprijs en ik heb de beste BPM betaald. Ik ben nu zo voordelig uit dat het mogelijk is een full option model te rijden die, in mijn geval, toch al gauw 9000 euro meer kost. Daarnaast ga ik er ook nog een kleine 45.000 km op vooruit wat voor mij 2 jaar rijden is. Eerlijk waar prachtig!

22 de março de 2023

Prettig en vriendelijk geholpen

Prettig en vriendelijk geholpen, beste mensen namen ruim de tijd en konden al mijn vragen netjes en correct beantwoorden. En heerlijke koffie!
Kortom goeie en vriendelijke ervaring zal mensen dit zeker aanrijden !

22 de março de 2023

Topwerk

Snel, correct, vriendelijk, professioneel en meedenkende. Dit bedrijf is een aanrader voor een ieder die aan een auto importeren denkt. Ze gaven mij meteen aandachtspunten mee waar op te letten toen ik contact opnam voor een eventuele import. Ga zo door mannen en tot de volgende keer!

20 de março de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb een Audi Q3 uit duitsland…

Ik heb een Audi Q3 uit duitsland geimporteerd. Ze hebben mij uitstekend begeleid en ontzorgd. Het was vanaf het begin erg persoonlijk en dat vond ik heel fijn. Ook de service tot duurzaam transport was voor mij een mooie gebaar wat dit bedrijf maakt. Ik ben echt heel tevreden hoe dit bedrijf zaken doet. Ze zijn echt professioneel in wat ze doen. Top top top!

9 de fevereiro de 2023

Fijne klantenservice

Ik heb recent een Duitse auto geïmporteerd met een zeer gunstige BPM. Ik ben erg tevreden betreft de klantenservice en duidelijke communicatie.

16 de janeiro de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.