Bankzitters Avaliações

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dinsdag een bestelling geplaatst en nog geen track and trace code die werkt. Al meerdere bericht gestuurd naar het support mail adres. En na 1 week nog steeds geen reactie.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Betreft order 19393054. Wel betaald niet ontvangen. Post NL zegt te hebben geleverd via de brievenbus. Via de mail kan je in contact proberen te komen met deze firma, maar hun mail support@bankzi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vorige week donderdag een bestelling gedaan. We zijn inmiddels ruim een week verder en nog niets ontvangen, zelfs helemaal niets meer gehoord. Besteld.op 28-8 Hoop het nog te ontvangen maar hoor... Ver mais

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

42 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 25% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

7 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden over de service

Zeer tevreden over de service! Ik had een sleutelhanger besteld, maar helaas was deze na ongeveer een maand verroest. Ik heb contact opgenomen via e-mail en kreeg al binnen twee dagen een vriendelijke en professionele reactie. Het probleem werd snel opgelost en binnen twee weken had ik een nieuwe sleutelhanger ontvangen.

Een klein probleem kan altijd gebeuren, maar de manier waarop het is opgelost verdient zeker een compliment. Bedankt voor de goede service!

19 de novembro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Retourneren niet naar behoren

Kussen besteld, was erg hard. Toen geretourneerd, maar dit moest zelf worden geregeld. Nu na zo'n twee weken wel toezegging gehad van terugbetaling, maar exclusief de kosten die ik zelf betaald heb voor de retourzending.

30 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede klantenservice en mooie items

Superleuke merch items! Ik had een vraag en heb contact opgenomen met de klantenservice. Ik werd heel vriendelijk en goed geholpen en kreeg snel antwoord. Erg tevreden over zowel de service als de producten. Het pakje werd mooi en verzorgd afgeleverd!

22 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Betrouwbare, fijne en snelle service

De joggingspak (maat XS) bleek helaas te groot voor mijn dochter, waardoor ik het wilde retourneren. Vooraf had ik door enkele negatieve reviews wat zorgen, maar mijn eigen ervaring was gelukkig heel anders. Ik voelde me serieus genomen en gehoord. De support ( het hulpmannetje) reageerde snel, legde alles duidelijk uit en dacht echt met me mee. Dat gaf rust en vertrouwen. Alles is netjes en professioneel afgehandeld. Voor mij een hele fijne ervaring.

13 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vorige week donderdag een bestelling…

Vorige week donderdag een bestelling geplaatst betreft een cadeautje voor een verjaardag vandaag. Helaas niet ontvangen en ook nog steeds geen mail dat hij überhaupt onderweg is.

25 de novembro de 2025

Hi!

Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Zou jij een mail willen sturen naar support@bankzitters.nl? Dan proberen wij dit probleem zo snel mogelijk op te lossen :).

Nog steeds niets ontvangen

Hoop het nog te ontvangen maar hoor graag de status. Via de mail ook geen enkele reactie tot op heden.

Uiteindelijke een keurig oplossing naar ieders tevredenheid!

28 de agosto de 2025

Hi Lizzy!

Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zou jij een mail willen sturen naar support@bankzitters.nl? Dan lossen we dit zo snel mogelijk met je op :).

Bankzitters sokken

3 Pack sokken besteld, netjes verpakt. Sokken zitten heerlijk en is een zeer goede kwaliteit. Helaas zaten de voeten op de foto er niet bij kan dit nog nageleverd worden?

12 de março de 2025

Goede producten

Goede producten, meerdere keren besteld en snel geleverd. Bij problemen reageren ze snel op mail

(voor iedereen die zegt dat de kleding groot vallen, het staat letterlijk in de beschrijving)

26 de fevereiro de 2025

Via contactformulier 0 reactie

Al twee keer een bericht gestuurd via het contactformulier en nul reactie. Beetje jammer.

3 de fevereiro de 2025

Hi Judith!

Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Zou jij een mail willen sturen naar support@bankzitters.nl? Dan proberen wij jouw probleem zo snel mogelijk op te lossen :).

Slechte klantenservice

Wat besteld duurde erg lang eer we het binnen hadden nu moet het retour,maar klantenservice reageerd ook bij ons niet.wat nu te doen??

22 de novembro de 2024

Hi Ingrid!

Onze excuses dat het retourproces niet helemaal soepel verliep. Gelukkig zien we dat het uiteindelijk toch goed is gekomen! Mocht je nog vragen hebben, stuur ons gerust een mailtje op support@bankzitters.nl :).

Heeeele slechte service

Sokken besteld op 16-11, op 19-11 binnen gekregen maar deze zijn kapot. Meteen een mail gestuurd maar geen reactie gekregen, week erna nog een keer gemaild, nog geen reactie. Contactformulier lijkt ook niet te werken. Erg slechte service zeg

19 de novembro de 2024

Hi Linda!

Vervelend om te horen dat het lang heeft geduurd voordat jouw probleem is opgelost. We zien gelukkig dat je destijds nieuwe sokken hebt ontvangen, hopelijk waren deze wel perfect! Voor verdere vragen kan je altijd een mail sturen naar support@bankzitters.nl :).

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Op 13 november een shirt besteld voor…

Op 13 november een shirt besteld voor mijn zoon (pre-order bestelling #BANK-HKRNJ) en betaald.
Tot op heden nog niks ontvangen, ook geen informatie m.b.t. de status van de levering.
Contact gezocht via de website en verzocht om informatie. Totaal geen reactie!

29 de novembro de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Niet bereikbaar

Update: uiteindelijk de terugbetaling netjes ontvangen.

Update: Ondertussen wel een mail ontvangen met de retourformaliteiten.
Nu de terugbetaling nog afwachten.

Trui snel geleverd. De maten helaas niet realistisch. XS besteld en past voor iemand die normaal M-L draagt. Retourneren lukt niet, want de klantenservice reageert niet op de mail. Ondanks de website vermeld dat je hen moet mailen om te retourneren. Ze zijn helaas niet bereikbaar. Heel dure nutteloze bestelling dus.

20 de novembro de 2024