BIG WARING!!! Skämt företag Gick det att lämna 0 stjärnor hade jag gjort det. Beställde en generator till min bil och efter installerat den så gav den ingen ström. Reklamerade direkt och allt bö... Ver mais
Autofixer.se är en av de största i landet – och en av de snabbast växande – onlinebutikerna för bildelar till personbilar, skåpbilar, sport- och prestandabilar samt andra nyttofordon (bussar och långfärdsbussar, industri- och jordbrukstraktorer, band- och hjulgående lastbilar etc.). Vi erbjuder ett brett utbud av bildelar, specialverktyg, förbrukningsmaterial och alla typer av motorrelaterade produkter. Vår plattform erbjuder ett bekvämt system för onlineköp som gör att du enkelt och smidigt kan hitta och köpa de delar och produkter du behöver. Hjärtat i vår butik är en professionell personal, inklusive vårt kundservicecenter – till ditt förfogande, en grupp välinformerade branschexperter. Våra erfarna rådgivare svarar gärna på dina frågor om val av lämpliga delar, kompatibilitet med ditt fordon, produkttillgänglighet och alla andra frågor. De ger dig professionell hjälp i varje steg av dina inköp och, om det skulle behövas, guidar dig genom processen för reklamation, retur eller byte av produkt.
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas

Resposta da Autofixer - Sweden
Hej, materialen jag fick från er är bra, priset är bra och passar min bil, men frakten var väldigt dålig eftersom de missade leveransdatumet två eller tre gånger, och ni tvingar mig att välja detta fraktföretag. Jag skulle uppskatta om det fanns alternativa fraktalternativ.

Resposta da Autofixer - Sweden
Handlat på Autodoc i många år utan några större problem, denna sida var dock mycket billigare på samma delar, bara positivt att säga, synd dom inte säljer däck

Resposta da Autofixer - Sweden
Delen var rätt och allt stämde snabba å smidiga.
Rekommenderar !

Resposta da Autofixer - Sweden
Allt var mycket bra , varorna skickades samma dag , men se till att paketeringen blir bättre så varorna inte flyger fram och tillbaka i paketet de kan gå sönder under leverans. Jag kommer att köpa från er igen , rekommenderar till alla.

Resposta da Autofixer - Sweden
Strålkastaren passar men kablarna passar inte och har plats ström delaren

Resposta da Autofixer - Sweden
Everything is very bad! Support does not work, returns do not work like in all normal stores in the EU, consultants guaranteed 99% that the auto part would fit, but it did not fit. I sent 3 emails, no answer. I do not know if the refund procedure works. Returning goods for your own money to Poland. Store Polish and warehouses in Poland.

Resposta da Autofixer - Sweden
Skickar ut sina paket utan skydd. Beställde plåt. Paketet kom ganska snabbt men plåten var helt bucklig.

Resposta da Autofixer - Sweden
Leveransen var relativt snabb. Jag beställde 3 st. Strålkastar lampor som fanns inan halogenlampor, med dubbla glödtrådar och bajonett fattning till en veteran traktor. Glödlamporna var av utmärkt kvalitet och väl förpackade. Dock, lämnade fraktbolahet paketet bredvid brevlådan så packetet blev genomblöt av regnet. Detta påverkade inte glödlamporna, men det kunde ha varit fuktkänsliga varor i paketet.

Resposta da Autofixer - Sweden
Jaha då har man ännu ett problem med er. Returen är godkänd men återbetalningen dröjer... riktigt dåligt ett ärende ska inte behöva ta en månad...

Resposta da Autofixer - Sweden
Bra priser och rätt saker när dom kommer,även snabb hantering.(Svenne).

Resposta da Autofixer - Sweden
Beställ nya delar för 12 000 kr. Brottslingar skickar 2x svårt skadade bromsskivor.
Brottslingar skickar 2x svårt skadade bromsskivor.

Resposta da Autofixer - Sweden
The produkt was broken when it arriwed. Not the package.
It can happen but Very slow or none respons from autofixer to fix the issue.
After response:
Its not a shipping issue, the package was fine.
Its the total silence from you, its says max 24h, none responce for three days.

Resposta da Autofixer - Sweden
Fast delivery and at a good price. The order was placed quickly and without any problems. I had not ordered here before, but I will definitely do so in the future.

Resposta da Autofixer - Sweden
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.