Ik vond meteen de banden die ik nodig had aan een mooie prijs, bestellen ging heel vlot en er zijn meer dan genoeg betaalmogelijkheden.
Veja o que dizem as avaliações
Ik vind de website overzichtelijk en duidelijk. In het winkelkarretje staan de kosten duidelijk opgelijst en transparant weergeven. Je vindt ook snel de band terug die je wil aankopen en daarbij doet... Ver mais
De levering ging zeer snel, maar ik probeer nu al tevergeefs 4 weken mijn banden terug te sturen omdat de verkeerde maat geleverd werd. (Mijn schuld) Je moet daar trouwens fors (35 euro) voor b... Ver mais
Ik heb online banden besteld via bandenexpert.be. De bestelling verliep vlot en duidelijk. Na mijn bestelling had ik nog een vraag en kreeg ik snel en correct antwoord via e-mail. De levering gebeu... Ver mais
Detalhes da empresa
Autobanden online kopen bij BandenExpert.be. Laagsteprijsgarantie · Gratis verzending · Vandaag besteld, morgen in huis · Montage altijd dichtbij ·
Informações de contato
Lange Lozanastraat 142, 2018, Antwerpen, Bélgica
- info@bandenexpert.be
- bandenexpert.be
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 33% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Snelle levering en correcte communicatie
De levering gebeurde sneller dan verwacht en alles was correct geleverd.
Voor wie online banden wil kopen zonder gedoe, is dit voor mij een betrouwbare keuze.
very good price
very good price - just ordered - will tell later if the delivery service is also good
Best experience for buying new tyres
Large selection, easy to find the right tyre. Quick delivery. Competitive prices.
Heel eenvoudig bestelproces
Heel eenvoudig bestelproces - ruim aanbod in alle prijsklasses, zelfs inclusief montage bij een aangesloten dealer in de buurt.
Goede informatie op de site!
Goede informatie op de site, gemakkelijk en overzichtelijk vergelijken en kiezen, heel goede prijzen en flexibele klantendienst
gemakkelijk te bestellen
goed overzicht van de bestelling en vrij eenvoudig
Goede prijs kwaliteit
Thats my second tyre sets
Thats my second tyre sets. They delivered too fastly!
Goede prijs/kwaliteit !
Website ordering
Found immediately on the website what I needed and ordering was quick and easy ... now see if the delivery will be the same positive experience.
Super en snel
Snelheid goed
new tires for car
easy to order, lots of choice with clear explanation of the tires ,also easy to find a garage that will install them
Zeer slechte klantenservice...betaal…
Zeer slechte klantenservice...betaal nooit Online want ze geven uw geld de eerste weken niet terug als je uw bestelling annuleerde...ze doen er zelfs alles aan om uw extra geld afhandig te maken.
De banden waren plots ook spoorloos in Frankrijk en Duitsland...oplichters!

Resposta da BandenExpert.be
Onduidelijk retourbeleid
Bij het retourbeleid staat dat het €34,95 per pakket kost. Toen ik retourneerde, werd er €69,90 aangerekend voor mijn 4 banden, dus voor twee pakketten. Maar nergens werd vooraf vermeld dat één pakket uit maar 2 banden bestaat (zelfs niet in de algemene voorwaarden).
Ook het ophalen van de retour bij de installateur verliep zeer moeizaam: het heeft weken geduurd. Op een bepaald moment vroegen ze zelfs of ik de banden niet zelf kon ophalen en bij een DPD-punt kon binnenbrengen.
Uiteindelijk heb ik de banden bij een bandencentrale in de buurt besteld voor dezelfde prijs, maar dan zonder al die stress.

Resposta da BandenExpert.be
Bandenexpert.be groot assortiment
Bandenexpert.be biedt een zeer uitgebreid assortiment banden, waardoor er altijd een passende keuze te vinden is. Ik ben uitstekend geadviseerd over het juiste merk en de eigenschappen die het beste aansluiten bij mijn behoeften. Het bestelproces is overzichtelijk en goed georganiseerd, met meerdere betaalmogelijkheden die het online kopen bijzonder gemakkelijk en betrouwbaar maken.
Het hele traject – van online advies tot aankoop – verliep rustgevend en zonder zorgen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en service bij de aanschaf van banden!
gemakkelijke tool om banden te vinden…
gemakkelijke tool om banden te vinden en te bestellen
Overzichtelijke en duidelijke website
Overzichtelijke en duidelijke website, makkelijk om te bestellen
Zeer gebruiksvriendelijke site
Zeer gebruiksvriendelijke site, scherpe prijzen.
Één zeer overzichtelijke website
Één zeer overzichtelijke website, heel veel keuze, eerlijke prijzen, goede raad. Wat moet er nog meer zijn?