Jeg er desværre også faldet i den fælde. Et gammelt familiefirma i København må desværre lukke butikken og derfor sælge ud af varelageret. Der er billede af den fine butik. Jeg kunne købe en skindtask... Ver mais
Balando
Veja o que dizem as avaliações
Helaas is bij mij hetzelfde gebeurd als bij alle andere reviews. Ik denk dat ik een mail naar BOOS ga schrijven aangezien het zoveel gedupeerden gaat.. Mijn vraag is dan ook of iedereen zijn verhaal w... Ver mais
J'ai commander un gillet cardiguan gris foncé pour un valeur de 34,95 € que j'ai payer par Bancontact . Même chose qu'un avis précédent il dise qu'il y aura du retard ,il annoce une nouvelle date... Ver mais
Egentlig vil jeg slet ikke give nogen stjerne. Jeg bestilte en taske på nettet den 3. marts. Pengene blev trukket den 7. marts af firmaet i Holland. Track and trace viser den 7. marts at forsendel... Ver mais
As pessoas também visitaram
Opgelicht
Een paar dagen voor kerst een bestelling gedaan eerst een berucht vertraging maar nog steeds niets geleverd gekregen mail gestuurd maar krijg steeds een fout melding dus opgelicht
Oplichters
Vlak voor kerst een spelletje besteld. Met belofte van twee dagen verzendtijd. Mail gekregen; helaas vertraagd. Inmiddels dikke maand verder. Website niet meer te bereiken. Mail met verzoek om terugbetaling komt niet aan. Vermoed dat ik helaas ben opgelicht.
Een joggingpak besteld in november en…
Een joggingpak besteld in november en nooit ontvangen nu is de website uit de lucht stelletje oplichters zijn het .
Nooit ontvangen
Had schoenboxen besteld
Had schoenboxen besteld . Levering een paar keer uitgesteld en nu kan ik mijn bestelling niet meer bekijken . Website werkt niet meer . Geld kwijt en geen schoendozen .
Ik had een jas besteld waarvan ze eerst…
Ik had een jas besteld waarvan ze eerst zeiden dat die was geleverd wat niet waar was. Toen kreeg ik een mail dat de jas beschadig was en een nieuwe zou krijgen. Nooit meer wat gehoord en ze zijn ook nergens mee te bereiken.
Ook ik ben opgelicht
Ook ik ben opgelicht. In dec. 2022 een schoenenrek besteld voor bijna 60 euro. Deze is helaas nooit aangekomen. Het blijft oppassen met dergelijke gasten.
Balando store oplichters
Op 4 december een föhn besteld. Ik bleef alleen maar berichten ontvangen dat de verzending onderweg was. Toen ik een bericht stuurde dat ik de bestelling wilde cancelen kreeg ik nog netjes antwoord dat het geld van de bestelling op mijn rekening gestort zou worden. Of ik nog even mijn rekeningnummer wilde doorgeven. Ik wilde het geld op dezelfde manier terugkrijgen zoals ik het betaald had, namelijk via mijn creditcard. Ik kreeg daar zelfs nog netjes een antwoord op dat de aanvraag goedgekeurd was. Wat denk je, nee hoor nog steeds niets ontvangen geen geld en geen föhn. Ik ben dus duidelijk opgelicht.
Wat een slecht bedrijf.
Wat een slecht bedrijf.. site online en geen bestelling ontvangen
ik ben opgelicht
Ik heb 4 maanden geleden een trui besteld. Iedere kreeg kreeg ik een melding van “bestelling vertraagd”. Nog steeds heb ik de trui nog niet binnen. Ook kan ik nergens in contact komen met de klantenservice/ eigenaren van het bedrijf. Ik ben opgelicht
Arnaque
Arnaque! Le site n’existe plus! Alors que la transaction a bien été exécutée! Post qui était sponsorisé dans les réseaux sociaux meta!
Achat le 27/12 :(
onbetrouwbaar
Zoals zo velen heb ook ik een bestelling gedaan van een drone. Voor de bestelling nog advies gevraagd. Waren erg nette en vriendelijke mensen.
Na de bestelling een mail ontvangen van de te verwachte bezorgdatum en nog een mail dat het iets vertraagd zou zijn.
Nu op geen enkele manier meer contact te krijgen. Zal wel een verloren zaak zijn.
Helaas ook hier opgelicht
Helaas ook hier opgelicht, 50 euro betaald en vele mailtjes gestuurd maar geen enkele reactie en nu de site spoorloos. 18 december besteld
Ik heb 2 bestellingen gedaan en betaald…
Ik heb 2 bestellingen gedaan en betaald en nooit wat ontvangen. DIT ZIJN ECHT OPLICHTERS!!!
26 december een bestelling geplaatst en…
26 december een bestelling geplaatst en betaald van 50 euro. Mail ontvangen dat er vertraging was bij leveren. Daarna niks meer gehoord en nu is de link niet meer actief. Ik ben dus, zoals velen hier, bedrogen.
Arnaque totale Balando commandé…
Arnaque totale Balando commandé chaussures jamais arrivées et à présent le site n'existe plus
Advies: voordat je gaat bestellen eerst Trustpilot raadplegen!
Ook ik ben er zojuist achter gekomen dat Balando niet betrouwbaar is. Het door mij op 29 december 2022 bestelde artikel (een LED-ambience lamp inclusief wekker) is niet aangekomen en Balando is noch via de website noch via email te bereiken. Ook ik ben mijn aankoopbedrag (€ 49,95) kwijt en heb dit gemeld bij nietbezorgd.nl. Wellicht dat zij hierin nog iets kunnen betekenen.
Spel besteld van €30,-
Spel besteld van €30,-, nooit binnen gekomen, 5 mails gestuurd en geen enkele reactie, lees nu alle reviews en kom erachter dat ik opgelicht ben. Wat diep treurig dat mensen niet op een gezonde manier voor hun geld willen werken. Ik ga aangifte doen!
ARNAQUE TOTALE
Même expérience que la majorité d'entre vous. Commande pour un sweat...retardée d'abord ensuite jamais livrée et site indisponible de même que l'adresse courriel.
Opgelicht door die ratten! Aangifte wordt gedaan
Op 28 december 2022 een bestelling geplaatst. Tot de dag van vandaag niets ontvangen!! Weg €60 !! De website bestaat ook al niet meer.
Ik doe nu online aangifte. Ik hoop dat de rest dat ook doet!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.