Hurtig og effektiv kundeservice. Bestilte en bamse, men lavede en fejl med blusen og manglende navn. Det blev lynhurtigt rettet - uden sure miner og bamsen, med den rigtige bluse og med navn, blev lev... Ver mais
A empresa respondeu
Lækkert produkt. Virkelig gode savlesmække til barnebarnet med navn når han skal til at begynde i dagpleje. Hurtig levering
A empresa respondeu
5 stjerner for den søde bamse jeg modtog og den hurtige levering. ⭐️ Jeg var dog meget i tvivl om, hvilken farve skrift jeg skulle vælge, så jeg ville ønske at man kunne forhåndsvise hvordan bamsen... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg bestilte mine varer onsdag aften, blev ringet op torsdag formiddag ang. noget broderi, som Bæklund Design bare lige ville være sikre på, og torsdag eftermiddag var mine varer sendt. Og da jeg pakk... Ver mais
A empresa respondeu
Hos os kan du købe produkter til baby/børn, smykkeskrin, perler, julevarer og boligtekstiler. Noget særligt er at du kan gøre dit køb personligt med navnebrodering
Arnborgvej 1, 6933, Kibæk, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Havde en øv oplevelse med min datters bamse (kanin) som først blev opdaget efter 3 måneders køb. Skrev en mail til deres kundeservice og uden tøvende og med hurtigt svar blev jeg tilbudt en ny bamse.
Takkede ja til dette og i løbet af 3 hverdage modtog jeg en ny bamse. Det kalder jeg høj høj service!
Superflot produkt og lynhurtig levering. God kvalitet og pænt pakket ind.
Jeg bestilte en plakat med mit stjernetegn. Den er virkelig fin og god kvalitet! :-)
Hurtig og nem levering
Flot broderi til barselsgaver, fin kvalitet og hurtig levering.
Alt fra bestilling til forsendelse og levering gik som det skulle. Nemt og hurtigt
Super flot broderet savlesmækker. Er så glad for dem fordi de er så fine.
Samtidig med super hurtig levering. 👍
Virkelig hurtigt services! 🌟🌟🌟🌟🌟
Ikke sidste gang jeg handler der😃
Hurtig levering, modtog dog i forkert farve, men de har lovet en ny er sendt afsted 😊
Fine madkasser og rygsække med navn på 😊
Fantastisk service i coronatiden. Hurtig levering , og rigtig fine varetr Har købt hos jer flere gange.Anbefaler jerbtil andre også.😊
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.