Jeg købte nogle ark til print af label til nogle medaljer og havde lidt svært ved at hitte ud af hvordan de skulle printes, men fik virkelig god hjælp da jeg ringede. Det må simpelthen være verdens sø... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Med den service som Avery Nordic tilbyder sine kunder på deres hjemmeside til labels design osv. findes der nok ingen virksomhed som kan leve op til Avery Nordic's kvalitets niveau samt alt vedr. net-... Ver mais
A empresa respondeu
Bestilte bla. 24.4x10mm labels i folie, her er gennemskæringen ikke helt iorden på hele arket. Det betyder desværre at flere labels ikke kommer af arket i et helt stykke. Yderligere blev jeg noge... Ver mais
A empresa respondeu
Super fin virksomhed, der giver dig mulighed for at designe og printe dine egne labels af forskellig slags, uden det koster en halv arm. Deres onlineprogram til at designe de forskellige labels er... Ver mais
Detalhes da empresa
- Fabricante de adesivos
- Gráfica de Rótulos Personalizados
- Serviços de Impressão Digital
- Loja de impressões e placas
- Impressão
- Fornecedor de equipamentos para lojas
Escrito pela empresa
Avery er markedsledende leverandør af etiketter til ethvert tænkeligt formål, og tilbyder gratis software til design og print. Se mere her.
Informações de contato
Theilgaards Allé 4, 4600, Køge, Dinamarca
- nordic@avery.com
- avery.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Har endnu ikke fået varen
Har endnu ikke fået varen
UPS var forbi men kørte igen og senere fik jeg en SMS som oplyste at han ikke havde truffet nogen hjemme??

Tilbage melding
Varen leveret til tiden. Ikke mindst at jeg kom til at betale 2 gange hvis ikke at I havde givet mig besked tak for til Jers medarbejder.
Hilsen ole

Resposta de Avery Nordic, Danmark
Selve ordrebehandlingen var super god
Selve ordrebehandlingen var super god, og fremsendelse af tracking nummer var godt.
Leveringen var også superhurtig, men desværre er UPS ikke de bedste til at få afleveret det rigtige sted.
På leveringsrapporten var skrevet at jeg havde modtaget pakken, og at den var lagt i receptionen.
Men jeg var slet ikke tilstede, da pakken blev leveret og den blev heller ikke lagt i receptionen, men et tilfældigt sted bag bygningen.

Resposta de Avery Nordic, Danmark
Hurtig levering på et kritisk…
Hurtig levering på et kritisk tidspunkt. Prisen meget kompetetiv.

Fint sted at handle
Fint sted at handle. Det var visitkort denne gang.
Leveret som forventet,

Varerne er prima klasse
Varerne er prima klasse. Desværre fik UPS afleveret dem forkert, da de ikke kunne finde ud af vores adresse, men ved nærmere eftersøgning fandt vi dem.

hurtig levering
hurtig levering, super nemt at bestille og designe labels på hjemmeside.

Resposta de Avery Nordic, Danmark
Lyn hurtig ekspedition og levering.
Lyn hurtig ekspedition og levering.
Tak for hurtig betjening.

Resposta de Avery Nordic, Danmark
Kan kun sige jeg har fået en service…
Kan kun sige jeg har fået en service til UG

Resposta de Avery Nordic, Danmark
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.