Ik vond meteen de banden die ik nodig had aan een mooie prijs, bestellen ging heel vlot en er zijn meer dan genoeg betaalmogelijkheden.
Veja o que dizem as avaliações
Ik vind de website overzichtelijk en duidelijk. In het winkelkarretje staan de kosten duidelijk opgelijst en transparant weergeven. Je vindt ook snel de band terug die je wil aankopen en daarbij doet... Ver mais
De levering ging zeer snel, maar ik probeer nu al tevergeefs 4 weken mijn banden terug te sturen omdat de verkeerde maat geleverd werd. (Mijn schuld) Je moet daar trouwens fors (35 euro) voor b... Ver mais
Ik heb online banden besteld via bandenexpert.be. De bestelling verliep vlot en duidelijk. Na mijn bestelling had ik nog een vraag en kreeg ik snel en correct antwoord via e-mail. De levering gebeu... Ver mais
Detalhes da empresa
Autobanden online kopen bij BandenExpert.be. Laagsteprijsgarantie · Gratis verzending · Vandaag besteld, morgen in huis · Montage altijd dichtbij ·
Informações de contato
Lange Lozanastraat 142, 2018, Antwerpen, Bélgica
- info@bandenexpert.be
- bandenexpert.be
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 33% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Website very clear and fast to find your next tires
Website very clear and fast to find the choice for your car. 2 times i buy here and all is great , prices , communication.
Very highly recommandation
Snel alles gevonden
Snel alles gevonden
Duidelijk geformuleerd. Op enkele minuten mijn bestelling bevestigd. Top 👌
Snel geleverd en snel de juiste banden…
Snel geleverd en snel de juiste banden gevonden op hun website met verrassend lage prijzen. Voor mij de juiste banden leverancier
De site was overzichtelijk en éénvoudig…
De site was overzichtelijk en éénvoudig te bedienen,
op korte tijd de juiste banden aan de beste marktprijs.
Duidelijke informatie waar men alles…
Duidelijke informatie waar men alles kan terugvinden en de betekenis van de codes
Super service en prijs
Onmiddellijke online bediening
Onmiddellijke online bediening met duidelijke en klantvriendelijke info. Toegankelijk
Simpel side met veel keuze en direkt een monteur.
Een heel eenvoudige website die heel gemakkelijk is en genoeg keuze uit banden. En een goede uitleg van de soorten banden en de waardering van verbruik en wegligging met nat wegdek. Je direkt een monteur aanduiden waar je banden kan laten monteren en is direkt in de prijs verrekend en hoeveel het is en de prijzen van de banden zijn correct vergeleken met andere sides. En de betalingsmethode is uitgebreid.
The AI chat gives you technical…
The AI chat gives you technical informations.
So, you don't have to wait for a client support in the day.
Goede prijs
Goede prijs, fijne uitleg bij de producten en snelle leveringstermijn
goed in prijsklasse!
goed in prijsklasse!
snelle levertijd
goede service aan huis
Snelle levering en prijs beter dan alle…
Snelle levering en prijs beter dan alle andere bandencentrales
Heel vlotte bestelling en levering
Heel vlotte bestelling en levering
Duidelijke productpagina met alle…
Duidelijke productpagina met alle informatie en super gemakkelijk om te bestellen.
Easy peasy
Heel makkelijk en overzichtelijk zelf te regelen en te besparen.
Tweede maal via bandenexpert aangekocht.
Ter plaatse bij monteur ook heel vlekkeloos verlopen de eerste keer.
Men kiest de juiste partners er uit.
Al veel banden besteld en telkens…
Al veel banden besteld en telkens top-service
Super snel en handig om te bestellen
Super snel en handig om te bestellen
Heel snel en makkelijk
Heel snel, duidelijk en heel makkelijk