Aardige mensen.Ze doen hun werk uitstekend. Professioneel.Ze houden zich aan de afspraken. Top
Bamboek heeft me goed geholpen met de eerste keer jaaraangifte als ZZPer. De communicatie verliep vlot, en alle afspraken worden helder op een rij gezet. Met vragen kun je terecht, en krijg je vlot en... Ver mais
Vorig jaar nav opstarten bedrijf in contact gekomen met Thomas van BamBoek. Een en al positief in communicatie en afhandeling belasting zaken. Thomas neemt de tijd en voorziet je van tips en zee... Ver mais
BamBoek helpt me enorm met alle dingen waar ik juist NIET goed in ben als ondernemer. Dit betaalt zich niet alleen dubbel en dwars terug maar geeft me ook extra ruimte in mijn hoofd om me vol op datge... Ver mais
BamBoek is een administratiekantoor gespecialiseerd in administraties en belastingaangiftes voor particulieren, eenmanszaken/vof's en bv's. Wij zijn jouw persoonlijke boekhouder.
Ganzenmarkt 6, 3512 GD, Utrecht, Holanda
Não respondeu a avaliações negativas

Resposta de BamBoek B.V.
Superblij met BamBoek! Ik had een uitdaging om mijn adminstratie op orde te krijgen, en BamBoek heeft me daar op een super fijne manier mee geholpen. Snel en behulpvaardig. Heel erg bedankt!

Resposta de BamBoek B.V.
Thomas en zijn team hebben me zeer snel en goed geholpen bij het opstellen en controleren van mijn jaarcijfers.

Resposta de BamBoek B.V.
Groeit mee met mij als ondernemer, alles geautomatiseerd is handig, medewerkers zijn aardig en behulpzaam.

Resposta de BamBoek B.V.
Ik ben al een aantal jaren klant en ik ben heel tevreden - met het boekhoud werk en met het financieel advies.

Resposta de BamBoek B.V.
Word altijd snel en goed geholpen, zeer makkelijk je boekhouding aanleveren en snelle verwerking… top.

Resposta de BamBoek B.V.
Fijn bedrijf. Er was eerst een communicatie misverstand (mijn schuld) en later reageerde ik ivm persoonlijke omstandigheden erg traag. Desondanks werd alles netjes afgewikkeld op een plezierige manier. Dank Soufian!

Resposta de BamBoek B.V.
Ik werk sinds 3 jaar samen met Bamboek en zeer tevreden, zou ze zeker aanbevelen. Fijn contact, duidelijke communicatie en goede prijs-kwaliteitverhouding.

Resposta de BamBoek B.V.
We werken al jaren samen met Bamboek voor de controle van de boekhouding van onze stichting en we blijven tevreden van service, behulpzaamheid en aanpak!

Resposta de BamBoek B.V.
Flexibel, on point en super vriendelijke service. Dus geen belastingstress voor mij.

Resposta de BamBoek B.V.
Ik ben heel blij met de service van Bamboek. Soufian heeft mij helemaal ontzorgd door voortvarend en met oog voor detail het hele IB-proces af te handelen. Hij reageert snel en communiceert prettig zodat ik weet waar ik aan toe ben. Aanrader dus!

Resposta de BamBoek B.V.
Geen reacties op e-mails, maar wanneer zij een e-mail sturen, verwachten ze dat jij meteen antwoordt.
Een prettige en effectieve boekhoudsessie gehad waarin ik al mijn vragen kon stellen en duidelijke antwoorden kreeg. Bedankt Soufian!

Resposta de BamBoek B.V.
Vriendelijk en responsive. Prima keus voor administratie btw- en vpb-aangifte.

Resposta de BamBoek B.V.
Bij BamBoek vindt u professionals, uitstekende klantenservice en vertrouwen. Ik raad u aan om BamBoek te gebruiken voor uw boekhouding.

Resposta de BamBoek B.V.
Uitstekende werkervaring, ik ben een nieuwe relatie, in het oppakken, organiseren en verwerken van alle vennootschappelijke data. Ook een luisterend oor voor de persoonlijke noot. Thomas en Gino zijn vlot van begrip, stellen goede vragen en werken conform afspraken. Chapeau !

Resposta de BamBoek B.V.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.