Michael fra Autoklasse er klart den bedste leasing rådgiver jeg har brugt. Har nu brugt ham 2 gange. Og han været mega skarp på prisen begge gange. Stor anbefaling her fra.
A empresa respondeu
Burde hedde service og leasing Klasse! Michael er fantastisk, tålmodig og hjælpsom. Han har hjulpet mig mig nogle meget specielle biler og er lykkedes til helt fantastiske forhold via Carta. En... Ver mais
A empresa respondeu
Super god og professionel håndtering. Kan varmt anbefale Michael - specielt hvis du er i markedet for en Porsche :-)
A empresa respondeu
Efter flere overvejelser, faldt mit valg på en MINI Clubman Cooper S 2.0. Der er mange i branchen der tilbyder leasing. Men Autoklasse skal have kæmpe ros for den profesionelle håndtering hele... Ver mais
A empresa respondeu
Om autoklasse. autoklasse har rødder i en mangeårig interesse for biler. Vi er specialiseret i leasing af biler og lige fra første kontakt, er vores fokus rettet imod dig som kunde og på at lede dig trygt og sikkert igennem et leasing-forløb eller vejlede dig til køb på fuld afgift. Vi får dagligt opkald der vedrører hvorfor du skal lease bil og ikke bare købe med fuld afgift betalt som du plejer. Måske er det bedst at købe på fuld afgift og måske er det bedst med leasing. Den snak giver vi os tid til at tage – både over telefonen og en kop kaffe hvis du ønsker det. Vi vejleder dig om flexleasing, splitleasing, sæsonleasing, restværdi osv. Hos autoklasse, har vi specialiseret os i leasing af biler. Ud over at bilen er et transportmiddel, er vi mange, der også vil have en oplevelse, noget sjæl, noget teknik, noget luksus, mere sikkerhed osv. Dette hjælper autoklasse dig med at få. Vi leder dig samtidigt trygt og sikkert igennem leasing-junglen og leverer ønskebilen til dig sammen med en skarp leasingaftale eller en finansiering af bilen på fuld afgift som vi naturligvis også tilbyder. Vi handler oftest vores biler direkte hos Mercedes, Audi, BMW, MINI, Porsche osv, så du sikres den bedste vare. Sammen med vores finansieringspartnere, sikrer vi at du får den bedste løsning – hvad enten det er normal flexleasing, splitleasing, sæsonleasing eller finansiering på fuld afgift.
Kokkedal Industripark 108, 2980, Kokkedal, Dinamarca

Resposta de autoklasse
Michael er super! Behagelig og kompetent. Findes få i DK med så stort et kendskab til Porsche.

Resposta de autoklasse
Har leaset en sæson bil hos Autoklasse, det har været et gnidningsfrit forløb. Michael er grunding og proaktiv.

Resposta de autoklasse
Michael er en super fyr. Som førstegangs leasingtager er det trygt at have Autoklasse med - han får ting til at ske og hjælper til at man får den bedste mulige aftale. Personlig service og man mærker at Michael brænder for bilerne, så det er en fornøjelse at handle med ham!

Resposta de autoklasse
I had an absolutely brilliant experience with Autoklasse Leasing in Kokkedal. Having just moved to Denmark, I was on the hunt for a BMW iX1—not a flashy sports car, but a solid and reliable daily driver. Feeling a bit lost in the Danish leasing landscape, I reached out to Autoklasse in hopes they could guide me through the process and steer me in the right direction. From the very first conversation, I received truly personalized advice that was perfectly tailored to my needs. There was zero pressure—just honest, thoughtful guidance.
Michael really stood out with his dedication and solution-focused mindset. Whether it was importing the car from Germany, arranging the leasing contract, or even sorting out insurance, he went above and beyond to find the best possible options. And the care didn’t stop once the keys were handed over—Michael has continued to provide support and advice long after the car was delivered. That kind of ongoing commitment is rare, and it made all the difference. Highly recommended!

Resposta de autoklasse
Super god service og god dialog hele vejen igennem. Autoklasse og Michael kan helt sikkert anbefales.

Resposta de autoklasse
Jeg har for nyligt leaset min første leasingbil igennem Michael, fra Autoklasse.
Michael giver en helt igennem god service og sørger for du føler dig tryk gennem hele processen.
Derudover skaffer han nogle rigtig gode tilbud på både leasning og forsikring.
Alt i alt en fornøjelse at handle med Michael.

Resposta de autoklasse
Michael fra autoklasse hjalp mig hurtigt igennem angående, at få oprettet en leasing kontrakt hos et leasing selskab, på en bil jeg har hentet hjem fra Tyskland.
Meget hurtigt og professionel service fra autoklasse. De bedste anbefalinger herfra.

Resposta de autoklasse
Kan kun komme med de bedste anbefalinger af Autoklasse og Michael 👍 professionel og hurtigt svar på alle spørgsmål, som bliver besvaret så det er til at forstå 😏
Jeg er super tryg ved at lease gennem Autoklasse 👍

Resposta de autoklasse
Meget trygt at lease bil gennem Autoklasse og Michael. Virkeligt behageligt forløb på alle måder.
Meget hjælpsom og vidende, og man føler man er i de bedste hænder.

Resposta de autoklasse
Autoklasse, klasse, rigtig god oplevelse fra første kontakt til slutprodukt.
Tak for hjælpen, råd og vejledning i hele processen.

Resposta de autoklasse
Kanon og personlig dialog gennem hele processen og så samtidigt det bedste og mest gennemskuelige tilbud. Så her bliver min Mercedes E300 coupe.

Resposta de autoklasse
Tak for en flot og tillidsskabende handel. Som nybegynder ud i leasing junglen fik jeg en fantastisk service og min drømmebil "skræddersyet" og leveret lige til døren, præcis som jeg ønskede den.
Kan varmt anbefales.

Resposta de autoklasse
Jeg har en leasing aftale med Autoklasse og jeg må sige at det har været klasse hele vejen igennem.
Ordholdende, service og leveringssikkerhed.
Kommer helt sikkert til at benytte mig af Autoklasse fremover.

Kære Kommende køber
Vi taler om service og køb på øverste hylde, betjening
handling, på umulige krav og tidsfrist overholdt til punkt og prikke.
Kan anbefales hvis i vil have en oplevelse og bil i særklasse.

Resposta de autoklasse
Burde hedde service og leasing Klasse!
Michael er fantastisk, tålmodig og hjælpsom.
En Audi s4 b5 avant og en bmw 850csi
Begge pryder nu det danske landskab på forskellige årstider.
Ærlighed og god service holder i den her verden.

Resposta de autoklasse
Super god sparing og proffesionel håndtering af både leasingaftale samt diverse andre spørgsmål.Kan klart anbefale autoklasse.

Resposta de autoklasse
Mercedes GLC Coupe 300 de. Hele processen forløb nemt og uden problemer. Alt som var aftalt pr. telefon, var også det jeg fik. Det kan vi godt lide i Jylland.

Resposta de autoklasse
Jeg var blevet meget interreseret i at lease en drømmebil, men hele leasing verdenen kan være meget forvirrende syntes jeg, så jeg fik kontakt til Michael igennem en ven der også har brugt hans service og talte godt om ham. Jeg tog op til ham, og snakkede om hvordan det hele skulle foregår og generelt om biler, især Porsche som vi begge er passioneret omkring, så det var simpelthen et perfekt match. Michael stod til rådighed for alverdens spørgmål fra mig, så jeg kunne forståelig sætte mig i hvordan det hele fungerede omkring leasing. Og jeg endte med at finde den helt rigtige bil, som Michael endda også gav tommel op på, og så var det bare det praktiske arbejde det skulle laves og det forløb fejlfrit og meget hurtigt.
Så jeg kan kun anbefale Autoklasse, de er super profesionelle og kan med garanti svare dig på alle de spørgsmål man skulle have.

Resposta de autoklasse
Jeg fik kontakt til Michael fra Autoklasse gennem en god ven. Michael har hjulpet mig igennem hele forløbet omkring flexleasing, og justeret og tilpasset aftalen efter mit behov og økonomi. Michael har selv et stort hjerte for specielle biler, og det er kun en fordel i forhold til rådgivningen. Kompetent og professionel service som jeg kun kan anbefale.

Resposta de autoklasse
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.