Bare Watches Avaliações 169

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb een bijzonder prettige ervaring gehad met Bart: een echte, eerlijke horlogeliefhebber die redelijke prijzen hanteert. Open, transparante communicatie. Netjes en betrouwbaar. Van harte aan te... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Online een mooie Tag Heuer voorbij zien komen bij Bare Watches. We waren op dat moment op vakantie. Even via Whatsapp contact gehad hierover en vervolgens ongezien de horloge gekocht. Bij thuisko... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Today I bought a beautiful Breitling at Bare Watches. The price was fair and the communication very pleasant. I will recommend my friends, family and everyone else to buy their watch at Bare Wat... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sold my luxury watch to Bart in order to purchase a different piece. He is friendly watch enthusiast who offered a sharp price for the piece. The transaction went very smooth. After a short inspection... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Relojoaria

We started Bare Watches in 2020, the idea was born from our love and passion for watches. In addition to our striving to offer the highest quality watches, our second most important goal is to put a smile on our customer's face when they have bought a watch from us. Satisfied customers who look back on an honest and trusted purchase and would come back for the next purchase or repair. that is our goal! Our watches are always strictly inspected and are always well sourced. We therefore give a 6-month warranty on all our watch movements after purchase.

Informações de contato

4,9

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

169 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Horloge

Ik heb onlangs een horloge gekocht bij Bart en ben ontzettend tevreden over de hele ervaring. Bart is een nette en beleefde gast met duidelijke passie en veel kennis van horloges. Bart neemt de tijd en levert het horloge netjes af. Het kantoor ziet er mooi en professioneel uit, wat meteen vertrouwen wekt. De hele aankoop verliep soepel en prettig — geen druk, gewoon fijn gesprek over horloges. Dankjewel Bart!

25 de outubro de 2025

Bought my first Rolex

Bought my Sea-Dweller from Bart. Very nice contact.
Great wtach in a great condition for a fair price.
My next buy will defaniltly from Bare Watches

25 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eerlijk & betrouwbaar adres voor het betere segment horloges. Honest & reliable address for the better segment of watches.

Via Marktplaats contact genomen met Bare-Watches exclusive. Binnen 2 minuten hadden we een realistische deal voor beide partijen. