God opplevelse fordi varene var godt pakket og sendt rask med rask levering. Varene er av god kvalitet og samme farge som det er på bilde. Elsker mine to små kofferter, oransje og turkis farge fra Bag... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bagbrokers NO har en absolutt praksis. Så utrolig rask levering, til og med i PåSKEN! 3 arbeidsdager, rett på døra! Utsøkt, responsiv kundeservice, informativ, norsk behandler som er skarp, tydeli... Ver mais
God og rask leveranse, med ypperlig kundeservice! Tok kontakt i håp om å få tilsendt en koffert litt i siste liten før en reise, og jeg fikk raskt god service. Kofferten min ble levert samme dag, og... Ver mais
Dette er min andre handel hos BagBrokers, og jeg handler gjerne der igjen. Godt utvalg i trillekofferter fra kjente merker med rask levering neste virkedag. Skulle dog ønske deres leveringspartner... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Stort utvalg av merkevarer innen kofferter og reiseutstyr. Håndplukket utvalg av de beste koffertseriene fra de beste produsentene, i forskjellige prisgrupper.
Informações de contato
Røykenveien 142A, 1386, Asker, Noruega
- 90619529
- post@bagbrokers.no
- bagbrokers.no
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Topp service 👍👍
Klassisk koffert for både korte og lange reiser.
God opplevelse fordi varene var godt pakket og sendt rask med rask levering. Varene er av god kvalitet og samme farge som det er på bilde. Elsker mine to små kofferter, oransje og turkis farge fra BagBrokers.
Bra utvalg. Veldig rask levering!
Lurepriser
Lurepriser, poster noe helt annet ut til pristjenester og reklame på google. Mye dyrere når man faktisk kommer inn i butikken, rett fra annonsen
Godt utvalg, fargevalg og en enorm rask leveringstid!
Godt utvalg og fargevalg på koffertene.
Jeg bestillte en koffert den 4/2-26 kl. 01:07. Og hentemeldingen kom den 5/2-26 kl. 16:37. Så leveringstiden var ordentlig rask!
Bagbrokers er topp, men leveringspartneren deres har forbedringspotensiale.
Skulle dog ønske deres leveringspartner AskerEkspressen kunne gi litt bedre informasjon, som f.eks. med en sporingsside eller i det minste en SMS 30 minutter før levering. Uten noen informasjon blir du sittende i det jeg kaller "post-fengsel" uten frihet til å gjøre dagligdagse ting som å gå ut med søpla, stikke på butikken over veien, ta klesvasken eller hoppe i dusjen uten å risikere at budet drar fra deg.
Enkel å grei handel som resu
Super service
Fikk en fantastisk hjelp da jeg ringte for å
fortelle om en feil ved varen. Veldig tydelig at dette er et familieselskap og ikke en kjede. Vil fortsette å handle hos Bagbrokers.
God service
Rask levering!
Pakke kom så fort enn jeg forventet.
Pakke kom så fort enn jeg forventet.
Bra jobbe!
Bra produkt og kjapp levering
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.