Banner for Bagin.com

Bagin.com Avaliações

1.846
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag beställde Nordic X-small och en förvaringspåse till den. Det var bara förvaringspåsen till Nordic X-small som kom och inte förvaringsskyddet. Företaget meddelar inte varför allt inte har kommit oc... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min Bag'in har jeg hatt i flere sesonger. Er rett og slett superfornøyd. I vinter var den blitt stygg av grønske og skitt. Jeg har også kjøpt 2 flasker til rengjøring og impregnering. Helt genialt. Al... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Solid produkt, rask levering. Det ser lovende ut, det er første sesong. Bag’in rommer mer enn man skulle tro, Jeg bestilte 4 x 2 x 1. (fordi 3 x 2 x 1 var utsolgt). Siden det var rask levering, kunne... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mye kraftigere duk. Drar toppen over utesalongen min hver kveld hele sommeren, så den lever livet sit utendørs helr året. Kobler bunn og topp sammen for vinterlagring. Savner stroppene i hjørnene over... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de móveis ao ar livre

Escrito pela empresa

BAG'IN – Outdoor Furniture Storage. Built to Last. BAG'IN is a Norwegian-designed outdoor storage system trusted by 60,000+ customers across Europe. We don't make ordinary furniture covers – we make a complete protection system engineered to handle the toughest climates on the planet. Born in Scandinavia, where winters are long, rain is relentless and wind doesn't take days off, BAG'IN was built to solve a real problem: outdoor furniture that gets destroyed by weather because there's no good way to store it. After six consecutive sold-out seasons in Norway, we launched globally – because if it works here, it works anywhere. Our product line covers three core needs: Nordic – Built for extreme weather and winter storage. Water column up to 25,000 mm, sealed zipper construction, ventilated airflow base, and structural tightening. Zero compromises. SunGuard – Developed for hot and sunny climates. UV50+ protection, air vents, and ventilated bottom to prevent heat buildup and fabric damage when you're away. Classic – A premium everyday cover for the summer season. Simple, reliable, and built to last. Every BAG'IN product is designed with the same philosophy: protect your investment, extend the life of your furniture, and make storage effortless. No ropes. No tarps. No mess. We've been featured on Norwegian national TV (TV2 Sommerhytta), endorsed by interior profile Halvor Bakke, and used by everyone from cabin owners to hotel rooftops like Sommerro in Oslo. Our showroom is located at Edvard Griegs Vei 1, Kolbotn, Norway. Our customer service team is reachable by phone and email – real people, fast answers. BAG'IN. Better storage. By design.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 69% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.846)

113 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg får ikke frem ferdig utfylt…

Jeg får ikke frem ferdig utfylt angrefristskjema. Jeg ønsker å returnere pakken da jeg har bestilt feil vare.

12 de setembro de 2025

Hei,
Takk for at du tok kontakt. Dersom du ønsker å returnere varen, kan du sende oss en e-post på kundesenter@bagin.no, så hjelper vi deg med returprosessen og sørger for at du får riktig skjema og instruksjoner.
Vi ordner det raskt slik at returen går så enkelt som mulig.

Måtte purre på pakka

Måtte purre på pakka, og da vi fikk sporingsnr. sto det «Du er ikke registrert som mottaker av denne pakka». Enda det sto mitt navn og adresse på den.

12 de setembro de 2025

Hei,
Takk for at du delte opplevelsen din. Det høres frustrerende ut, og slik skal det selvfølgelig ikke være. Vi beklager at du måtte purre og at sporingsinformasjonen ikke stemte.
Vi følger opp slike saker tett med transportøren for å forhindre at det skjer igjen, slik at leveransen skal gå problemfritt neste gang.

Tipp topp

Tipp topp - lynrask levering!

