Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hadden 2 fietskoffers gehuurd voor de GFNY. Ruim op tijd werden deze geleverd. Even puzzelen hoe de fietsen erin moesten, maar is een logisch systeem. Verder pasten ze goed in de koffers.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hier spreekt een mega tevreden klant die 10 dagen naar Egypte ging en voor de eerste keer Bagbuddy inschakelde. Wat een top systeem! Uitstekend contact, goeie prijs en een fijne tas op tijd ontvangen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede uitrusting is erg belangrijk voor het plezier tijdens je vakantie. Daarom heb ik een wandelbackpack gehuurd. De tas was ruim op tijd binnen. Was goed ingepakt en zag er netjes uit. Ook het retou... Ver mais

Detalhes da empresa

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

160 avaliações

Zeer goed geregeld!!

Zeer goed geregeld en een hele fijne tas om alle kitespullen mee te nemen. 1 directional, twintip, 2 kites, pak, trapeze en er was nog genoeg ruimte over. Zeker voor herhaling vatbaar. Zelfs retourlabel zit erbij 🥳

26 de janeiro de 2024

Top service

Dit bedrijft biedt fantastische service! Na bestelling is de tas er ontzettend snel. Ze zijn zeer goed bereikbaar voor vragen. Het retour verzenden van het artikel is een fluitje van een cent.
Het heeft me ontzettend veel geld bespaard.

6 de janeiro de 2024

Wat een top service

Wat een top service! Geen ruimte in huis voor een grote boardbag dus de mogelijkheid om één te kunnen huren is erg praktisch.
Alle boards waren goed beschermd dus wij blij. Volgende keer zullen we zeker weer bij jullie huren. Boardbag was zelfs persoonlijk bij ons opgehaald omdat we ook ik Scheveningen wonen. Beter service kan je niet wensen!

17 de dezembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top service en uitstekende communicatie!

Top service en uitstekende communicatielijn. het postbedrijf had de levering niet gehaald, helaas was mijn vertrekvlucht reeds de dag erna. Geen probleem zeiden de mannen van boardbagger, wij garanderen onze levering, dus is men persoonlijk dezelfde avond/nacht nog helemaal vanuit Scheveningen naar België (Deinze) gereden om ervoor te zorgen dat ik fully equiped op surftrip kon vertrekken. Topservice noem ik dat, thanks again makkers 🤙🤙

23 de novembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Had last-minute een fietskoffer nodig…

Had last-minute een fietskoffer nodig en werd door Boardbagger uit de brand gehaald. Bedankt voor de fijne koffer en zal zeker weer van jullie service gebruik maken, wanneer dat nodig is!

15 de setembro de 2023

Topservice en kwaliteit

Het team van Boardbagger is super behulpzaam en ondanks mijn logistieke uitdagingen hebben ze service van topkwaliteit geleverd, thanks voor de flexibiliteit! Volgende trip huur ik hier sowieso weer een tas.

21 de agosto de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

BoardBaggger rents high-quality bags at…

BoardBaggger rents high-quality bags at a fraction of the cost of purchase, even for longer trips (~2 weeks).

I have used their bags two times already, once in France in May 2023 and once in Marokko in November 2022.

Both times the team was flexible with pick-up and drop-off. Also following up on how the trip is going and providing additional tips.

I highly recommend to simply get in touch with the team and ask about the possibilities if you are going on a trip, and want to take one or more boards yourself.

Best,
Jibbe

3 de novembro de 2022

Top geregeld!

2 tassen gehuurd voor een surftrip in het buitenland. Goed product, netjes optijd ontvangen en allemaal zeer netjes geregeld.

Zelfs attente reminder emails mogen ontvangen. De volgende trip huur ik zeker weer hier!

23 de junho de 2023

fijne service!

Wij hebben een boardbag gehuurd bij Boardbagger en vonden het een hele fijne service. De boardbag is van goede kwaliteit en handig qua indeling. Ook het contact met Boardbagger verloopt goed en snel. Ze denken graag mee over hoe je jouw surfplank het beste van A naar B kan krijgen. Aanrader!

27 de março de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super makkelijke service en goed…

Super makkelijke service en goed product! De boardbag was perfect en heeft de boardjes veilig gehouden! Alles heel simpel en het contact verliep heel makkelijk!

14 de fevereiro de 2023

Top service!

Voor trip naar Fuerte hadden we een boardbag nodig voor 4 boards. We kregen een stevige tas met wieltjes die handig te verplaatsen was en onze boardjes goed heeft beschermd. Daarnaast werd de boardbag persoonlijk afgeleverd en opgehaald omdat ik op de hoek woonde. Heel blij met het huren van een boardbag bij Boardbagger! Volgende keer zal ik zeker weer een boardbag huren.

3 de fevereiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Boardbaggers chill bedrijf met goede service!

Boardbaggers, een klein super chill bedrijfje! Ideaal zodat jezelf geen bag hoeft aan te schaffen. En door de drukte bij postnl zijn ze hem zelf komen brengen. Super service! Alles paste en m'n board is heel overgekomen. Zeker een aanrader!

1 de janeiro de 2023

Fantastische service

Fantastische service. Door de Sinterklaasdrukte zou mijn bestelde boardbag niet op tijd arriveren. Boardbaggers heeft toen zelf een andere boardbag bezorgd. Uitstekend opgelost. Dank.

5 de dezembro de 2022

Top service

Ik ben erg tevreden over boardbagger omdat de service ontzettend goed was. Het contact was persoonlijk met een zeer enthousiaste eigenaar.
De boardbag is zeer stevig en prettig te vervoeren, we hadden een 7'6 met wieltjes.

9 de novembro de 2022

Perfecte boardrental

Via Jim hebben we 2 heavy duty boardbags gehuurd voor onze surftrip naar Marokko. De service vooraf was geweldig en het in bezit krijgen van de boardbags ging ook erg makkelijk. De boardbags zelf zijn super fijn. De boardbag die wij hadden, had wieltjes, wat het eenvoudig maakt om de boardbags te verplaatsen. De padding aan de onderkant, zijkant en bovenkant is erg dik, daardoor kunnen ze veel hebben en is de kans op schade aan je board echt minimaal. Ik zou zeker nog een keer bij Jim huren!

15 de novembro de 2022

Top!

Top ervaring met Boardbagger gehad!
Communicatie goed, heen en retour sturen goed, boardbag van hoge kwaliteit (Dakine 4 boards met wieltjes).

22 de outubro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

The boardbag has great quality

The boardbag has great quality. They came on time. The baggage was delayed on the airport and they were very patient with us, I’m really pleased with their service and their product. Definitely will keep renting them.

24 de setembro de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.