Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg har desværre haft en mindre tilfredsstillende oplevelse med mit køb. Det tog over fire uger at modtage varen, hvilket er længere end forventet. Selve produktet fungerer som forventet. Kommuni... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Placerede en ordre d. 2. Juli. Blev klar til udlevering d. 24. Juli, hvor jeg efter mange henvendelser til kundeservice, havde tabt tålmodigheden. Meddelte Balmy, jeg fortrød handlen og ikke vill... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Faldt over et tilbud på bæresele til 299, hvor man kunne få en ekstra med for 99kr, ved en fejl gik den ene bæresele ind til 349kr, hvilket jeg først opdagede efter ordren var gået igennem, jeg skrev... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja para Bebês

Escrito pela empresa

Vi oplever i øjeblikket stor efterspørgsel – derfor kan der være lidt længere leveringstid end normalt 📦 . Oplever du det mindste problem, så skriv endelig til os på info@babybalmy.dk – vi finder altid en god løsning sammen 💛 ─── Hos BabyBalmy brænder vi for at støtte familier i hele landet og byder alle velkommen i vores BabyKlub. Vores mission er at skabe mere ro, bedre søvn og stærkere fællesskab omkring forældreskabet. Tak fordi du er en del af det 🌙

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 57% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

En stjerne er en for meget!

En stjerne er en for meget!! I starten af juli bestilte jeg en bæresele. Efter utallige mails frem og tilbage med deres IA-kundeservice, er det stoppet med at besvarer mine mails, og det virker til at jeg er blokeret. Så Bye Bye til alle mine penge.

13 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skulle nok være nul stjerner

Skulle nok være nul stjerner , men det jo ikke muligt !!!
Bestilte 2 stk baby Carrier d .17/7 ( har fået masser af undskyldninger) men nu er det september. Så de penge er væk !!

Hold jer væk !!!

7 de setembro de 2025

2 MÅNEDERS VENTETID!!

2 MÅNEDERS VENTETID!!
Jeg lagde en ordre d 19 JUNI det er i dag 28 august og jeg har IKKE MODTAGET MIN PAKKE. Jeg har betalt 500 kr. og dem tror jeg ikke jeg ser igen. De lover hele tiden at opdatere om hvor pakken er men der sker ikke en dyt! Har aldrig oplevet så dårlig en service, rent SCAM

19 de junho de 2025

Langsom levering, længere refusionstid

Placerede en ordre d. 2. Juli.
Meddelte Balmy, jeg fortrød handlen og ikke ville afhente pakken, så den blev sendt retur. Iflg. Dao er pakken leveret retur d. 14. August.
Her d. 20. August venter jeg fortsat på refundering fra Balmy og seneste svar fra deres kundeservice er fra d. 7. August.

Alt i alt et meget mangelfuldt forløb med plads til forbedring.

29 de julho de 2025

1 stjerne er 1 for meget

1 stjerne er 1 for meget
6 uger siden bestilling, samt 5 uger siden de trak pengene og ingen pakke modtaget
Følgende modtaget på mail for 3 uger siden
Efter yderligere frem og tilbage med kureren har vi erfaret, at en postophobning på et af deres distributionscenter har forårsaget forsinkelser i behandlingen af de endelige scanninger af visse pakker. Din ordre blev pakket og afhentet til tiden, men den afventer stadig den endelige scanning, før sporingen kan gå live.

Vi har fået at vide, at de arbejder på postophobningen i rækkefølge, og din sporing byrde vises, når den når den næste facilitet.

I dag svarer de ikke når man skriver til dem

Så hel klart er anbefalingen ikke at handle hos dette firma

20 de agosto de 2025

Svindel og humbug

Det værste svindel. Købte min vare tilbage i juni og har endnu ikke modtaget den, trods pengene er trukket for længst. Hold jer langt væk.

20 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hvis jeg kunne give 0 havde jeg gjort…

Hvis jeg kunne give 0 havde jeg gjort det.
Købte en vare i juni. Og den er stadig ikke dukket op. De kommer hele tiden med undskylninger om hvorfor varen ikk er kommet.
Har haft ok dialog med dem over mail, men nu intet svar.
De vil heller ikke sende mine penge retur og de har trukket del
Meget skuffet køb aldrig derfra

13 de junho de 2025

Hold jer langt væk fra dette fup firma

Hold jer langt væk fra dette fup firma
Jeg faldt for deres tilbud på 2 bæreseler og jeg har snart ventet i 2 mdr på min pakke og hvergang jeg skrev en mail var der den ene undskyldning efter den anden at min pakke var et andet sted og de kunne ikke få sporingsnummeret. Jeg har flere gange skrevet til dem men ikke fået svar tilbage. De ville ikke give mig mine penge retur eller sende en ny pakke da de ikke overholder deres egne leveringstid som beskrevet på deres hjemmeside.
Jeg forskyder så meget jeg faldt i deres fælde da jeg syntes det var smart med sådan en bæresele.
De svare ikke på min mail mere.