11 de setembro de 2025

Hei,
Takk for hyggelig tilbakemelding. Så fint å høre at du er fornøyd og at leveringen var lynrask.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Hei,
Takk for at du sier ifra. Beklager at pakken ble sendt til feil sted – slik skal det selvfølgelig ikke skje. Ta gjerne kontakt med oss på kundesenter@bagin.no, så hjelper vi deg med å rette opp i leveringen.

rask levering

3 de setembro de 2025

Hei,
Takk for tilbakemeldingen. Så fint å høre at du er fornøyd med den raske leveringen. Vi ønsker deg og utemøblene dine en fin og trygg høst og vinter :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Excellent product and excellent…

Excellent product and excellent delivery service 👍👍😁😁

4 de setembro de 2025

Hi,
Thank you for your feedback. We’re happy to hear that you’re pleased with both the product and the delivery service.

Fornøyd

Enkelt å bestille ,rask levering

19 de agosto de 2025

Hei,
Takk for tilbakemeldingen. Så fint å høre at bestillingen var enkel og at leveringen gikk raskt.

God kvalitet. Virker slitesterkt

Kostbart produkt, virker som det er god kvalitet. Gjenstår å se 😀.

Hei,
Takk for tilbakemeldingen. Vi forstår at BAG´IN er en investering, og vi har lagt vekt på kvalitet og holdbarhet slik at produktet skal vare i mange sesonger. Vi håper du blir fornøyd over tid.

Rask levering

Alt ble ryddig og raskt levert

27 de agosto de 2025

Hei,
Takk for tilbakemeldingen. Så fint å høre at alt gikk ryddig for seg og at leveringen var rask.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rask levering

26 de agosto de 2025

Hei,
Takk for tilbakemeldingen. Så fint å høre at du er fornøyd med den raske leveringen. Vi ønsker deg og utemøblene dine en fin høst og vinter :)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Veldig rask levering

Veldig rask levering!
Stusser litt over at jeg betalte for levering, men måtte hente pakken i butikk (til og med en butikk i byen som ikke har parkering)?

Hei,
Takk for at du delte opplevelsen din. Vi forstår godt at det kan være frustrerende å måtte hente pakken et sted uten parkering, spesielt når man har betalt for levering.
Leveringsstedet bestemmes av fraktselskapet ut fra kapasitet og tilgjengelige hentepunkter, men vi tar med oss tilbakemeldingen din videre. Vi jobber sammen med transportøren for å gi kundene flere og mer fleksible leveringsalternativer fremover.
Hvis du ønsker at vi ser nærmere på denne leveransen, kan du gjerne ta kontakt med oss på kundesenter@bagin.no.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fikk levert feil farge på produktet

Fikk levert feil farge på produktet.
Avventer tilbakemelding så blir jeg kanskje bedre fornøyd hvis saken håndteres bra.

Hei,
Takk for at du sier ifra. Beklager at du mottok feil farge – slik skal det selvfølgelig ikke skje.
Ta gjerne kontakt med oss på kundesenter@bagin.no dersom du ikke allerede har fått svar, så hjelper vi deg med en løsning.

Styr unna

Styr unna ! Går rett og slett i oppløsning. Hjelper ikke at sømmer er forsterket osv. Tåler ikke vær og vind. Bag`in gikk konkurs og da mistet vi reklamasjonsretten. Så starter de opp igjen i nytt navn og heter np Bagin. Smart.

28 de agosto de 2024
Avaliação não solicitada

Hei,
Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Vi forstår godt at du er skuffet dersom et tidligere produkt ikke holdt som forventet.
BAG´IN har gjennomgått en endring i eierskap og struktur for å kunne videreutvikle produktene og sikre bedre kvalitet fremover. Alle dagens produkter er oppgradert med kraftigere materiale, forsterkede sømmer og forbedret design for å tåle vær og vind langt bedre enn tidligere versjoner.
Vi ønsker at alle kunder skal være fornøyde.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dårlig frakt løsning

Benytter PostNord til frakt uten mulighet til å velge utleveringssted ved bestilling. Endte opp med å måtte hente i nabo kommunen.

19 de agosto de 2025

Hei,
Takk for at du delte opplevelsen din. Vi forstår godt frustrasjonen over å måtte hente pakken et annet sted enn forventet.
PostNord velger automatisk hentested basert på kapasitet og systemets anbefalinger, men vi er klar over at dette ikke alltid treffer riktig. Vi jobber sammen med transportøren for å gi kundene flere og mer fleksible leveringsalternativer fremover.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais