barbecueshop Avaliações

4.051
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastische service van Justin! Ik wilde online een barbecue bestellen met een kortingscode, maar wist niet precies hoe ik dit moest afronden. Via de chat ben ik direct geholpen door Justin. H... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Justin heeft mij enorm en vlug geholpen zodat de mooie deal die hij ons kon geven vlug rond was, hele fijne en vlugge hulp.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestellen goed, snel en vakkundig geholpen in de winkel. Echter de klantenservice is waardeloos Product bestellen ging snel en goed helaas een beschadigd onderdeel (wat kan gebeuren). Maar dan b... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Op donderdag een mail gestuurd ivm eventuele korting. Kreeg heel snel bericht van Robin met een mooie aanbieding. Daar akkoord voor gegeven daarna ging alles snel. Bevestiging met een betaal lin... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Churrasqueiras

Voorheen AllesvoorBBQ - Al 25 jaar zijn wij de specialist op het gebied van barbecues. Met een groot assortiment en de allernieuwste barbecues, hebben we een barbecue voor iedereen. Kom langs in een van onze winkels of vraag om advies bij onze klantenservice via e-mail, Livechat of telefonisch. Onze experts helpen je graag om de perfecte barbecue voor jou te vinden!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

(4.051)

246 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Goed meegedacht

Er werd snel gereageerd op mijn vraag en ik kreeg nog een leuke korting ook. Mooi weer komt eraan en hopelijk wordt ook de gril snel geleverd zodat we hem kunnen uitproberen!

8 de julho de 2026

Slechte communicatie

Op 15 juni 2026 een pizzasteen voor op de bbq besteld. Stond dat er binnen 2 werkdagen bezorgd zou worden. Na een paar dagen nog geen verzendbevestiging ontvangen dus geprobeerd contact te krijgen via de livechat maar deze was altijd offline. Via de mail contact gezocht en antwoord gekregen dat de steen rond 25 juni verzonden zou worden.

Op 2 juli echter nog steeds geen verzendbevestiging dus opnieuw zelf contact opgenomen. Antwoord gekregen dat de steen eind juli geleverd zou worden. Dit duurt te lang dus daardoor de bestelling geannuleerd wat gelukkig kon.

Helaas geen excuses ontvangen. Vervelend dat je als klant zelf 3 weken lang achter je bestelling moet aanlopen en er vanuit het bedrijf niks van hoort. Ik geloof zeker dat anderen goede ervaringen hebben met barbecueshop.nl maar bij onze order verliep het niet soepel.

2 de julho de 2026
logotipo da barbecueshop

Resposta da barbecueshop

Wat vervelend om te lezen dat de bestelling van de pizzasteen zo'n moeizaam verloop heeft gekend. We begrijpen de frustratie volledig wanneer een beloofde levertijd niet wordt nagekomen en de communicatie te wensen overlaat. Het spijt ons dat u zelf achter de status van uw bestelling aan moest en dat er geen excuses zijn aangeboden. Onze oprechte excuses hiervoor!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik heb in het verleden zowel…

Ik heb in het verleden zowel buitenkeuken als extra bbq s gekocht. Personeel is altijd vriendelijk. Er is alleen niets geprijsd in de winkel. Het is een grote gok als je af gaat rekenen. Wel spannend maar niet de bedoeling ….

29 de junho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

voorraad en levering kloppen niet, communicatie ontbreekt volledig

Op de website wordt de indruk gewekt dat producten op voorraad zijn, maar in de winkel bleek dat er vrijwel niets daadwerkelijk beschikbaar was. Vervolgens bestel je online, omdat daar wordt aangegeven dat de producten wél de volgende dag geleverd kunnen worden. Ook dat blijkt vervolgens niet te kloppen.

Wat het extra frustrerend maakt, is dat er vanuit de winkel totaal geen communicatie komt. Geen update over de bestelling, geen track & trace, geen duidelijke leverdatum en ook geen reactie op vragen. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar, via de chat kom je nergens en ook op mail wordt niet gereageerd.

Ik vind dit een zeer slechte en onbetrouwbare manier van werken. Eerst wordt er online beschikbaarheid en snelle levering beloofd, maar zodra je besteld hebt, blijft het stil. Als klant word je volledig in het ongewisse gelaten.

Eerlijk gezegd begrijp ik niet goed waarom deze webshop zoveel positieve reviews heeft. Mijn ervaring staat daar volledig haaks op. Op basis van mijn ervaring zou ik hier absoluut niet opnieuw bestellen.

20 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Chat voor korting en vragen

Al langere tijd op zoek naar een bbq met ruim grillrooster. Gevonden in de Barillo 2.0.bij Barbequeshop.nl. Op de site staat groot aangegeven 'vraag om korting' . Dit maar geprobeerd en nu een mooie setdeal. Vriendelijk en snel geholpen door Ramon.
Nu afwachten op de levering en bbq-en maar!

25 de junho de 2026