20 de junho de 2025

KÆMPE SCAM!!!

KÆMPE SCAM!!!!
Jeg har tilbage i juni bestilt en Baby Carrier.. Har intet hørt, og der er ingen telefonnumre at få fat i. Mailadressen der sendte ordren ud virker også meget suspekt. jeg har intet hørt og intet modtaget. Hold jeg langt væk fra dette.

22 de junho de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Fire ugers ventetid på vare.

Kommunikationen med firmaet har også været udfordrende. Efter to uger anmodede jeg om en statusopdatering og modtog hurtigt svar. En uge senere skrev jeg igen, men fik samme svar som tidligere, hvilket kunne tyde på et automatiseret svar.

To stjerne fordi produktet trods alt fungerer.

26 de julho de 2025

Svindel!!

Hold dig laaaangt væk! Produktet er fra Temu og har taget 8 uger om at komme. Har bedt om annullering af produkt samt at få det retureret hvilket ikke er muligt. Hold dig langt væk

Fup firma!

Efter snart halvanden måned og flere mails frem og tilbage hos leverandøren har jeg fortsat ikke modtaget min varer. Jeg har fået besked på at den ikke kan annulleret da de har afsendt den for længst og pakket sidder fast et sted. Fup hele vejen igennem!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FUP…

HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FUP FIRMA!!!

Jeg købte en tyngdesovepose hos dem, den virkede ikke for min datter og ville gøre brug af deres 30 dages tilfredshedsgaranti, efter flere mails frem og tilbage med diskutioner skriver de at de vil lukke sagen med at de ville returnere mine penge og jeg bare kunne beholde soveposen så jeg ikke skulle sende den til dem, det var vel og mærket den 17/6 de skrev det.. Her i dag den 5/8 har jeg stadig ikke modtaget mine penge og det er næsten umuligt at komme i kontakt med dem..
Støt aldrig dette svindel firma!!!

Dette er scam

Dette er scam, lad være at afgive ordre!!! Jeg bestilte en bæresele 29. Juni, jeg har intet hørt fra fragtfirma, og for kun chatgpt/ai svar. Scam scam scam!!!

3 de agosto de 2025

Bestil ikke

Bestil ikke
Jeg bestilte 1 stk. bæresele d.26/6. Modtog en bekræftelse med det samme. Jeg har har være i dialog med dem af flere omgange. Det forlød at selen var på vej. I dag den 3/8 har jeg stadig ikke modtaget nogen bæresele. Har ønsket mine penge retur. De skriver det ikke er muligt - da selen er på vej !

26 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Er sgu ked af at jeg handlede hos babybalmy

Er sgu ked af at jeg handlede hos babybalmy, det har ikke været andet end besværligt.
Først fik jeg mail om at pakken var på vej og noget tid efter fik jeg en mail om at der var forsinkelse på leveringen. Det tog 3 uger før pakken kom og der sendte jeg den retur samme dag. Benyttede firmaets retur label og har sidenhen, uden held, forsøgt at få mine penge retur. Først efter en anmeldelse her og 3 mails fik jeg svar om at pengene var sendt og skulle fremgå af min konto efter 5-7 hverdage. Her efter 12 hverdage og over 1 måned siden de har kvitteret for at modtage returneringen, har jeg nu lavet en indsigelse via min bank og forventer pengene retur. Det er sgu bare for dårligt.
Jeg tror såmænd at soveposen ville være rigtig fin, åbnede ikke pakken. Men vi fik ikke brug for den og derfor sendte jeg retur.
Men er ærgerlig over hele forløbet. Kan ikke anbefale folk at købe herfra. Kun hvis de har god tålmodighed og for alvor gerne vil have soveposen.

31 de julho de 2025

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service. Jeg har ikke modtaget min vare, som er købt og betalt efter næsten 2 måneder. De svarer ikke længere på mine beskeder....

29 de julho de 2025

Amatør og fup firma

Jeg har bestilt en Sleepy Sack i starten af Juni, og her slut Juli har vi fortsat ikke modtaget vores. Jeg har forsøgt at finde en løsning og også bedt om pengene refunderet. Pludselig var den afsendt, men sjovt nok har vi intet modtaget om den er afsendt..

Vi er på 8 mail, hvor de beklager men de desværre ikke kan refundere pengene.

Vi er så trætte af det og har i dag også taget fat i forbrugernævnet for at se om vi kan få vores penge den vej igennem.

I MÅ IKKE KØBE NOGET HOS DEM. Vis i skal bruge en sleepy Sack, så brug Luna’s lullabies. Vi modtog den efter 2 dage.

6 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Der er sindssyg lang leveringstid

Der er sindssyg lang leveringstid, og de har trukket pengene for længe siden. Har ventet i 1 måned på min vare, so far. Ligesom flere skriver. Jeg vil råde til ikke at købe noget hos dem.

28 de julho de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais