Autoonderdelen24 - Belgium  Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ürünler kaliteli ve orjinal 5 yıldızı hakkediyor. Teslimat gerçekten çok hızlıydı 3 iş günü içerisinde teslimat yapıldı birdahaki alışverişimi güvenle yapacağımdan eminim çok teşekkür ediyorum saygıl... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De levering verliep prima op tijd. Het gevraagde werd netjes geleverd door de koeriersdienst. Het enige dat ik wil opmerken is dat de verpakking en dus ook de transportkosten, absoluut niet aansloot b... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het product is prima en doet wat het moet doen. De afhandeling van de klacht door de klantendienst ivm bezorgdienst werd zeer klantvriendelijk opgelost waardoor de goede quotatie.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Geen respect voor klanten, bestellingen na 10 werkdagen nog steeds niet geleverd, alle e-mail hiervoor melden steeds hetzelfde, als het mogelijk was gaf ik 0 sterren. Update: ze hebben beloofd o... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Veículos e Transporte

Kwalitatief hoogstaande onderdelen voor BMW, Audi, VW, Mercedes en andere merken voordeling online bestellen. Op Autoonderdelen24.be vindt u meer dan 1.500.000 autoonderdelen zoals remschijven, uitlaten, bumpers, oliefilters en schokdempers.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

123 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

37 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

alles vlot verkopen, goede prijs/kwaliteit, Goede tracking info.

alles vlot verkopen, goede prijs/kwaliteit, goede tracking info.

1 de outubro de 2026

Goedendag!
Bedankt voor je feedback 🙌 Fijn om te horen dat levering en kwaliteit aan je verwachtingen voldeden 🚚✅ We staan altijd klaar om je weer te helpen bij toekomstige bestellingen!

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

1 de outubro de 2026

Hallo!
Hartelijk dank voor je hoge beoordeling ⭐ We zijn erg blij dat je tevreden bent met je aankoop 🚗💨 We blijven eraan werken om ook de volgende keer je volledige tevredenheid te bewerkstelligen 💯💫

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hallo Sylvain Verhaert,
Bedankt voor uw beoordeling.
We hebben dit gecontroleerd. We kunnen geen e-mails vinden van het e-mailadres dat in de bestelgegevens staat vermeld.
Neem contact met ons op via trust@besteonderdelen.nl en geef aan wat het probleem is.
Autoonderdelen24-team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ürünler kaliteli ve orjinal 5 yıldızı…

Ürünler kaliteli ve orjinal 5 yıldızı hakkediyor.
Teslimat gerçekten çok hızlıydı 3 iş günü içerisinde teslimat yapıldı birdahaki alışverişimi güvenle yapacağımdan eminim çok teşekkür ediyorum saygılarımla

22 de setembro de 2026

Dear Hasan,

Thank you for your rating ⭐

It’s important to us that you get the parts you need on time and without any hassle 🔧🧰

Best regards,
Autoonderdelen24 Team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed product voor concurrentiële prijs

Goed product voor concurrentiële prijs, levering goed te volgens wegens goede communicatie.

23 de setembro de 2026

Goedendag!
Bedankt voor je recensie🌟 We waarderen je vertrouwen en zullen ons blijven inzetten om je de beste service te bieden 🤝🚙

Goede kwaliteit en prijs

Goede kwaliteit en prijs. Snelle levering.

10 de setembro de 2026

Hallo!
Hartelijk dank voor je feedback 💬 Het is voor ons belangrijk dat elke bestelling een positieve ervaring voor onze klanten betekent ✨🚗

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

alles goed en snel verlopen.

4 de setembro de 2026

Hallo, beste klant!
Bedankt voor de hoge beoordeling 💪 Voor ons is het belangrijk dat elke aankoop snel, gemakkelijk en probleemloos verloopt 🚗💨📦

Mijn eerste bestelling

Mijn eerste bestelling . Alles in orde . Snelle service .

21 de agosto de 2026

goede service

18 de agosto de 2026

Beste klant,
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling 🌟 We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je aankoop en onze service. Wij wensen je te allen tijde een veilige en comfortabele rit 🚗💨

Alles in orde

Goede website. Correcte prijzen. Goede levering. Alles in orde

11 de agosto de 2026

Hallo!
Bedankt voor je geweldige feedback 🙌 Jouw mening is belangrijk voor ons en we zijn blij te horen, dat je bestelling aan je verwachtingen voldeed 📦✅

Alles goed geleverd.

21 de julho de 2026

Autobatterij Bosch - 105 AH - AGM

Donderdag besteld en maandag reeds geleverd, zeer snelle en correcte service!

10 de julho de 2026

Hallo!
Bedankt voor je feedback 😊 We zijn blij dat je tevreden bent met je bestelling en onze service 🚙📦 We kijken uit naar je volgende bezoek!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het product is prima en doet wat het…

19 de maio de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

snelle en correcte service!

18 de maio de 2026

Hallo!
Bedankt voor je feedback 💬 Jouw mening is belangrijk voor ons en we zijn blij dat we je van de juiste auto-onderdelen hebben kunnen voorzien 🔧📦✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel vlot besteld en bijzonder vlotte…

Heel vlot besteld en bijzonder vlotte levering. Het product voldoet uitstekend aan de verwachting.

4 de maio de 2026

Hallo!
Hartelijk dank voor je feedback 😊 We zijn blij dat je tevreden bent met je bestelling. We helpen je altijd graag bij het kiezen van de juiste onderdelen 🧭🔧

op tijd geleverd top

21 de abril de 2026

Beste klant,
Hartelijk dank voor je positieve recensie 🌟 We zijn blij dat je ervaring met ons een goede indruk heeft achtergelaten 🔧✨ We doen ons best om je volgende bestelling nog plezieriger te maken 🏆💫

goede sevice

14 de abril de 2026

gewoon goed

gewoon goed, niets op aan te merken

7 de abril de 2026

Wij bestellen

Wij bestellen, zij leveren.
Zo simpel kan het zijn.

8 de abril de 2026

Beste klant,
Hartelijk dank voor je positieve feedback 💛 We zijn blij dat je onze service waardeert 🔧🧰 We blijven eraan werken om je toekomstige ervaringen nog beter te maken 🔥