Jeg er desværre også faldet i den fælde. Et gammelt familiefirma i København må desværre lukke butikken og derfor sælge ud af varelageret. Der er billede af den fine butik. Jeg kunne købe en skindtask... Ver mais
Balando
Veja o que dizem as avaliações
Helaas is bij mij hetzelfde gebeurd als bij alle andere reviews. Ik denk dat ik een mail naar BOOS ga schrijven aangezien het zoveel gedupeerden gaat.. Mijn vraag is dan ook of iedereen zijn verhaal w... Ver mais
J'ai commander un gillet cardiguan gris foncé pour un valeur de 34,95 € que j'ai payer par Bancontact . Même chose qu'un avis précédent il dise qu'il y aura du retard ,il annoce une nouvelle date... Ver mais
Egentlig vil jeg slet ikke give nogen stjerne. Jeg bestilte en taske på nettet den 3. marts. Pengene blev trukket den 7. marts af firmaet i Holland. Track and trace viser den 7. marts at forsendel... Ver mais
As pessoas também visitaram
Gewoon een bedrieger zoals zovele.Veel…
Gewoon een bedrieger zoals zovele.Veel antwoordjes tot ze moeten leveren. Dan sturen ze na lang wachten dat het geleverd was,maar heb je totaal niets ontvangen. Mensen,je kan beter uw zuurverdiende centen in de vuilbak werpen,is net hetzelfde!
Did not receive anything
Did not receive anything! What a scam. Never buy anything here, you will loose your money;-(
Houten letter spaarpot
Heb 11 december een houten letter spaarpot besteld via de site van Balando. Paar mails gekregen, dat bestelling onderweg is en geleverd zou worden tussen 12 en 25 december '22. Dan was er vertraging dat het tussen 25 december '22 en 12 januari '23 geleverd zou worden. Nu staat er bij de status dat het geleverd is, maar heb niks ontvangen! Het was vooraf te betalen. Heb er mails naar gestuurd maar nooit antwoord gekregen, tot nu ineens dat het mail adres niet bestaat. Bestel nooit bij deze site! Is bedrog €30 euro weg!!
Aan alle gedupeerden
Aan alle gedupeerden. Ook ik hoor erbij, jammergenoeg. Jullie review vertellen en ondersteunen mijn verhaal.
Echter ga ik het hierbij niet nalaten en heb het bedrijf (tegen beter weten in?) de kans gegeven vooralsnog de levering te voldoen tegen 22 januari 2023. Indien dit niet zo is, ga ik verder stappen ondernemen bij het Ministerie van Justitie.
Mochten er mensen zijn die zich ook niet kunnen vinden in deze gang van zaken en verder willen gaan om of het geld terug te krijgen of het bestelde goed geleverd te willen zien, sluit jullie aan om de klachtneerlegging bij MvJ te onderschrijven.
Update 29/01/2023:
een klachtenaanvraag werd ingediend bij Ministerie van Justitie om nader onderzoek te doen naar Balando. Info volgt van zodra beschikbaar.
Update 26/02/2023.
Ondertussen feedback mogen ontvangen van het MvJ. Aan alle gedupeerden, hierbij de te volgen stappen. Hoe meer onder ons hiermee verder gaan, hoe meer kans op slagen van de klachtenneerlegging. Doen dus zou ik zeggen en claim datgene waarop we allemaal recht hebben: het voltooien van het afgesloten verkoopscontract.
Hierbij het ontvangen antwoord:
De minister kan niet tussenkomen in individuele gevallen.
Wanneer er sprake is van inbreuk, dient deze te worden vastgesteld. Wij adviseren u om u met uw klacht te richten tot de politiezone van uw woonplaats.
Wij kunnen u meedelen dat wanneer u slachtoffer bent van oplichting via internet u dat kan melden op het meldpunt België
Het is daarbij belangrijk dat zoveel mogelijk potentiële slachtoffers zich aanmelden via het meldpunt. Zo kunnen alle klachten verzameld worden en staan gedupeerden samen sterker.
De minister heeft gevraagd de problematiek die u beschrijft de nodige aandacht te geven en te onderzoeken wat we hieromtrent eventueel kunnen ondernemen bij de verdere uitwerking van ons beleid.
TeamJustitie
Vriendelijke groeten
Cel contact met de burger
Update 2 dd 26/02/2023:
klacht neergelegd via Meldpunt België. Bevestiging ontvangen via Economische inspectie van FOD.
Benieuwd naar vervolg nu.
Hoe meer mensen klacht neerleggen, hoe overtuigende de klacht. Doen dus en succes!
Een grote scam
Een grote scam. Airbrush van €40 besteld, kon niet achteraf betalen. Eerst zou het geleverd worden tussen twee weken, toen was er vertraging en daarna gaf de site aan dat het pakket is aangekomen, wat niet zo is. Ze reageren niet op mijn mail en een van de twee mail adressen op de site bestaat niet eens.
Een grote oplichterij
Een grote oplichterij! Verbazingwekkend dat het nog steeds kan aanbieden.
Arnaque total.
Arnaque total.. d'abord vous payés après il vous disent que c'est en route toute suite après que la commande est en retard..et après la date limité ils vous marquent que la commande a été libre.. c'est de voleurs..ne commande jamais vous allez perdre votre argent.
Nooit ontvangen
Ruimschoots voor Kerst besteld, bestelling eerst vertraagd en daarna status geleverd maar nooit ontvangen. Stelletje oplichters. Reageren doen ze ook niet.
Hallo
Hallo, ik heb 4 weken geleden een cadeau besteld, tot nu toe heb ik het niet ontvangen, vermoedelijk een vertraagde verzending. Iemand heeft al aangifte gedaan bij de politie
Goedemorgen allemaal
Goedemorgen allemaal, ik heb een vraag of iemand al aangifte heeft gedaan van deze zwendel bij de politi
Arnaque
Arnaque.....
Commande jamais livrée.
Adresse mail fausse, impossible de les joindre.
Ne commandez pas chez eux.😡😡😡
Product nooit ontvangen
Product nooit ontvangen. Reageren niet op mails en heb wel een bevestiging gekregen dat het bezorgd is op mijn adres. Hoe kan je op zo’n manier vertrouwen in de mensheid houden. Kansloos!
Wat een vreselijk ordinaire praktijk…
Wat een vreselijk ordinaire praktijk voeren ze daar uit
Dag drone, en dan nog zeggen dat ik het heb ontvangen, vieze schurken zijn het.
Volg u bestelling, eerst sorry de levering heeft vertraging, een mail krijg je retour omdat het mailadres niet meer bestaat.
Maar er staat nu wel afgeleverd.
Begrijp ook niet dat FB zulke diefstal toelaat als reclame makers.
Heb een deken voor €40 besteld
Heb een deken voor €40 besteld, nog steeds geen deken en men reageerde niet op mijn email. Het wordt tijd dat de overheid dit bedrijf aanpakt!!! Ik wil mijn geld terug.
Oplichters
Oplichters, sturen een lege envellope en zeggen dan dat de transporter een fout gemaakt heeft.
Vervolgens hoor je niks meer. Ook e-mail is niet meer bereikbaar.
KOOP NIETS BIJ DIT BEDRIJF!!!
Jurk besteld. Kreeg bericht dat het vertraging had opgelopen.
Na een paar weken werd gemeld dat de jurk was afgeleverd, maar nooit ontvangen. Geen reactie van het bedrijf. Het is een oplichtingsbedrijf. KOOP NIETS BIJ DIT BEDRIJF!!!
Criminele activiteiten
Wat vind ik dit erg. Kerst cadeau besteld via balando store. Het ging om een makeup spiegel van bijna 40 euro. Alle ontvangen mails zagen er professioneel uit. Tot het moment dat ik hen benaderde mbt status. E-mailadres werkt nu ook niet meer. Niks geleverd gekregen. Wat een criminele actie! Ik hoop dat zij in die 40 euro stikken! Ik ben echt heel boos 😡
Spullen besteld niks ontvangen aan…
Spullen besteld niks ontvangen aan giffte gedaan dat moet ze allemaal doen anders blijven ze door gaan met deze praktijken
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.