Ballenbakballenshop.nl Avaliações 13

Detalhes da empresa

1. Lan house
  2. Loja de brinquedos infantis
  3. Atacadista

Ballenbakballenshop.nl is opgericht in januari 2026 en is onderdeel van Premium Kids, een Nederlands bedrijf gevestigd in Venlo dat zich richt op veilige en kwalitatieve producten voor kinderen. Met jarenlange ervaring in e-commerce en kinderproducten hebben wij deze webshop gestart met één duidelijke missie: hoogwaardige ballenbakballen aanbieden waarbij kwaliteit, veiligheid en transparantie centraal staan. Onze ballen worden geproduceerd binnen de Europese Unie en voldoen aan strenge veiligheids- en kwaliteitsnormen. Ze zijn vrij van schadelijke stoffen, stevig, duurzaam en geschikt voor intensief gebruik door jonge kinderen. Dankzij onze directe samenwerking met Europese producenten kunnen wij kwaliteit combineren met een eerlijke prijs.

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

13 avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede service en prima kwaliteit

Goede service en prima kwaliteit. Het duurde een week voor de spullen er waren dus houdt daar rekening mee als je besteld. Ik had nog gemaild wanneer ik de spullen kon verwachten omdat ik na 4 dagen nog niets had gehoord, en daarop kreeg ik binnen enkele minuten een hele vriendelijke reactie dat de spullen die dag verzonden werden. Goede webshop met goede kwaliteit spullen!

27 de abril de 2026

Resposta da Ballenbakballenshop.nl

Dank je wel voor je fijne review en je begrip!

Onze standaard levertijd is inderdaad 3–7 dagen. Bestellingen die bij ons binnenkomen worden normaal gesproken uiterlijk de volgende werkdag verzonden.

Door de recente meifeestdagen in de landen van onze leveranciers heeft de aanlevering van enkele producten helaas iets langer geduurd dan gebruikelijk. Daardoor kon jouw bestelling net wat later worden verzonden dan je normaal van ons mag verwachten.

We waarderen het dat je hierover contact hebt opgenomen en fijn dat we je snel konden informeren. Bedankt voor je geduld en je positieve woorden over onze service en kwaliteit!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Product zoals omschreven en goede…

Product zoals omschreven en goede service.

9 de abril de 2026

Resposta da Ballenbakballenshop.nl

Bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat alles naar wens is en dat je onze service als goed hebt ervaren. We wensen je heel veel plezier met de ballenbakballen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

hele goede service en goede levering!

hele goede service en goede levering!

Na bestelling kregen we een mailtje dat er blijkbaar iets fout gelopen was bij de prijs op de site. Plaats van 169 euro was dit aan 84.5 euro geprijsd. Maar ze lieten weten dat ze deze fout op hun rekening gingen nemen en daardoor hebben we ze toch aan de prijs gekregen die vermeld stond op de site!

13 de abril de 2026

Resposta da Ballenbakballenshop.nl

Hartelijk dank voor je mooie review en het delen van je ervaring!

Er was inderdaad sprake van een foutje op de website, dat inmiddels ook verholpen is. We vinden het belangrijk om onze klanten altijd netjes te helpen, daarom hebben we de bestelling gewoon geleverd voor de prijs die vermeld stond.

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We hopen dat er heel veel plezier beleefd wordt aan de ballenbakballen!

Heel goed

Heel goed. Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling.

1 de abril de 2026

Resposta da Ballenbakballenshop.nl

Bedankt voor je review. We waarderen het enorm.

Goed. Snel geleverd.

Alles in orde. Snelle levering van de ballenbakballen.

26 de março de 2026

Resposta da Ballenbakballenshop.nl

We zijn blij dat je tevreden bent en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De ballenbakballen zijn stevig en de…

De ballenbakballen zijn stevig en de kleuren zijn prachtig. Bovendien snel geleverd. Zeer tevreden dus…

20 de março de 2026

Resposta da Ballenbakballenshop.nl

Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat je je ervaring hebt gedeeld.

IGLU ballenbak Heaven Beige

Onlangs de IGLU ballenbak Heaven Beige gekocht.
Het is ideaal voor onze dochtertje van 11 maanden: lage instap voor zelfstandig klimmen, goede motoriekstimulatie en heerlijk speelplezier!
De ballen zelf zijn van prima kwaliteit: stevig, niet te dun, worden niet snel platgedrukt en hebben bijna geen typische plasticgeur.
De ballenbak is makkelijk te verplaatsen en schoon te maken. Snelle levering: binnen 2 dagen al in huis.
Kan dit product zeker aanraden!

6 de março de 2026

Resposta da Ballenbakballenshop.nl

Bedankt voor je review! We waarderen je feedback enorm.

Goede ballenbak met goede ballen

Goede ballenbak met goede ballen
Perfecte service gegarandeerd
Een goede aanrader goede informatie
Snelle hulp

21 de fevereiro de 2026

Resposta da Ballenbakballenshop.nl

Dank je wel voor je feedback! Super om te lezen. We zien je graag weer terug.

Balletje balletje

Goed kwaliteit ballen en leuke kleuren! Fijne en snelle levering. Prima aan te raden

19 de fevereiro de 2026

Resposta da Ballenbakballenshop.nl

Bedankt voor je review en de fijne woorden!

Super leuk voor thuis

Super leuk voor thuis! Veel keuze ook!

14 de janeiro de 2026

Resposta da Ballenbakballenshop.nl

Wat leuk om je review te lezen, dank je wel! We staan de volgende keer weer graag voor je klaar.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.