Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Alles wat al geschreven is klopt! Niet aan beginnen, vreselijk bedrijf wat heel veel webshops heeft. Allemaal slechte reviews. Hun beoordelingen met 9,3 op Kijoh komen helemaal niet overeen met de we... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Fietsendrager besteld. Zagen te laat dat er een tas bijbesteld kon worden. Gebeld, gemaild, nog een keer gebeld, nog een keer gebeld. Inderdaad geen reactie. Niet op mail en telefoon wordt niet... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de acessórios para equipamentos automotivos

Informação fornecida por fontes externas variadas

Dé webwinkel in Nederland voor comfort auto accessoires en in-car entertainment. U vindt bij ons producten op het gebied van comfort, gemak en veiligheid.

Informações de contato

2,6

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

23 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top service bij dakdragers en sneeuwkettingen

Dakdragers en sneeuwkettingen gekocht. Online goed te bekijken en toen naar Zevenhuizen om de dakdragers te laten installeren. Daar kan je trouwens veel producten bekijken. Heel prettige service, zowel bij het uitzoeken als het installeren. Vakkundige en vriendelijke mensen.

29 de novembro de 2025

Niet doen!

Alles wat al geschreven is klopt!
Niet aan beginnen, vreselijk bedrijf wat heel veel webshops heeft. Allemaal slechte reviews. Hun beoordelingen met 9,3 op Kijoh komen helemaal niet overeen met de werkelijkheid.

11 de julho de 2025

€ 16 Foetsie!

Sleutel voor dakdragers besteld. Gelijk een mail dat hij binnen drie dagen verstuurd zou worden. En daarna niks meer. Geen reactie op mail of chat en telefonisch zijn er altijd heel veel wachtenden voor je. Lukt niet om iemand te spreken te krijgen. Opgelicht voor € 16. Succes ermee!

17 de julho de 2025

Godnondeju

Godnondeju, nog nooit 2+ mnd op een bestelling moeten wachten.

Maarrrr uiteindelijk toch aangekomen, en precies wat ik nodig had.

Waarom 5 sterren, jullie waren wel duidelijk in de communicatie. En heb uiteindelijk voor een scherpe prijs mijn bestelling kunnen ontvangen waarvoor dank.

Echt precies op 1 dag voordat wij op vakantie zouden gaan, is alles toch goedgekomen.

7 de julho de 2025

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Ik bestel een cruise control die achteraf niet leverbaar bleek. Ik kreeg zonder ook maar 1 bericht een veel goedkoper alternatief toegestuurd. Ik heb zelf met dit bedrijf contact op moeten nemen om te vragen hoe we dit op gaan lossen en waarom ik geen bericht heb gekregen over de goedkopere cruise control. Allereerst kan je beter proberen om contact op te nemen met de koning want die heb je waarschijnlijk eerder aan de telefoon. Dan allemaal beloftes om terug te bellen wat niet gebeurd. Uiteindelijk gedreigd met een advocaat en toen werd ik zowaar terug gebeld door iemand die de toezegging deed om het verschil in prijs terug te storten. Heeft daarna nog 10 dagen geduurd voordat ik het terug had en toch zat er weer verschil in het afgesproken bedrag. 4 euro te weinig, waarom? Geen idee maar ik vind het wel best. Ik bestel er nooit meer.

18 de junho de 2025

opzettelijke misleiding

Werkt met Kiyoh die alleen positieve beoordelingen laten zien. vertekend beeld van de werkelijkheid. mijn negatieve reviews worden niet getoond. opzettelijke misleiding, dit zou strafbaar moeten zijn.

7 de fevereiro de 2025

Geen contact

Een maand geleden Thule dakdragers voor nieuwprijs gekocht echter was de doos die ons was toegestuurd al open geweest. De doos was in slechte staat en het product was vies wat er in de doos zat. Het lijkt op een tweedehands product aan de staat te zien. Geprobeerd op verschillende manieren om contact op te nemen met autovoordeelwinkel en REMENKO, het moederbedrijf. Echter heb ik geen gehoor gekregen.

14 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

dure cruise control…niet retourneerbaar!?

Ik heb hier een dure cruise control besteld om zelf in te bouwen. Bleek niet de goede te zijn voor mijn auto ook al klopte het bouwjaar wel.
Maar op mijn verzoek tot terugsturen wordt niet gereageerd want blijkbaar moesten ze de set speciaal bestellen voor mijn auto.
Dat had op zijn minst vermeld kunnen worden of op de website of voordat er besteld werd.
Zwaar teleurgesteld!

26 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede dakkoffer met tassen.

Binnen het aantal genoemde werkdagen werd de dakkoffer met tassen netjes geleverd.

Je word netjes via de mail op de hoogte gebracht hoe het ervoor staat met je bestelling.

De website is zeker aan te raden om producten te bestellen. Wij hebben de service zeker goed ervaren.

27 de maio de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Te laat geleverd, klantenservice doet niets.

Op werkdagen besteld, volgende dag in huis was niet aan de orde bij Autovoordeelwinkel.nl. Voor werk moest ik naar Oostenrijk en dus op zaterdag sneeuwkettingen gekocht. Woensdagochtend waren ze nog steeds niet geleverd zodat ik een tweede set moest kopen.

Na ruim twee weken kwam ik terug in Nederland en toen ik 'm wilde terugsturen bleek dat ik geen geld meer terug zou krijgen, maar enkel een tegoedbon. Dat wilde ik natuurlijk niet, ik heb namelijk dubbel kosten gemaakt door Autovoordeelwinkel.nl en aan een tegoedbon heb ik niets.

Ik heb de klantenservice gebeld en mijn situatie uitgelegd, maar de klantenservice meldde doodleuk dat ik dit eerder had moeten regelen, in ieder geval binnen twee weken. Nogmaals aangekaart dat ik dit ook niet leuk vind en dat ik tijdens werk niet bezig ben met het terugsturen. Helaas werd ook hier niet meegedacht want 'dit doen mensen wel vaker' en werd ik alleen maar verweten dat ik dit eerder had moeten regelen.

Lang verhaal kort: Die tegoedbon mogen ze houden, hier ga ik nooit meer wat kopen.

13 de março de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

perfecte hulp bij aankoop, snelle reactie op mail

Mijn mail over de beschikbaarheid van bepaalde fietsendragers werd diezelfde middag nog beantwoord.
Bij het bezoek aan de showroom werden de modellen uitgebreid gedemonstreerd. Daarna werd er nog gekeken of de gekozen fietsendrager wel op mijn auto paste. Dat was niet het geval. Ik kon toen een showmodel dat net binnen was en wel paste toch direct kopen

9 de fevereiro de 2023

Geen service

In juni heb ik hier een set Yakima dagdragers gekocht. De dakdragers vielen na eerste gebruik in tientallen onderdelen uit elkaar (dat schijnt bij het ontwerp te horen...), waarbij kleine metalen busjes uit beeld verdwenen. Je mist ze pas, als je de boel weer in elkaar zet.

Dat is mijn kritiek op de dakdragers. Dan volgt de reactie van Remenko Autovoordeel...

Inmiddels is het 22 november, ik heb zes mailtjes gestuurd en webformulieren ingezonden. Op 18 oktober kreeg ik een eerste antwoord, met de vraag wat ik nodig had.

En dat was het. Nog steeds geen metalen busjes, geen antwoord.

22 de novembro de 2022

Dakdragers besteld

Dakdragers besteld. PostNL zou een track en trace sturen en de volgende dag zou ik ze in huis hebben. De dragers waren op het depot aangekomen. Na een week geen dakdragers zelfs geen track en tracé ontvangen. Naar Remenko, het bedrijf dat de dragers zou leveren gemaild. Geen spoor van de dragers. De volgende dag gebeld met het bedrijf. 10 de in de wachtrij. Na 50 minuten krijg ik een medewerkers aan de lijn. Zij beloofd dat de volgende dag de dragers bezorgd zouden worden. Ik krijg een Tr-enTr voor bezorging. Wachtend op bezorging krijg ik een mail dat pas de volgende dag bezorgd gaat worden. Dit is ongeveer het laagste serviceniveau dat je kunt bedenken. Een zeer ontevreden, nooit terugkerende klant.

19 de julho de 2022

Zeer slecht service.

Ik zou niemand aanraden hier wat te kopen! Nadat ik een product van 350 euro had besteld, bleek deze niet leverbaar en kreeg ik een alternatief voorstel met een betaallink voor het bedrag dat er nog bijbetaald moest worden. Dat voorstel heb ik aangenomen en direct betaald. Levertijd was 2-4 werkdagen. Na 5 werkdagen was er nog geen levering.
Daarna hebben we 2x gemaild, gechat en 4x 1 uur in de wacht gestaan en we werden steeds opgehangen door hen zonder enig contact. (na 19 voor je af te wachten). Er is gewoon geen contact met de groep te krijgen. Het is echt zeer slechte service.

13 de julho de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Fietsendrager besteld

Inderdaad geen reactie. Niet op mail en telefoon wordt niet beantwoord.
Fietsendrager ontvangen gelukkig. Met €5 kortingsbon dus geprobeerd tas te bestellen, maar eenmaal bij de betaling blijkt dat je voor minimaal €75 moet bestellen. Staat niet op de bon.

Misschien bedoelen ze het nietverkeerd, maar wel een slechte communicatie

Uiteindelijk hebben ze het nog in orde gemaakt. Dus fijn!!

28 de junho de 2022

Product niet ontvangen.

Product niet ontvangen.
Klantenservice telefonisch geen gehoor
Klantenservice per mail geen reactie

Product wel betaald.. Wat nu ben ik mijn geld gewoon kwijt?

20 de janeiro de 2022

Cruise Control Camper

Laatst een cruise control laten inbouwen in onze hymer camper . John Cruise cm4. Werd netjes op tijd geholpen, en was zeer snel klaar. Rondje gereden v uitleg en zien of de rest v alle functies na behoren werkt. Super service en erg blijf met de cruise control.
Bedankt…

14 de outubro de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.