Efter køb af BackEase, har den virkelig gjort en forskel for min ryg og jeg kan igen sove godt om natten, uden smerter. Leveringen var hurtig, og pakken kom i perfekt stand. Jeg sætter også pris... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi er en dedikeret gruppe af sundhedsentusiaster, teknologientusiaster og rygspecialister med en fælles mission: At hjælpe mennesker med at leve et liv uden rygsmerter og med optimal rygfleksibilitet. Vi forstår, at en sund ryg er grundlaget for et aktivt og smertefrit liv, og det er grunden til vores produkter derfor er i top klasse
Informações de contato
Jægergårdsgade 48, 8000, Aarhus, Dinamarca
- 71720180
- info@back-cure.dk
- back-cure.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
It's a good product but not for me
It's a good product but not for me, because the massage balls are really too close from the spine and the day after it was very painful. ( Got arthrose).
I gave it to my son and he is happy for it.
Behagelig og nem at bruge
Købte en nakkepude m massage
Købte en nakkepude m massage. Den havde ingen kræfter, knagede ved det mindste modstand.
Det positive var at jeg returnerede og fik mine penge tilbage ret hurtigt

Resposta de Back Cure
Bruger den en kvarter daglig har løsen…
Bruger den en kvarter daglig har løsen mange spænding i nakken og ryggen bare så dejlig at bruge

Resposta de Back Cure
Mega fedt produkt og god kundeservice…
Mega fedt produkt og god kundeservice da jeg havde spørgsmål til produktet. Vil anbefalde til alle som tænker det kunne være interessant
Super sympatisk kundeservice
Super sympatisk kundeservice, og nemt at få penge tilbage, når nu produktet (der ellers var rigtig godt), desværre ikke levede op til det, jeg havde brug for. Stor anbefaling herfra.

Meget begrænset virkeområde
Det er et snævert område på nakken, som den berører. Jeg ville ønske den kunne flyttes lidt op og ned og dermed virke på et længere område af nakken. Jeg kunne også have ønsket at den nåede ned under processus prominens, den nederste nakkehvirvel som stritter mest ud. Det er det område, jeg har mest smerter i

God nakkepude til smerteaflastning
Jeg har prøvet flere nakkepuder, men denne her virker rigtig godt! Den giver god støtte til nakken og lindrer smerter hurtigt. Materialet er behageligt og nemt at rengøre. Jeg bruger den både på kontoret og hjemme – kan klart anbefale den!
Hurtig betjening.
Hurtig betjening.
4 stjerner kun på grund af valg af leverandør, da der skulle gå 4 dage for dato til at levere varen.
Super hurtig levering
Super hurtig levering, og godt produkt. Neckrelief lever til fulde op til forventningen. 5 stjerner herfra.
Jeg er virkelig tilfreds med min Backcure
Backcure er nem at bruge, og jeg kan tydeligt mærke forskel efter bare få minutters brug – især hvis jeg har haft en dag foran computeren eller løftet for meget.
Det føles som om ryggen bliver “strakt ud” på den gode måde, og det giver en slags lettelse, jeg ikke helt havde regnet med.
Kan klart anbefales, hvis du også døjer med øm lænd eller bare har brug for lidt daglig aflastning. 🤍
Min ryg takker jer!
Min ryg takker jer fra back-cure! Virkelig. Jeg har lidt lændeproblemer i mange år, men BackEase har virkelig gjort en forskel, kan jeg mærke. Jeg kan tilpasse alle behandlinger til min egne præferencer og den er super nem at bruge. Kan klart anbefales!
Forsendelse og vare OK
Når alt fungerer som lovet i oplægget kan man kun være tilfreds som kunde.
Det gjorde det i dette tilfælde så derfor fem stjerner.
Rigtig godt produkt
Rigtig godt produkt! Jeg har tit problemer med lænden pga. computerarbejde, og tendens til at svaje ryggen for meget. Oplever at Back Ease gør en positiv forskel.
Jeg købte en Backease fra BackCure og…
Jeg købte en Backease fra BackCure og det eneste jeg fortryder er at jeg ikke købte den for mange år siden. Der er simpelthen ikke noget bedre end at komme hjem efter en lang dag på arbejdet, ligge sig ned på gulvet med sin Backease og får løsnet op for nogle spændinger. God kvalitet og en fin pris :)
BackEase har virkelig hjulpet mig med…
BackEase har virkelig hjulpet mig med at lindre mine lændesmerter. Akupressurmassage og varmeterapi er fantastiske funktioner, der gør en mærkbar forskel. Kan varmt anbefales til alle med rygproblemer!
Som atlet har jeg altid været opmærksom…
Som atlet har jeg altid været opmærksom på at holde min ryg i topform. Produkterne fra Back-Cure.dk har hjulpet mig med at forbedre min rygfleksibilitet og reducere spændinger, så jeg kan træne hårdere og længere uden smerter. Jeg er meget tilfreds med resultaterne.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.