Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De bestelde matten pasten niet in mijn auto. Na nog een andere set te hebben geprobeerd werd mij aangeboden om ze voor mij op maat te maken. Super vriendelijke mensen en fijne service!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mattenset besteld voor mij Ibiza, de hak stuk bleek met verkeerde lijm te zijn bevestigd. Het bedrijf heeft kosteloos een nieuwe laten maken. Top service en kwaliteit.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Autohoezen zetels vooraan passen,achteraan is enkel de voorkant bedekt en past niet goed. De hoesjes voor de kopsteunen zijn lelijk enpassen niet,goed voor de vuilbak. Helemaal niet tevreden.

Detalhes da empresa

1. Fabricante de Autopeças

AUTOMATTEN.NL is producent van pasvorm automatten. Naast onze automatten verkopen we ook autostoelhoezen, rubbermatten & autoaccessoires. Wij verkopen onze producten aan zowel consumenten als aan autobedrijven

Informações de contato

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

198 avaliações

Respondeu a 7% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Autohoezen zetels vooraan…

De hoesjes voor de kopsteunen zijn lelijk enpassen niet,goed voor de vuilbak.
Helemaal niet tevreden.

17 de abril de 2026

Super service

17 de fevereiro de 2026

Vervangende mat.

11 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mat wordt geleverd zonder bevestigingsmateriaal

Mat wordt geleverd zonder bevestigingsmateriaal en vervolgens blijf je mails sturen naar de helpdesk waaarbij iedere keer een toezegging volgt over het toesturen van niet geleverde ringen, maar het gebeurt helaas niet. Jammer want dit past niet in het beeld van de overige ervaringen? Geen tevreden klant!

1 de abril de 2026

Afspraak= afspraak

Afspraak= afspraak. Leveren de dag erna is ook leveren de dag erna. Goede kwaliteit is ook goede kwaliteit. Prijs in verhouding is ook prijs in verhouding en perfecte pasvorm is ook perfecte pasvorm. Een dikke 10 👌🏻.

23 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle, perfecte, deskundige hulp.

Wij waren aan het twijfel bij het bestellen van het nodige zetel hoezen en bij ontvangst (zeer snel geleverd trouwens) nog meer daar de buitenafbeelding totaal niet overeen kwam met het beoogde. Namen , via mail, contact op en werden zeer deskundig, snel en vriendelijk geholpen! Oprecht een maximum voor automatten.nl

9 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Makkelijk besteld en snel geleverd

Makkelijk besteld en snel geleverd. Stevig materiaal en past perfect in de kofferbak! De rubberen matten zijn ook stevig en van goede kwaliteit. Lekker dik en zwaar genoeg om goed te blijven liggen. Erg tevreden met de set, scheelt een hoop schoonmaken!

27 de janeiro de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Mooie matten maar maten kloppen niet allemaal

Mooie matten, zien er goed en stevig uit. Echter, de matten voor de achterbank hebben een aantal uitsnijding en die niet passen met de auto. Ik kijk op een aantal plekken nu naar het tapijt eronder omdat de pasvorm niet klopt. Voor zitten ze wel heel mooi.

8 de janeiro de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.