Jeg er desværre også faldet i den fælde. Et gammelt familiefirma i København må desværre lukke butikken og derfor sælge ud af varelageret. Der er billede af den fine butik. Jeg kunne købe en skindtask... Ver mais
Balando
Veja o que dizem as avaliações
Helaas is bij mij hetzelfde gebeurd als bij alle andere reviews. Ik denk dat ik een mail naar BOOS ga schrijven aangezien het zoveel gedupeerden gaat.. Mijn vraag is dan ook of iedereen zijn verhaal w... Ver mais
J'ai commander un gillet cardiguan gris foncé pour un valeur de 34,95 € que j'ai payer par Bancontact . Même chose qu'un avis précédent il dise qu'il y aura du retard ,il annoce une nouvelle date... Ver mais
Egentlig vil jeg slet ikke give nogen stjerne. Jeg bestilte en taske på nettet den 3. marts. Pengene blev trukket den 7. marts af firmaet i Holland. Track and trace viser den 7. marts at forsendel... Ver mais
As pessoas também visitaram
Det rene svindel
Det rene svindel, jeg bestilte en “lækker taske i udsøgt læder” jeg fik efter to måneder en plastik taske, der intet havde med læder at gøre. Det hævede pengene med det samme.
Da jeg klagede over det, skulle jeg returnere til Kina. Firmaet hedde Balendo København så forventer man ikke at skulle sende til Kina.
Efter lang tids skriveri har de lovet 50% af prisen retur, så ringe.
KØB IKKE NOGET DER
Som så mange andre her kan jeg kun…
Som så mange andre her kan jeg kun advare mod at handle med dette firma - burde have læst anmeldelser her, før jeg bestilte en taske fra “et familiefirma, som skulle lukke” - nu er jeg så blevet frarøvet mine penge, for de blev trukket med det samme primo marts - og jeg har aldrig modtaget min vare! Og har tilmed fået de skøreste henholdende svar på mine henvendelser! Nul stjerner herfra!
Fusk og atter fusk
Fusk og atter fusk. Trækker penge med det samme og så hører man intet. Varerne kom aldrig ! Er de blevet politi anmeldt ? Eller skal vi alle sammen anmelde dem.
Desværre kan man ikke give 0 stjerner
Desværre kan man ikke give 0 stjerner. Bestilte varer den 30. januar og beløbet blev trukket med det samme. Jeg har mange gange skrevet til dem og de kommer med mange 'gode' forklaringer på hvorfor mine varer ikke er kommet endnu. Anmelder nu firmaet her og har samtidig bedt min bank om at få beløbet retur. Køb ikke varer hos Balando
Bestilte en strikket cardigan den 13/2
Bestilte en strikket cardigan den 13/2, pengene blev trukket den 14/2-23, modtog så først den 30 /3- 23, men modtager den grimmeste trøje med print, som ikke var det jeg havde bestilt. Aldrig har jeg følt mig så snydt.
Kan på ingen måde anbefale Balando !!!
De skal have 0 stjerner for kvaliteten
De skal have 0 stjerner for kvaliteten. Jeg har fået mine varer, men "lædertasken " har aldrig været i nærheden af skind. Ren plastic. Jeg kan jo bare lære at tjekke trustpilot før køb på nettet. Luk butikken, hold jer langt væk😬
Meget skuffende kvalitet
Efter en måneds leveringstid modtog jeg bestilte ortopædiske sne/vinterstøvler.
Kvalit som et par billige hjemmesko......
Ren fusk
Har lige modtaget min vare efter 6 ugers leveringstid .
Bestilte 2 strik cardigan og har modtaget 2 bluser i stribet strik look
Har aldrig været i nærheden af en strik trøje. Skrækkeligt stof det er lavet ad.
KØB ALDRIG Fra dette firma det er ren fusk.
Køb ikke noget her. Det kommer aldrig
Har ventet på min ordre siden midt februar og de bliver ved med at sige at den er på vej. :-(
Desværre et fup firma
Desværre et fup firma, som nu er anmeldt til politiet. Køb endelig ikke ved det firma, de trækker pengene og du får aldrig dine varer. Der står samvittighedsløse ondskabsfulde mennesker bag.
Erst hieß es Ende dieser Woche bekomme…
Erst hieß es Ende dieser Woche bekomme ich die scooter jetzt kommt eine Email es wurde storniert
Svindel firma fra ende til anden!!
Bestilt 08/2-23, penge hævet. Har skrevet med dem siden 01/3-23. Jeg vil gør kortindsigelse til Nets og få pengene tilbage. Men de fortsætter med at skrive at ordren er afsendt.
Total fusker firma, skal anmeldes og lukkes!!
Achtung Betrug
Achtung! Ich habe die bestellte Ware ich nicht erhalten . Das ist ein Fake Shop. Ich empfehle dort nichts zu bestellen.
Svindel fra ende til anden!!
Bestilt 13/2, penge hævet 14/2. Har skrevet med dem siden 24/2 da jeg på tracking kunne se der ikke skete noget i Kina med afsendelse. Jeg har gjort kortindsigelse til Nets og fået pengene tilbage. Men de fortsætter med at skrive at ordren er afsendt.
Total fusker firma, burde anmeldes og lukkes!!
Total fusket firma
Total fusket firma. De sender den samme mail hver gang. De sender bare ikke det du har bestilt men har trukket pengene så snart du har bestilt. De fortjener slet ikke en stjerne!
Jeg er blevet snydt.
Betalt og bestilt for en måned siden, men intet modtaget.
344 kr for en kjole, med varen kommer ikke.
Et firma uden varer, det er jo et ikke- eksisterende firma.
De skal overhovedet ikke have nogle…
De skal overhovedet ikke have nogle stjerner 😡de hæver pengene på din konto, men sender ikke varen😤Det er et fup firma
En stjerne er for meget
En stjerne er for meget. Bestilte pakke d 10/2, der stod 7-15 dags levering, den kom ikke skrev til dem, der stod 15-20 dags levering det var fordi der var en transitforsinkelse, men den var på vej. Der gik ydeligere dage, skrev igen denne gang havde de været i kontakte med kurer, den var op vej. Det er nu 1 måned siden, jeg har ikke fået pakken i nu, de har trukket pengene, så nu må jeg gøre indsigelse gennem min bank for ar få mine penge tilbage.
Echt oplichters
Echt oplichters heb een imitatie dyson besteld en nooit iets gekregen was eerst vertraagt en in eens de site uit de lucht dus kun je fluiten na je product en geld
Bestilte og betalte en strikket trøje…
Bestilte og betalte en strikket trøje 1.februar, og fik en trøje igår 1.marts, som er syet af noget slasket stof. Absolut ikke den trøje, som blev vist på foto, og som jeg købte efter.😠er rigtig ærgerlig over at jeg handlede der. Føler mig i den grad snydt😡
Kan bestemt ikke anbefale Balando!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.