Avery Nordic, Sverige Avaliações 184

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det var lätt att beställa. Bra att man kunde köpa några enstaka ark med etiketter. Själva köpupplevelsen var positiv. Det jag inte var nöjd med beror egentigen på UPS som lyckats vika paketet så det... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fint tryckta etiketter som jag beställde till honungsburkar. Trots små bilder och liten text blev det väldigt skarpt och högupplöst! Paketet levererades med UPS som sedan lämnades över till DHL pick... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Enkelt och smidigt att designa egna etiketter och mycket bättre resultat än att skriva ut själv på vanlig skrivare. Etiketterna jag fick blev precis som jag förväntade mig! Enda nackdelen är att de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Är SÅ GLAD över att ha hittat denna sida som trycker etiketter. Etiketterna är av hög kvalité, de verkar vara vattentäta men har inte testat ännu, hoppas dessa är det. Men hur som helst, super snabb... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fabricante de adesivos
  2. Gráfica de Rótulos Personalizados
  3. Serviços de Impressão Digital
  4. Loja de impressões e placas
  5. Impressão
  6. Fornecedor de equipamentos para lojas

Escrito pela empresa

Avery är den marknadsledande leverantören av etiketter för alla tänkbara ändamål och erbjuder gratis programvara för design och tryck. Se mer här.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Mycket bra etiketter

Mycket bra etiketter. Snabb leverans.

9 de março de 2025

Hej Jan,

Tak for den fine feedback! Vi glæder os til at se dig som kunde igen.

Produkten är bra.

Produkten är bra.
Men leveransen blev inte som jag uppfattade, hem leverans anser jag att då kommer varan hem, för jag fick en dag och klockslag som varan skulle komma och jag väntade, men det kom ingen vara.
Men då kommer ett meddelande om att jag ska hämta varan på en butik i Sollefteå 1,5 mil bort så 3 mil för en hem leverans?

6 de março de 2025

Hej Kjell,

det lyder som en virkelig træls oplevelse du har haft med UPS. Vi står altid klar til at hjælpe i vores kundeservice, med den her slags problemer. Vi vil gerne have at vores udbyder lever op til deres ord.

Jeg kan se du har hentet pakken, og jeg håber du er glad for vores produkter.

Fungerar bra

Praktiskt och funktionellt

1 de setembro de 2024

Resposta de Avery Nordic, Sverige

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du synes vores produkt er både praktisk og funktionelt. 😊 Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Jag fick det jag beställde

Jag fick det jag beställde

24 de fevereiro de 2025

Resposta de Avery Nordic, Sverige

Tak, Johan, for din flotte anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du fik præcis det, du bestilte. Vi håber at se dig igen snart!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkelt att beställa och relativt snabb…

Enkelt att beställa och relativt snabb leverans. Varan motsvarade mina förväntningar

24 de fevereiro de 2025

Resposta de Avery Nordic, Sverige

Stort tak for din 5-stjernede anmeldelse! ⭐️ Vi er glade for at høre, at bestillingen var enkel, leveringen hurtig, og at produktet levede op til dine forventninger. Vi håber at se dig igen hos Avery!

snabb leverans

snabb leverans
lätt att göra egna etiketter

12 de fevereiro de 2025

Hej Lana,

Tak for din feedback. Vi håber at se dig som kunde igen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

High quality labels and competitive…

High quality labels and competitive pricing.

A lot cheaper then a labelling company that will have high MOQ’s, cutter and maybe plate costs. Yet the quality is just as good.

7 de fevereiro de 2025

Hej,

Tak for de fine ord- Vi er glade for at kunne tilbyde så lav en MOQ. Så kan alle få adgang til vores fede labels!
Vi glæder s til at se dig som kunde igen

Toppen

Snabbt och smidigt

31 de janeiro de 2025

Hej Alexander,

Tak for din feedback, vi sætter pris på de 5 stjerner!

