Jeg er meget tilfreds med det jeg for fra barberskabet, Men jeg er meget misfornøyd med eti ikke bruger postnord jeg vil gerne betale for forsendelsen og få det på døren da jeg er gangbesværet. DAO... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastiske trusser, perfekt pasform, god slidstyrke... Men få dem nu lavet i nogle forskellige farver! Den sidste stjerne er på højkant her!
A empresa respondeu
Varen kommer som lovet Bare et spørgsmål var der ikke tidligere 3 pakker i hver sending???
Jeg glemte at skifte betalingskort da jeg fik nyt DK. Fik et par info mails som jeg overså. Da jeg blev opmærksom på fejlen og rettede, så kom min ventende levering helt uden problemer - super god st... Ver mais
A empresa respondeu
Barberskabet leverer hverdagsprodukter i højeste kvalitet til mænd. Vi ønsker at give maksimal komfort ved aldrig at gå på kompromis med materialerne og ingredienserne i vores produkter. Start med prøvepakke og test selv kvaliteten - helt uden binding.
Escrito pela empresa

Kattesundet 4, 1458, København K, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 95% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Godt tilfreds med barberbladene men jeg har meget svært ved at logge mig ind.

Resposta da Barberskabet.dk
Fantastiske trusser, perfekt pasform, god slidstyrke...
Men få dem nu lavet i nogle forskellige farver!
Den sidste stjerne er på højkant her!

Resposta da Barberskabet.dk
Pakken kom til tiden. Men hvorfor er det ingen retur. Seddel i pakken. Dette vil være en god service. Hved fejlkøb. Og et godt tip. Giv procenter til kunder der køber vedvarende. Det kan andet god finde ud af. Og det fastholder et god kundekreds.

Resposta da Barberskabet.dk
Det kører bare og så er det billigt. Og barberklingerne er bare i top💪

Resposta da Barberskabet.dk
i er søde at rette tidspunkt for levering 📦 hvis jeg bruger mindre🌞🤗

Resposta da Barberskabet.dk
Varerne er af god kvalitet, og leveringen skete hurtigt.

Resposta da Barberskabet.dk
Nævnt det før.I er på et tidspunkt gået fra 10 til 8 blade.Følgelig er prisen 25 kr stykket.Det sammenholdt med at skægresterne kiler sig fast mellem bladene,så man skal skifte ofte gør at jeg overvejer at prøve andres produkter.

Resposta da Barberskabet.dk
God og klar hjemmeside, effektiv ekspedition og hurtig levering. Kvalitetsundertøj der holder længe og har været det mest behagelige jeg nogensinde har haft. Denne gang var købet derfor en gentagelse efter mange års brug.

Resposta da Barberskabet.dk
Modtaget min nye barberskraber. Det er en prøvepakke og den er super lækker.
Jeg har tidligere købt boksershorts hos dette firma, og nu køber jeg de fantastiske t-shirts som de har.
Jeg er meget glad for at handle med dem, og det er nogle super lækreprodukter de har.

Resposta da Barberskabet.dk
Barberselskabet har jeg aldrig haft problemer med,barberbladene er gode og leveringen er perfekt

Resposta da Barberskabet.dk
Jeg glemte at skifte betalingskort da jeg fik nyt DK.
Fik et par info mails som jeg overså. Da jeg blev opmærksom på fejlen og rettede, så kom min ventende levering helt uden problemer - super god stabil service 😀

Resposta da Barberskabet.dk
Der var fejl i levering , dette blev løst straks uden beregning , fin service

Resposta da Barberskabet.dk
Lever op til forventningerne. Kvaliteten i orden og varerne kommer som aftalt.

Resposta da Barberskabet.dk
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.