AY Revision ApS Avaliações 16

1. Auditor
  2. Consultor em Economia
  3. Planejamento Financeiro

Escrito pela empresa

Hos AY Revision får vi dig sikkert igennem moms og SKAT. Bogføring, momsregnskaber, skat og årsrapporter kan udgøre en betydelig belastning for mange virksomhedsejere. Hos AY Revision har vi specialiseret os i at håndtere disse områder med fokus på høj kvalitet og nøjagtighed. Dermed kan du trygt overlade det regnskabsmæssige ansvar til os og i stedet koncentrere dig om at udvikle og vækste din forretning.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefale AY Revision.

Jeg kan varmt anbefale AY Revision.

Som ejer af en webshop er det virkelig en fordel at have en revisor, der ikke bare forstår regnskab, men også forstår hvordan en e-commerce virksomhed fungerer i praksis. Det oplever jeg i høj grad hos AY Revision. De har en indsigt i webshops, betalingstjenester, internationale salg og den måde forretningen drives på, som ligger klart over det sædvanlige.

Samarbejdet er samtidig meget effektivt og ligetil. Kommunikation er klar, tingene bliver håndteret hurtigt, og jeg føler mig altid tryg ved, at der er styr på detaljerne.

Alt i alt en meget kompetent revisor og en samarbejdspartner, jeg har stor tillid til og gerne anbefaler til andre virksomheder.

Vh
Martin Lauritzen
Direktør

13 de março de 2026

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra! Som selvstændig i skønhedsbranchen kan regnskab hurtigt føles uoverskueligt, men min revisor har gjort det hele meget nemmere. Hurtig respons, god rådgivning og altid klar til at hjælpe! 👍🏼

22 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er i gang med at omdanne min…

Jeg er i gang med at omdanne min enkeltmandsvirksomhed til et ApS med holdingstruktur, og efter at have kontaktet mere end 15 forskellige revisionsfirmaer valgte vi Asfand hos AY Revision.
Allerede i de første samtaler mærkede vi hans store professionalisme og at vi ikke bare var ”endnu en kunde” – hvilket man desværre nogle gange kan føle sig som hos andre firmaer, når man har brug for rigtig opmærksomhed i komplekse sager. Asfand fik os til at føle os trygge, værdsatte og tæt på, og indtil videre forløber alt perfekt.
Det er vigtigt for os at værdsætte virksomheder og personer, der leverer ægte kvalitetsservice. Der findes tusindvis af firmaer derude, men meget få føles så personlige og nærværende – og netop derfor valgte vi AY Revision.
Vi er stadig midt i processen, og jeg glæder mig til at vende tilbage, når alt er færdigt, for at skrive endnu en 5-stjernet anmeldelse og bekræfte, at alt gik perfekt. Jeg er helt overbevist om, at det gør det!

6 de fevereiro de 2026

Rigtig fin service

Rigtig god service i forbindelse med udarbejdelse af årsopgørelse af min lille enkeltmandsvirksomhed. De er altid klar på at svare på et spørgsmål og har også hjulpet mig med at komme fra "gammeldags" Excel bogføring over til den nu lovpligtige digitale bøgføring. De får tingene gjort i god tid og er gode til at huske mig på at få gjort min del i god tid, hvilket er rigtig rart ;-) Alt i alt rigtig god revisorservice.

6 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

AY Revision ApS has been a great…

AY Revision ApS has been a great support to my business. Their attention to detail and professional guidance help me stay organized and compliant. Fantastic accounting service, would recommend to anyone.

1 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har benyttet AY Revision til årsregnskab 2024 og overgang til digitalt regnskab på nettet.

Jeg har benyttet AY Revision i forbindelse med opgørelsen for 2024 samt overgang til tvungen digitalt regnskab 2025, jeg har generelt haft brug for hjælp til at finde rundt i junglen af regler.
Det har vist sig at denne jungle ikke kan håndteres med logik og lommeregner alene.
Ay Revision kommer helt klart til at hjælpe mig i fremtiden også.

1 de maio de 2025

Varm anbefaling

Jeg havde brug for hjælp med regnskab i min virksomhed og valgte at samarbejde med AY Revision efter en god indledende samtale. Dette har været den bedste beslutning!

Asfand er meget proaktiv, involverer mig i hvad der foregår på en måde, der er let forståelig så jeg selv har et overblik og er altid til at få fat på (hvilket jeg har oplevet tidligere har været et problem). Jeg kan trygt vide at der er styr på tingene og det har virkelig været en lettelse.

Kan varmt anbefale AY Revision til enhver, der søger en pålidelig og dygtig samarbejdspartner til revision.

23 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En revisor, man virkelig kan stole på

Jeg vil gerne tage et øjeblik til at anbefale Yasin, vores revisor, som har spillet en central rolle i gennemgangen af vores økonomi.

Yasin udviser en høj grad af professionalisme, og vi sætter stor pris på hans fleksibilitet, tålmodighed og engagement. Han har været en værdifuld støtte for vores virksomheder, og vi er meget tilfredse med det arbejde, han har leveret.

Tak for din dedikation og indsats, Yasin!

19 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig flink fyr som forklar tingene som de skal og er dygtig til sit arbejde og du for hurtig svar ,så kan klart anbefales 100 procent 👌

17 de março de 2025

Tusind tak for de fine ord!
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse.
Du er altid velkommen hvis behovet opstår igen, og vi glæder os allerede til næste gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har fået hjælp med afvikling af min…

Jeg har fået hjælp med afvikling af min enkeltmandsvirksomhed. Ingen spørgmål har været for små til at jeg har fået den hjælp jeg havde brug for. De har løbende holdt mig opdateret og jeg har hele vejen igennem forløbet følt mig hjulpet på den bedste måde. Super venlige mennesker at snakke med. Kæmpe anbefaling herfra.

25 de março de 2025

Tusind tak for de fine ord!
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse.

det var mit første år

det var mit første år, hvor jeg skulle aflægge regnskab for mit lille virksomhed.
Super service og sikkerhed i at gøre tingene rigtigt hele vejen igennem. kæmpe anbefaling herfra på vejne af min virksomhed SerivceTrust Ejendomservice.

25 de março de 2025

Tusind tak for de fine ord!
Vi sætter virkelig stor pris på vores gode samarbejde og er glade for at høre, at du oplever vores service positivt. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde i fremtiden og står som altid klar til at hjælpe dig.

Super professionel

Mega hjælpsomme, forklare tingene så man forstår det!
Jeg har en lille enkeltmandsvirksomhed og laver min egen bogføring, men det er ikke altid jeg lige fatte det, så jeg er så lykkelig over at have et firma som AY revision, der kan forklare tingene i "børnehøjde"

20 de março de 2025

Lærenemt kursus

Lærenemt kursus, som bliver forklaret på en pædagogisk måde. Herunder hjælp til bogføring hvert kvartal. Det har aldrig været nemmere for mig at holde styr på mit regnskab. Takket været Ay revision

13 de março de 2025

AY Revision ApS

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais