Har länge letat efter en kudde för min onda nacke . Jag fick så fantastiskt fin hjälp av Kalle som är e- handelsansvarig. Med engagemang och stor kunnighet funderade Kalle ut vilken kudde som skulle... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Beställde ett duntäcke en sen söndagskväll. Till min stora förvåning var chatten öppen och bemannad av en person som tydligt besvarade alla mina frågor, hjälpte mig att välja täcke och gav bra skötsel... Ver mais
Fantastiskt hjälp. Skrev till kundtjänst i chatten sent på kvällen och förväntade mig inget svar. Men de svarade och hjälpte mig och jag beställde mitt duntäcke strax efter. Fått en helt annan sorts... Ver mais
Kom in på bäddkompaniet utav en slump under covid-tiderna där jag behövde nytt täcke samt kudde. Har sedan dess köpt på mig två kompletta uppsättningar till sovrummet. Det jag uppskattade mest med bäd... Ver mais
Detalhes da empresa
Bäddkompaniet säljer utvalda Skandinaviska kvalitets varumärken inom sängtillbehör. Vi vill genom många års erfarenhet av sängtillbehör hjälpa kunder skapa en mysig och vardagslyxig känsla i sovrummet som man längar till. Sovrummet är både slutet och början på en ny dag där vi vill bidra till många sköna nätter och härliga morgnar.
Informações de contato
23631, Höllviken, Suécia
- kundservice@baddkompaniet.se
- baddkompaniet.se
Snabb leverans.
Leverans skedde smidigt och produkten…
Leverans skedde smidigt och produkten (duntäcke och kudde) var bra packad samt lever upp till förväntan av bra kvalitet.
Bäddkompaniet bästa valet 👍
Enkelt att beställa, snabb leverans samt kvalitetsprodukter till bra priser 😁
Bästa pris och snabb och smidig frakt
Bästa pris och snabb och smidig frakt. Supernöjd!
Snabb leverans!
Allt var toppenbra.
Så nöjd med mitt köp. Snabb leverans, lätt att bara klicka hem.
Snabb leverans och hantering
Beställde påslakan till en kudde. Ordern vart hanterad fort och frakten gick bra.
Snabb service och bra dun medel
Bra,
Bra, lätt att hitta på hemsidan och bra förklaring till varor och vad man kan tänka på.
Funkade som förväntat
Funkade som förväntat
Dessutom med olika faktura och leveransadress
Snabb orderhantering och leverans
Snabb orderhantering och leverans. Väldigt fint, prisvärt duntäcke av högsta kvalitet från Ringsted Dun.
Mycket snabb leverans!
Bra varor med hög kvalitet och snabba…
Bra varor med hög kvalitet och snabba leveranser
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.