azora.dk Avaliações 263

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Azora hjemmesiden er nu lukket, hvad starter de så op af fusk? Hold øje derude, nogle mennesker er bare primitive!!! Er der en voksen tilstede?????? Hvem er den voksne af jer i dette omdeling... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Stjernen er en 0 stjerne, bestilte en koalabjørn der skulle kunne bevæge sig for 2 måneder siden, den kom i dag. Pengene trukket dagen efter bestillingen. Ren svindelfirma. 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬Kont... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Madrasbeskyttelse er der, hvor disse sengelagner gør det godt. Bredere hjørneankre ville gøre dem mere sikre for urolige sover. Rengøringen går klart hurtigere nu. De gør jobbet, selvom de ikke er per... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De skule have haft minusstjerner. Har bestilt en Koala bamse d. 23. august, hvor de også har trukket pengene. Firmaet svare ikke ordentligt på mine utallige henvendelser, de skriver bare de ikk... Ver mais

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det er et fup firma bestilte 2 koala…

Det er et fup firma bestilte 2 koala bamser til mine børnebørn for en måned siden og pengene blev trukket med det samme, har også skrevet mail til dem men de skriver bare at de er forsinket men at de nok skal komme, overvejer at politianmelde dem for jeg tror ikke jeg får bamserne

14 de setembro de 2025

Praktisk, næsten perfekt

Madrasbeskyttelse er der, hvor disse sengelagner gør det godt. Bredere hjørneankre ville gøre dem mere sikre for urolige sover. Rengøringen går klart hurtigere nu. De gør jobbet, selvom de ikke er perfekte.

21 de maio de 2025

Svindel

Værste svindel.
Købte en bamse som skulle kunne kramme og bevæge sig og give tryghed.
Den er intet værd lever ikke op til deres reklame.
Øv hold jer langt væk fra dette firma.
Levering 1,5 månede.

13 de setembro de 2025

koala bamser….. kom aldrig

Jeg har bestilt tre koala bamser til mine børn og har betalt. Leveringstiden var mellem 5 og 15 dage, men jeg venter stadig her to måneder efter. Når jeg forespørger på mail svare de bare at den er på vej…. Jeg har bedt om at få mine penge retur men det vil de ikke give mig.

13 de setembro de 2025

Bedrageri.

​ang. ordre.

Jeg skriver for at anmode om en øjeblikkelig annullering af ordre og en fuld refusion af det betalte beløb.

​Jeg er blevet opmærksom på, at I har trukket betalingen for ordren, selvom varen endnu ikke er afsendt. Denne praksis er i strid med dansk lovgivning, specifikt § 24 i Forbrugeraftaleloven, som fastslår, at en erhvervsdrivende ikke må trække beløbet før tidligst på afsendelsesdatoen, medmindre andet er aftalt.

​Da I har undladt at annullere ordren som ønsket og i strid med lovgivningen har trukket beløbet før afsendelse, betragter jeg dette som et alvorligt brud på vores aftale.

Jeg forbeholder mig derfor retten til at indgive en klage til Forbrugerklagenævnet og i yderste konsekvens overveje en politianmeldelse for bedrageri.

​Jeg vil dog give jer mulighed for at løse dette. For at undgå yderligere skridt, beder jeg jer om at:

1. ​Refunder det fulde beløb til konto.
​2. Bekræft annulleringen af ordren.

​Jeg ser frem til en hurtig afklaring og en skriftlig bekræftelse af, at beløbet er refunderet. Hvis jeg ikke har modtaget en bekræftelse på refusion inden omsdag d. 18.09.25 kl. 16.00 vil jeg uden yderligere varsel eskalere sagen.

Jeg ser yderligere frem til, en bekræftelse på, at I har modtaget denne e-mail, hvorefter jeg oplyser om relevant reference til ordre.

​Med venlig hilsen

Kvalitetssæt der føles premium

Dette Noella-sæt ligner og føles som noget fra en butik frem for et hurtigt onlinekøb. Syningerne er pæne, og sømmene ligger helt fladt, hvilket gør det behageligt at have på hele dagen. Jeg har allerede haft det på til brunch og et afslappet arbejds­møde, og det holdt formen perfekt. Jeg beholder helt sikkert begge farver.

18 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hold jer langt væk fra dette “firma”

Hold jer langt væk fra dette “firma”
De hæver penge, straks ordren er lagt, men leverer aldrig varen
Hvis ikke jeg får mine penge tilbage, som anmodet nu efter 5-6 uger, melder jeg dem…
Det håber jeg også, at andre gør
Og OBS: De, der har givet 5 stjerner har alle kun denne ene anmeldelse og 100%
falske lagt af svindlerne selv 🤬

9 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

kunne jeg give minus stjerner

kunne jeg give minus stjerner, så havde den fået det.
Ingen levering , der bliver svaret i øst og vest på mail, ingen klare svar
Kæmpe dårlig oplevelse og penge ud af vinduet
Kan ikke anbefales at handle der

17 de agosto de 2025

Fusker firma

Fusker firma
De trak pengene med det samme, ingen ordrebekræftelse og ingen vare. Hold jer langt væk.
Politianmeldel siden!
Jeg gør indsigelse i banken så jeg kan få mine penge igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hverdagsjeans gjort rigtigt

Softshape adaptive jeans kombinerer endelig komfort med struktur. De bevæger sig naturligt med mig, og linningen skærer ikke ind, selv efter mange timer. Denimstoffet holder formen, og ved 170 cm passer længden perfekt med lave støvler. Disse er hurtigt blevet mine hverdagsjeans.

16 de março de 2025

Fup firma

Det er et plat firma, har bestilt to koala bamser
Men de er ikke dukket op endnu.
Har skrevet to mail, men får bare tilbage de er på vej

SCAM SCAM SCAM

Bestilte for 2 måneder siden en bamse til min datter.
Jeg havde opgivet, at jeg nok ville modtage den.
Her til morgen har jeg så modtaget min pakke derfra. Godt nok en bamse, men den kan ingenting i forhold til hvad man ser på deres video. Bamsen gav jeg 300,- for, men den ligner en du kan “vinde” i en af de der børnemaskiner hvor du bare putter en 20’er i.
Verdens værste fusker firma.
Fuldstændig scam, ALDRIG køb der fra!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har bestilt en bamse og de har…

Jeg har bestilt en bamse og de har trukket pengene . Har ikke fået min vare endnu . De skriver at den er forsinket og det bliver de ved med at sige .
De er fulde af L…
Lad vær med at bestille der fra .
Det er snart et måned siden jeg bestilte.
P… irriterende altså

14 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hold jer langt væk fra dette firma..

Hold jer langt væk fra dette firma... Jeg bestilte i juli måned med koala bamse, som stadig ikke er dukket op. Nå jeg skriver til dem får jeg en masse ubrugelige svar retur - spild af penge, for dem får man heller ikke retur, selv om der ikke dukker noget op i posten.
Desværre er nul stjerner ikke en mulighed...

10 de setembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais