Autohuset Kalundborg Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi købte vores C180 AMG Line 2015 i juni måned efter flere behagelige samtaler frem og tilbage med Mohammed. Han tog vores gamle Avensis i bytte til top pris. Der blev eftermonteret aftageligt træk ti... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En stor og varm anbefaling! 🌟👏👌 Vi har haft en virkelig god oplevelse med købet af vores bil. Fra start til slut har servicen været helt i top – professionel, ærlig og utrolig hjælpsom.🤲💪... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super sted at købe sin nye bil.. Helt klart 5 stjerner værdig. Bliver taget godt imod af en meget flink og imødekommende sælger, fremragende service. Blev helt fascineret over at sælgeren formåede at... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig tilbagemelding efter jeg havde taget kontakt, samt fornuftigt byttepris for min ved køb af bil. God vejledning ved indgåelse af købet. Bilen fik nye bremser og skriver inden købet. Det oplyste... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Concessionária

Escrito pela empresa

Vores største mål er at sikre, at du får en fantastisk købs- og biloplevelse! Hos Autohuset Kalundborg ved vi, hvor stor en beslutning det er at købe ny bil. Ikke bare i forhold til valg af bilmærke og -model, men også forhandler. Hos os er tryghed, tillid, troværdighed og kundetilfredshed vores vigtigste prioriteter. Vi arbejder målrettet på at skabe en god og tryg oplevelse for vores kunder ved at tilbyde høj kvalitet og service samt professionel og troværdig rådgivning. Når du køber en bil hos os, er vi altid med dig hele vejen – også efter salget. Det vigtigste for os er, at du bliver 100% tilfreds med dit køb. Glade og tilfredse kunder, der har lyst til at komme igen, er nemlig det fundament, Autohuset Kalundborg er bygget på. Du kan derfor trygt og sikkert handle hos os.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

10 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Amazing Experience as a Foreign Student

My overall experience with this branch was amazing!! As a foreign student living in Denmark, the entire process of buying a second hand car was super easy and trustworthy! I was attended by Omar, who was very kind, friendly, reliable and professional. He made sure to find a car that would fit my budget as a student and also in very good condition. He was also extremely helpful in understanding the Danish system when looking at insurance and the CO2 tax. After looking at a variety of cars with him, I bought a Citroen C1 for a great price in AMAZING conditions!! I will recommend him and this branch to other colleagues and friends of mine who look to buy cars in the future. Tusind tak!!!

3 de dezembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har købt bil af Mohammed

Vi har købt bil af Mohammed. Aldrig har vi fået en service på det niveau som vi har hos autohuset Kalundborg. Vi har tidligere været kunder hos de helt store i branchen og de halter rigtig meget når det omhandler service. Mohammed har fået os til at føle os trygge igennem hele forløb. Det er altid nemt at få fat på en hos autohuset Kalundborg og man får hjælp med det sammen når man spørger om det. Kan helt sikkert anbefales.

20 de julho de 2023

Imødekommende, flink og rar

Det er nu 2. gang jeg handler bil med Mo fra autohuset Kalundborg. Imødekommende, flink og rar. Meget tilfreds med modtagelsen. Og på trods af travlhed, er jeg blevet grundigt underrettet løbende, i leveringen af min senest købte bil. Kan varmt anbefales.

7 de junho de 2023

Topklasse service - TAK!

Dette er min første anmeldelse og det er ikke noget jeg normalt gør - MEN når jeg oplever en service som i den grad skiller sig ud positivt, så fortjener det også en top anmeldelse. Jeg købte en brugt Mercedes og alle aftaler og tidspunkter blev overholdt i forhold til det aftalte. Ingen ubehagelige overraskelser tværtimod, udelukkende positivt. Tak igen for en god handel og topservice !!!

11 de maio de 2023

Troværdig sælger

Super service samt rådgivning
Alle tiders service hele vejen rundt samt super flink og hjælpsom med de små ting der kunne være ved bilen efter køb, selv når man kommer fra Jylland.

3 de abril de 2023

Top rådgivning og service

Top rådgivning og service hos Mo - både i forbindelse med købet af bilen og ved efterfølgende udbedring af et par mindre fejl ved bilen. Jeg kan på det varmeste anbefale Autohuset Kalundborg.

9 de janeiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tillid kommer først når jeg skal handle…

Tillid kommer først når jeg skal handle bil, derfor anbefaler jeg Autohuset Kalundborg, dygtige sælgere , der 100 % står inde for det de sælger, og sørger for at du bliver glad, selv om der skulle opstå problemer. 🙏🏻👍🏻

6 de março de 2023

super sælger

vi købte en Mercedes C 200d af Mo i Autohuset Kalundborg, den fineste MC og en fantastik dygtig sælger, alle aftaler blev overholdt til mindste detalje.
tak for handlen, vi anbefaler jer meget gerne.

10 de novembro de 2022

Stor tak til mo

Nu har vi haft vores bil i en mdr og det er det bedste køb som mo hjalp os med.
Jeg vil til hver en tid kører op til auto huset Kalundborg,
Med den hjælp som vi fik.
Han tog godt i mod os og vores søn på 18 mdr.

20 de dezembro de 2022

Købte min A4 af Mo

Købte min A4 af Mo, bliver mødt af en smilende ung mand der klar til at hjælpe og yde et professionelt service. Hele processen igennem følte jeg at var i trygge hænder og at der ikke blev tvunget en bil ned over hovedet på mig. Sammen fandt vi det jeg stå og manglede. Tusind tak for en forrygende service kan kun varmt anbefale Mo.

9 de agosto de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak til Mo for god service

Tak til Mo for god service!
Købte min Audi derude i maj, og han har siden da, altid stået klar til at hjælpe hvis der var noget. Stort udvalg af biler, ikke sidste gang vi handler bil sammen!

30 de maio de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har købt min drømmebil hos Omar fra…

Jeg har købt min drømmebil hos Omar fra Autohuset Kalundborg. Der var super fantastisk service hele vejen igennem, og bilen blev leveret og gennemgået af Omar som er en virkelig behagelig og kompetent sælger. Jeg giver mine varmeste anbefalinger!

20 de junho de 2022

Autohuset Kalundborg super service

Fandt min "nye" bil hos Aurohuset Kalundborg der var dog en motor lampe der lyste da jeg prøvekørte bilen, jeg blev lovet at det ville leve lavet i den levering samt andre ting der skulle laves og må sig at aftale blev overholdt selv da motorlampen begyndte at lyse samme aften som jeg havde hentet bilen og må sige at der er blevet stået på hænder for mig for at løse problemet efterfølgene super service og vil aldrig være i tvivl om at købe bil der er anden gang

27 de janeiro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan helt klart anbefale at købe bil…

Kan helt klart anbefale at købe bil her! Servicen er helt i top, fra start til slut! Hurtig svar på henvendelser og de altid smilende og imødekommende! Selv hvis man har spørgsmål til noget efter handlen er gået igennem og bilen er leveret får man stadig samme gode service af Omar!
Kæmpe anbefaling herfra👌

27 de janeiro de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais