Bra köpupplevelse men tightsen(sculpt…
Bra köpupplevelse men tightsen(sculpt seamless) var alldeles för genomskinliga. Sköna men genomskinliga.
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Har haft ett par tights i varukorgen länge (2v) då jag har funderat på att köpa, då kostade dem 499kr och med bundle rabatt skulle de kosta 424kr. Nu några veckor senare har de "pre-summer sale" på 30% men tightsens original pris har höjts till 699kr, alltså blir priset med rabatten 489kr. Frågan är om detta är en bluff-rabatt med smyghöjning av priset? Det finns heller ingen prishistorik att ta del av för att se om priset har skiftat tidigare. Ska bli spännande att se vad som händer med ordinarie pris efter att denna rabatt har löpt ut...
Virkelig hurtig levering, produkterne virker til at være i rigtig god kvalitet og jeg glæder mig til at træne i det. Mine tights er dog ikke helt sorte som toppen, men det var også en udsalgsvare (tights) så derfor kun 4 stjerner.
Jeg havde bestilt masser af lækre ting til Black Friday, der aldrig kom. Det informerede jeg dem om, og de sendte mig en ny pakke. Som så hellere aldrig er kommet, trods for de gentagende gange har sagt den er på vej, men jeg hverken får mails på pakken har forladt deres lager.
Den eneste stjerne de får, er at jeg har fået mine penge retur, men ville meget hellere have sportstøjet.
Skuffet oplevelse...
Jeg var på udkig efter et par tights og faldt over Awyrow. Jeg lagde et par i kurven og lige før jeg skulle betale fik jeg muligheden for at købe endnu et par, dog med en stor rabat. Jeg tog derfor chancen og bestilte to par hjem.
Kvaliteten af disse tights er virkelig ikke særlig god. Materialet er meget tykt og føles "billigt" og de sidder ikke særlig rart på hverken ben eller mave.
Jeg havde bestilt to forskellige slags tights, men de var totalt ens. Jeg kunne hverken se eller mærke forskel.
Jeg beslutter at sende begge retur og da jeg skriver til dem får jeg at vide, at jeg skal tage stilling til om jeg vil bytte det billige par med noget andet eller om jeg ønsker at få en tilgodeseddel på tilsvarende beløb. Det vil sige, at jeg IKKE kan få det fulde beløb retur. Det stod der intet om, da jeg fik tilbudt en god rabat på det ene par tights. Jeg er nu tvunget til at købe noget andet på deres hjemmeside eller lade pengene gå tabt. Jeg kan godt læse på deres hjemmeside her efterfølgende, at de ikke refunderer penge for varer man køber på tilbud, men de burde virkelig have varslet en når man putter ting i kurven. Hvis jeg havde vidst det, havde jeg aldrig købt det ekstra par på tilbud.
Jeg bestilte tights i modellerne Essence og Sculpt for 3 dage siden og har allerede modtaget dem. Jeg har længe været på udkig efter tights som er højtaljede nok til mig og som ikke kravler op foran, og de her sidder helt perfekt! Bestiller helt sikkert fra Awyrow igen.
Hurtig levering, størrelsessvarende og god, tyk kvalitet :)
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.