Bamboozy Avaliações 1.215

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne en snelle service! Telefonisch contact gehad na een verkeerde bestelling van de menstruatiecups. Deze kon ik gelijk retour sturen, zolang de verpakking gesealed bleef. Daarnaast was de juist... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik heb de set van 3x het Madelief menstruatie ondergoed gekocht. Na een aantal keren dragen begon het elastiek al te rafelen, wat uiteindelijk steeds verder los zal gaan. Uiteindelijk via de klantense... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super snelle levering. Ik was behoorlijk sceptisch over het gebruik van een menstruatiedisc maar de heldere informatie heeft me over de streep getrokken. Wat een magisch ding. Na deze cyclus geb... Ver mais

Detalhes da empresa

Duurzame producten en specialisten in safety razors, menstruatie ondergoed, cups, disks, en wasmiddel wasstrips. Help je mee naar minder plastic afval?

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Geweldig

Snelle levering. Goede kwaliteit. Heel.blij met dit menstruatieondergoed. Wil.nooit meer anders!

25 de março de 2026

Top service!

Fijne en snelle service!
Daarnaast was de juiste bestelling door hen telefonisch geplaatst en de volgende dag al binnen!!

24 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een geweldige service!

Wat een geweldige ervaring, zowel met de service als met de menstruatie disc zelf!
Afgelopen donderdagmiddag nam ik contact op met Kaylee omdat ik de menstruatie disc onverwachts al vrijdag nodig had voor een weekendje weg met mijn man. Verzenden zou helaas te laat zijn. Kaylee reageerde vrijwel direct, toonde begrip voor mijn situatie en dacht meteen met me mee. We hebben zelfs nog telefonisch contact gehad waarbij ik extra uitleg en advies kreeg.
De volgende dag kon ik de disc al ophalen bij het hoofdkantoor — hoe fijn is dat! En alsof dat nog niet genoeg was, kreeg ik er ook nog extra presentjes bij. De dag daarna ontving ik zelfs nog een persoonlijke mail van Kaylee met de vraag of alles goed was gegaan. Dit noem ik écht topservice. Beter kan gewoon niet!
En dan de menstruatie disc zelf: die is fantastisch! Hij werkt geweldig. Geen enkel bloedverlies gehad — zelfs niet tijdens penetratie. Dat had ik eerlijk gezegd niet durven hopen. Wat een verschil met andere menstruatieproducten.
Ik ben ontzettend tevreden en kan dit product (én de service van Kaylee) van harte aanbevelen! 💛

5 de fevereiro de 2026

Wat een uitvinding

Wat een uitvinding, de menstruatiedisc! Ik kreeg de cup (ander merk) altijd moeilijk in, daarom besloot ik een disc te proberen. Ik was eerst sceptisch, maar het werkt zo super! Inbrengen is mega eenvoudig, eruit halen gaat ook gewoon makkelijk en zonder geknoei. Ik lek niet door en autodumping is ook handig. Ik had ook de sterilisator besteld, veel sneller dan met een pannetje water uitkoken. Zou willen dat ik dit eerder had ontdekt, helemaal tevreden. Dankjewel Bamboozy!

21 de dezembro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

maattabel onjuist

Jammer genoeg klopt de maattabel voor mij niet. Tot 2x toe een te kleine maat ontvangen. Niet voor een 3e keer nog een andere maat besteld.

25 de outubro de 2025

Altijd tevreden

Niet de eerste keer dat ik bestel bij bamboozy, maar opnieuw verrast met een mooi verpakt product. Duidelijk dat er moeite in het verpakken van hun producten wordt gestoken.

25 de agosto de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kwalitei

Vlotte bestelling en levering, en alle producten zijn ook erg mooi verpakt. Met het herbruikbaar maandverband ben ik niet zo blij omdat het niet blijft zitten, maar de menstruatie disc heeft mijn leven zoveel gemakkelijker gemaakt!

25 de janeiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en goed geholpen na klein foutje

2 menstruatie disks besteld. Erg snelle levering maar helaas zat er maar 1 disk in het doosje. Na een bericht te hebben gestuurd kreeg ik de andere disk erachteraan verzonden met een persoonlijk kaartje erbij. Heel lief! En heel blij met de disk. Het werkt goed!

7 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niet bezorgd

Ik heb mijn pakketje niet binnengekregen terwijl ik een mail had gekregen dat hij was bezorgd. Ik heb best lang gewacht en ik heb nog steeds geen pakketje.

25 de julho de 2025

Super!

Ik heb alleen maar goede ervaringen met Bamoozy. Ik vind de producten ook van goed kwaliteit en kan er prima mee overweg :)

25 de maio de 2025

Doet wat het beloofd!

Vandaag besteld, morgen in huis! Lief kaartje erbij, maakt het persoonlijk.
Gelijk met succes gebruik gemaakt van het door mij bestelde product!

25 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb nooit bij jullie besteld

Ik heb nooit bij jullie besteld! Ik kreeg op mijn email adres deze bestelling van "Kenneth Huigens". Ik ken deze persoon niet en vermoed dat hij een oplichter is die mijn email adres gebruikt.

7 de fevereiro de 2024
logotipo da Bamboozy

Resposta de Bamboozy

Vreemd, we gaan het verder nakijken en excuses voor het ongemak.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en perfect product.

Snelle levering.
Product is fantastisch. Ik heb de safety razor gekocht en het is echt alles wat ik hoopte. Ik heb al jaren last van ingroeiende haren en dit lost het probleem compleet op!

25 de dezembro de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.