Had online een verkeerde douche goot besteld Gemaild dat hij verkeerd was , de volgende dag werd ik gelijk terug gebeld (top) De juiste hadden ze nog liggen ,kon hem gelijk ruilen in hoevelaken... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ontzettend tevreden! We ontvingen snel een duidelijke offerte, de communicatie was vlot en helder en het contact altijd prettig. Er wordt echt met je meegedacht en ze doen hun best om voor elke vr... Ver mais
Wat een snelle levering! Een aankoop zonder enig probleem, keurig netjes, goed verpakt, en scherp geprijsde aanbieding
Na mijn bestelling werd ik opgebeld door het bedrijf met de vraag of ik nog vragen had over mijn bestelling. Tevens kon ik opgeven wanneer de bestelling geleverd mocht worden. Keurige service. De vo... Ver mais
Detalhes da empresa
Welkom bij Bad en Vloer, jouw sanitair specialist voor al je badkamerbehoeften! Bij ons vindt je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige badkamerproducten die zijn ontworpen om jouw badkamer om te toveren tot een oase van rust en ontspanning. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, toilet, wastafel of accessoires, wij hebben het allemaal! Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, functionaliteit en esthetiek, zodat je altijd een product krijgt dat aan jouw eisen voldoet. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor jouw badkamer. Bestel vandaag nog bij Bad en Vloer en ontdek ons uitgebreide assortiment badkamerproducten en uitstekende klantenservice! Tot snel!
Informações de contato
Zuiderinslag 8B, 3871MR, Hoevelaken, Holanda
- 088 646 40 00
- Info@badenvloer.nl
- badenvloer.nl
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Snelle levering van het product
Snelle levering van het product. Na levering bleek het product de verkeerde kleur te zijn. Na bellen is er dezelfde dag een nieuw product opgestuurd van de juiste kleur en de volgende dag al binnen.

Resposta de Badenvloer
Er waren problemen met levering
Er waren problemen met levering. Hier werd meteen op gereageerd en we werden geïnformeerd, ook erg belangrijk. Dank je wel Alex Berens.

Resposta de Badenvloer
Super service en scherpe prijzen
Super service en scherpe prijzen. Je wordt snel en vriendelijk te woord gestaan en ze zetten graag een stapje extra voor je. Eerlijk advies en snelle afhandeling. Top!

Top service!
In de morgen gebeld of ze een kraan op voorraad hadden, kon ‘m dezelfde dag ophalen! Goeie service, snelle communicatie en goede en prijs/kwaliteit verhouding! Erg tevreden!

Resposta de Badenvloer
Martijn heeft mij super goed geholpen…
Martijn heeft mij super goed geholpen met het regelen van een product dat bijna uit productie gaat en ik heel graag nog wilde bemachtigen. Het was er sneller dan verwacht en voldeed aan de verwachtingen. Erg bedankt Martijn!

Resposta de Badenvloer
Correcte afwikkeling van een…
Correcte afwikkeling van een probleempje. Artikel bleek niet voorradig, foutje op de website. Heel snel de betaling retour en zelfs nog een tip bij welke collega het artikel wel voorhanden was.
Prima service.

Resposta de Badenvloer
Mooie producten en goeie service
Mooie producten en goeie service. Snelle communicatie en alles werd heel netjes verstuurd. 1 product wilde ik omruilen en ook dat werd netjes en snel opgelost.

Resposta de Badenvloer
Alex heeft ons super geholpen bij de…
Alex heeft ons super geholpen bij de aanschaf. Makkelijk en snel contact en reactie.
Uiteindelijk ook een prachtige douche binnen gekregen. We zijn er blij mee!

Goed overleg
Goede ervaring nadat bleek dat het bestelde niet direct leverbaar was. Maar goed alternatief is geleverd voor een nette prijs !

Wederom prima geholpen
Wederom prima geholpen, zocht een artikel dat ze niet op de site hadden, maar Alex kon het voor me bestellen, en voor een super prijs ook nog. Snel verzonden, en snel in huis :-).

Goede klanten service
Goede klanten service , super snelle levering. Prachtig product .

Resposta de Badenvloer
Snelle respons, fijne communicatie en snel geleverd
Wij zochten kranen voor onze badkamer verbouwing. We kwamen Bad en Vloer tegen via BOL en hebben daarna rechstreeks contact met ze gehad. Ze hebben ons zeer goed geholpen (en geadviseerd), de levering ruim op tijd kunnen organiseren en (niet onbelangrijk) hadden de beste prijs\service.

Topservice
Topservice! Waar zal ik beginnen? Altijd en snel bereikbaar, geen keuzemenu of chat maar direct iemand aan de telefoon die je van begin tot eind helpt. Alex denkt mee en schakelt heel snel. Producten waren goedkoper dan offerte concurrent en sneller geleverd. Bedankt!

Resposta de Badenvloer
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.