Snabbt mejlsvar

Snabbt mejlsvar, lätt lägga order då jag fick länk och sedan kom varorna snabbt.

6 de fevereiro de 2025

Hej Marinette,

Tak for din feedback. Vi bestræber os på altid at svare tilbage på Mail indenfor 24T på alle hverdage.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lätt att använda och snabb leverans

Lätt att använda, möjlighet att skräddarsy egen etikett med text och bild. Enkel betalning och Snabb leverans.

27 de janeiro de 2025

Hej Monika,
Tack for din tilbagemelding! vi er glade for du finder det let at använda.
Vi glæder os til at se dig som kunde igen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Smidigt att få bra etiketter utan egen skrivare

Enda nackdelen är att det bara finns UPS som leveransmetod. Onödigt när det bara är etiketter som skulle kunna lämnas i brevlådan eller i leveransbox.

17 de janeiro de 2025

Hej Johan,
Tak for din feedback. Vi tager det videre.

Vi håber at se dig en anden gang.

Snabb leverans

Snabb leverans. Och bra spårbarhet av paketet.
Nackdelen var att Ups inte kunde leverera i postlådan som alla andra fraktbolag kan.

14 de janeiro de 2025

Hej Robert,

Tak for din feedback! vi sætter pris på din ærlige mening, også omkring UPS.

Kvalitet punktlig leverans

Kvalitet punktlig leverans

14 de janeiro de 2025

Hej Jan,

Tak for de 5 stjerner, dem er vi stolte af!
Vi glæde ros til at se dig som kunde igen.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fick ingen avisering om paket.

13 de janeiro de 2025

Hej Klara,
Vi er kede af du ikke har modtaget vores tracking mail. Vi sender altid én mail ud når pakken forlader os, så man nemt kan spore den.
Vi hjælper altid gerne i kundeservice med at spore en pakke og udlevere et tracking nummer, vi går meget op i at vores vare bliver leveret til tiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Byta bort UPS till en som kan leverera…

Hade problem med leveransen som var UPS fel.
Men kundtjänst på Avery Nordic skall ha all beröm för att hjälpa till att lösa problemet

13 de janeiro de 2025

Hej Christer,

vi har sendt pakkerne til dig igen, de står som leveret. Jeg sender dig en mail med det samme, så vi kan få løst problemet.
Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe alle hverdage fra 8:30 til 15:00

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jag registrerade en faktureringsadress…

Jag registrerade en faktureringsadress till mitt företag, endå så kom den till mig personligen via Klarna, vilket jag inte kan ta ut via företaget.

28 de novembro de 2024

Hej Pierre,

Det er jeg da ked af at høre. Vi tilbyder kun klarna til private - Hvis man taster sit VAT nummer, så får man muligheden for at betale på faktura eller kort.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans och bra priser.

Snabb leverans och bra priser.

29 de dezembro de 2024

Hej,

Tak for din feedback. Vi er glade for du er tilfreds med vores labels og priser.

Snabb leverans - bra etiketter

Snabb leverans. Bra etiketter. Är lätta att skriva ut med hjälp av Avery- programvara.

2 de dezembro de 2024

Hej Anna,
Tak for din tilbagemelding! Vi sætter pris på at du bruger vores gratis online Design&Print.
Vi glæder os til at se dig som kunde igen :)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det har gott 10 dagar utan att…

Det har gott 10 dagar utan att etiketter kommit...det är bara några fac..ng etiketter ,inte månlandning

28 de novembro de 2024

Hej Sead,

Jeg kan se din pakke blev leveret 4 hverdage efter din bestilling - Jeg har sendt dig en mail, måske UPS har leveret den forkert.

Vi står altid klar til at hjælpe her i kundeservice, så hvis man ikke modtager sin pakke eller ikke får et tracking - så vent ej med at kontakte os - vi er mere end glade for at hjælpe med at man får sin bestilling :-)

Jeg ser frem til at høre fra dig på mail.
Sofie

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais