Det var lätt att beställa. Bra att man kunde köpa några enstaka ark med etiketter. Själva köpupplevelsen var positiv. Det jag inte var nöjd med beror egentigen på UPS som lyckats vika paketet så det... Ver mais
Fint tryckta etiketter som jag beställde till honungsburkar. Trots små bilder och liten text blev det väldigt skarpt och högupplöst! Paketet levererades med UPS som sedan lämnades över till DHL pick... Ver mais
Enkelt och smidigt att designa egna etiketter och mycket bättre resultat än att skriva ut själv på vanlig skrivare. Etiketterna jag fick blev precis som jag förväntade mig! Enda nackdelen är att de... Ver mais
Är SÅ GLAD över att ha hittat denna sida som trycker etiketter. Etiketterna är av hög kvalité, de verkar vara vattentäta men har inte testat ännu, hoppas dessa är det. Men hur som helst, super snabb... Ver mais
Avery är den marknadsledande leverantören av etiketter för alla tänkbara ändamål och erbjuder gratis programvara för design och tryck. Se mer här.
Theilgaards Allé 4, 4600, Køge, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Det är enkelt och snabbt och helt ok priser😉

Resposta de Avery Nordic, Sverige
Jag rekommenderar Avery produkter.
Jag är supernöjd med deras kvalitet och den professionalism de visar.

Resposta de Avery Nordic, Sverige
Vi köpte averys djupfrysetiketter som ska tåla frys och kyl i flera olika storlekar för märkning av burkar och flaskor som vi sedan säljer. Alla storlekar vi köpte har skrynklat sig när de kommit in i kylskåp eller bara ner i sval. Etiketterna verkar inte tåla temperaturföränding. Nu är alla våra produkter märkta med etiketter som är skrynkliga och vi kan inte göra något åt det. Det är pinsamt att sälja varorna så. Vi är besvikna och ledsna då vi litade på beskrivningen av vad etiketterna passar för.

Resposta de Avery Nordic, Sverige
Kvaliteten på produkten höll de höga krav jag ställde.

Resposta de Avery Nordic, Sverige
Det var krångligt att betala. Dansk bank och fixa med internationella betalningar på internetbanken och bara kunna välja Euro, dollar eller dansk kr vid överföring? För att köpa lite etiketter?

Resposta de Avery Nordic, Sverige
Superfina etiketter! Synd bara att det är så dyrt att beställa några få kopior...

Resposta de Avery Nordic, Sverige
Flexibla beställnings möjligheter, att blanda sortimentet! Stora möjligheter att komponera etiketterna!
Däremot hade jag lite svårt att hantera programvaran på ett smidigt sätt, men jag är nog inte något större proffs på datateknik.

Resposta de Avery Nordic, Sverige
Stort urval och flexibilitet. Suverän service för egenutskrivna etiketter. Snabb leverans.

Resposta de Avery Nordic, Sverige
Snabbt och seriöst. Dock inte exakt den produkt jag tänkte mig. Mitt eget fel förmodligen.
Jag har sedan fått utmärkt och snabb hjälp från Avery att hitta vad jag ville ha.

Resposta de Avery Nordic, Sverige
Excellent and fast delivery service and a great editing program, giving you great possibilities to design your labels. Awesome!

Resposta de Avery Nordic, Sverige
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.