Wederom 5 sterren voor de afhandeling. Wij hadden overtollig vocht in onze pas nieuwe badkamerkastje en laden. Kastje en ombouw vocht schade geleden. Oplossing was passend en gericht en kosteloos... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Snelle levering, zoals vermeld voor 12:00 besteld morgen in huis! Helaas kwam 1 deurtje beschadigd aan, vervolgens boorde we bij het andere deurtje de verkeerde gaatjes door. Beide deurtjes krijgen... Ver mais
Zeer tevreden Ik had een badmeubel met bijpassende spiegelkast besteld. Alles keurig volgens afspraak bezorgd. Verpakking was ook keurig in orde. Pas na enkele tijd uitgepakt vanwege verbouwing... Ver mais
De douchewand is goed zwaar glas van 8 mm veiligheidsglas. Het monteren ging perfect na goed bestuderen van de bijlage, het was iets onduidelijk hoe het rubbertje tussen wandsteun en glas moest maar u... Ver mais
Detalhes da empresa
Badplaats biedt het beste design sanitair tegen de beste prijs. Gegarandeerd de goedkoopste!
Informações de contato
Bosscheweg 141a, 5282WV, Boxtel, Holanda
- 085-2502845
- info@badplaats.nl
- badplaats.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Zeer goed en snel fijne bezorgers.
Goede afhandeling van de bestelling
Goede afhandeling van de bestelling. Via email contact goed en deskundig geholpen. Punt van veebetering, telefonisch totaal niet bereikbaar!
Lavabo
Beste sorry voor het versturen van de verkeerde informatie mijn bestelling van de douchewand is inderdaad goed toegekomen en mijn bestelling van de lavabo had ik niet doorgestuurd, nogmaals mijn excuses ik ben zekers tevreden over jullie levering. Grt Depaepe David

Juiste product
Voorbeeld voor menige andere hapeau
Al meerdere malen besteld bij badplaats,altijd netjes verzorgd en goede levering volgens afspraak.
Snelle levering.
Snelle levering.
Het zou toch erg fijn zijn als de beschrijving van de montage duidelijker en gemakkelijker zou zijn.
Het is dat mijn man handig is.
Het was ook vreemd dat als je een kant-en-klaar pakket besteld en je zelf nog bijvoorbeeld rubberen bandjes op maat moet gaan snijden.
Ook zou het prettig zijn als er op de afbeelding van de site duidelijk aangegeven wordt welke deuren er inklapbaar zijn. Ik dacht namelijk dat 1 deur een vaste deur zou zijn.

Badkamerkast
De badkamerkast bestellen was zo gedaan, de bezorging was binnen anderhalve dag. Het in elkaar zetten was duidelijk omschreven, de kast hing al snel op z'n plek. Helemaal top, dik tevreden!
Top service van badplaats
We kregen door postnl een kapotte badkamer kast binnen
Deze had 3 dagen bij hun in de bus uit de bus weer erin dus de doos helemaal kapot door postnl geplakt en dus ook het meubel waarvan 6 planken compleet beschadigd
Na contact met badplaats ( waardoor niet alleen ik maar ook badplaats de dupe was) hebben ze de 6 planken opnieuw opgestuurd vrijdag verstuurd dinsdag ontvangen
Het meubel staat nu mooi te blinken on onze badkamer
Wat een top service van badplaats
Ze behandelen je ook echt heel heel netjes
Kunnen veel bedrijven nog wat van leren
Mooie badwand
Mooie badwand
Goede kwaliteit
Makkelijk te bestellen
Goede communicatie
Het toiletmeubel werd snel geleverd en…
Het toiletmeubel werd snel geleverd en is precies wat we zochten. Ook een goede kwaliteit/prijs verhouding. Super tevreden mee.
Badkamer meubel gekocht.
Badkamer meubel gekocht.
Alles netjes afgeleverd, de verpakking top geen beschadigingen.
Makkelijk in elkaar te zetten.
En de service 👍👍👍
Ik had zelf een deurtje beschadigd en na mail verkeer heb ik kostenloos een nieuw deurtje ontvangen...👍👍👍👍TOP
Mooi op tijd geleverd
Mooi op tijd geleverd. Verpakking is goede staat, dat is al veel bij koeriersdiensten ;) En een aangename prijs!
Snel en op tijd geleverd
Netjes op tijd geleverd! Keurig en zorgvuldig verpakt!
Het artikel ziet er qua kleur uit zoals op de foto online, prima!
Het badmeubel en de bezorger zijn…
Het badmeubel en de bezorger zijn prima en omdat het voorgemonteerd is kan bijna iedereen het zelf plaatsen.

Nette vlotte levering
Nette vlotte levering, makkelijk te monteren en mooi materiaal. Een aanrader