Jeg er desværre også faldet i den fælde. Et gammelt familiefirma i København må desværre lukke butikken og derfor sælge ud af varelageret. Der er billede af den fine butik. Jeg kunne købe en skindtask... Ver mais
Balando
Veja o que dizem as avaliações
Helaas is bij mij hetzelfde gebeurd als bij alle andere reviews. Ik denk dat ik een mail naar BOOS ga schrijven aangezien het zoveel gedupeerden gaat.. Mijn vraag is dan ook of iedereen zijn verhaal w... Ver mais
J'ai commander un gillet cardiguan gris foncé pour un valeur de 34,95 € que j'ai payer par Bancontact . Même chose qu'un avis précédent il dise qu'il y aura du retard ,il annoce une nouvelle date... Ver mais
Egentlig vil jeg slet ikke give nogen stjerne. Jeg bestilte en taske på nettet den 3. marts. Pengene blev trukket den 7. marts af firmaet i Holland. Track and trace viser den 7. marts at forsendel... Ver mais
As pessoas também visitaram
HartBeat joggingpakken
26December 2022 2x joggingpakken besteld bij balando, begin januari berichten ze dat de bestelling vertraging opliep nooit meer iets vernomen.
79.90 foetsie kan ik naar fluiten.
Uiteraard ook opgelicht door BALANDO
Uiteraard ook opgelicht, filmpje op Reels gezien van een krultang, besteld, betaald en mooi een track en trace gekregen. Dan melding met levering vertraagd en nu niets meer te vinden en het emailadres via de site bestaat niet. Hopelijk schrappen de social media alle ads hiervan...
Net als alle andere klachten
Net als alle andere klachten, iets besteld in december 2022, leek allemaal goed te gaan, maar niets gekregen, levering niet meer zichtbaar, niets ontvangen en mail werkt niet meer. Geld kwijt. Ik hoop dat ik er nog iets aan kan veranderen, maar ik ben er bang voor. Ze hebben de boel gewoon getild, alle kleine bedragen bij elkaar hebben ze waarschijnlijk leuk geld verdiend.
Arnaque total .....
Commande jamais livrée.
Adresse mail fausse, impossible de les joindre.
Ne commandez pas chez eux.😡😡😡
Arnaque
Arnaque, colis jamais livré et noté comme
Livré sur leur suivi! A fuir!
Foute boel bij Balando
Besteld bij Balando, maar product nooit ontvangen. Nu kan ik ze ook niet meer mailen, mailadres werkt niet meer. En de website is buiten bedrijf. Wil je mijn advies: niet bestellen bij Balando. Tenzij je graag opgelicht wilt worden.
Bestelling nooit aangekomen
Een leuke jas besteld op15 december 2022.
Een mail ontvangen met de mededeling dat de bestelling vertraagd was en dat deze zo rond 15 januari 2023 bezorgd zou worden..
Op 15 januari op de mail dat het product afgeleverd was op mijn adres..Nee dus, niets ontvangen..
Geen reactie en een onjuist e-mailadres waar ik verder niets mee kan.. Ook via de site van Balando kun je vragen stellen, ook hier geen reactie ..ik ben bang dat ik en m’n bestelling niet krijg en m’n geld kwijt ben.
Ik vind het een kwalijke zaak!
ARNAQUE J'ai commander un gillet cardiguan gris…
Même chose qu'un avis précédent il dise qu'il y aura du retard ,il annoce une nouvelle date pour mon cas il s'agissait du 01 janvier au 19 ensuite il me dise commande livrée alors que je n'ai rien reçu.
J'ai envoyer plusieurs messages et ils sont tous revenus Not delivery (failure).
Je reviens vers vous car j'ai vu une publicité sur facebook ce sont exactement les mêmes gilets mais plus chez balando mais sur NoraSisi.com .
Méfiance......
Pakje nooit aangekomen
Bestelling ter waarde van 50€ nooit ontvangen. Nergens te bereiken.
Niet te vertrouwen !!
Mail adres bestaat niet.
7 december 2022 spiegel met licht…
7 december 2022 spiegel met licht besteld,eerst mail van vertraging later krijg ik nergens meer reactie op!!Echte oplichters!!ik baal als een stekker!!
Geen product ontvangen
Geen product ontvangen, staat al een maand op levering, kan nu niet eens meer mailen naar het bedrijf.
Geld kwijt ga ik van uit.
Oplichters in december iets besteld en…
Oplichters in december iets besteld en er staat steeds bestelling uitgesteld zag nu ook dat de site offline was. dus weg geld dus bestel hier nooit!
Product dat ik heb besteld nooit…
Product dat ik heb besteld nooit ontvangen helaas. In eerste instantie kreeg ik nog reactie op mijn mail van ene Emma. Daarin werd aangegeven dat het pakket beschadigd was en er een nieuwe zou worden opgestuurd. Nu kan ik niet meer mailen omdat het mailadres niet zou bestaan…?
Grootste oplichtersbedrijf dat ik ooit…
Grootste oplichtersbedrijf dat ik ooit heb gekend. Zoals zovelen hier blijkbaar, ook iets bestelt maar nooit geleverd. Geen respons op mail. Hopelijk volgt er een gerechtelijke vervolging en worden de gedupeerden alsnog vergoed.
Drone besteld half december maar tot op…
Drone besteld half december maar tot op heden niets gehoord. Uiterlijk 19 januari zou de levering zijn. Helaas…Ga niet me ze in zee! Je bent je geld kwijt!
1 ster is nog te veel ook ik heb begin…
1 ster is nog te veel ook ik heb begin december een bestelling gedaan en nog niks mogen ontvangen
Oplichters
Oplichters! Geld kwijt en geen bestelling ontvangen!
3 stuks van 12 schoenenopbergrekken …
3 stuks van 12 schoenenopbergrekken besteld, totaal 149 euro, maar niets ontvangen, grote oplichters, ik snap niet Dat hier niets aan te doen is.
Besteld in December.
Ik heb ook bestelling gedaan via balando en niets ontvangen
Ik heb ook een bestelling gedaan en via mail stond er op dat het vertragingen heeft en nadien plots geleverd wat niet waar is , het zijn oplichters en wat ik jammer vind dat we ons geld kwijt zijn
Opgelicht
Eerst vertraging, nu staat het pakket op afgeleverd maar ik heb niks ontvangen. Email adres wat op de website staat bestaat niet en krijg geen reactie op het contact formulier wat op de website staat…
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.