De to unge damer har et fantastisk koncept og et unikt tilgang for kvalitet og kvantitet af deres produkter. Alt er nøje udvalgt og deres kræsne/gode smag bærer guld for de har virkelig virkelig værd... Ver mais
A empresa respondeu
Da jeg fik min nye andelslejlighed havde jeg behov for vejledning for hvordan den kunne blive indrettet bedst muligt i forhold til planløsningen, og gerne lidt mere moderne end en "ungkarlehybel". Lon... Ver mais
A empresa respondeu
Danmarks bedste boliginteriør butik I forbindelse med at vi har bygget nyt sommerhus, har vi fået professionel råd og vejledning af både Sandra, Lonnie og Marcus til indretning. Det er en STOR fo... Ver mais
A empresa respondeu
Balie Balie på Frederiksberg er virkelig en oplevelse. Butikken er fyldt med nøje udvalgt interiør, og man bliver mødt af en varm og personlig betjening. Det lille ekstra – som at blive budt på et gla... Ver mais
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God og hurtig service. Fantastisk pakket, så varen er hel, når den kommer frem 🤗
Blev hele tiden opdateret, imens jeg ventede på en krukke. Meget sødt personale og super lækre ting 😃
Altid god service.
Bogen så jeg hos Bolia i Oslo. Ventetid i Norge for at få den var ca.4 måneder, alt ind til Norge får tax oveni.
Jeg bestilte den til levering i Danmark, kom 3 dage efter!
Tak.
Tusind tak fordi I kunne/ville tilføje lidt ekstra i pakken, som allerede var klar til afgang - så flot gjort🥰
Jeg modtog to malerier. Det viste sig dog, at det ene maleri desværre havde en fejl på sig, da vi fik pakket det ud. Jeg skrev til dem og allerede samme dag kom de med et nyt. Mine varmeste anbefalinger herfra!
Hurtig lev. Jeg bliver fattig af følge jer🤎 Fantastiske til at inspirere mig🙏🏻
Bliver altid mødt med søde og venlige personale, et skønt sted at handle ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 😊🫶
Altid super pakket ind for at beskytte varen 👍.. er mega gals for mine lysestager 🤩
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi er SÅ glade for vores smukke bord fra Balie Balie! Leveringen gik som en drøm, og bordet blev bragt helt hjem til os med et smil. Tak for fantastisk service og et bord, vi kommer til at nyde i mange år fremover ❤️
Super god service. De er hurtig til at sende. De får mine bedste anbefalinger.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.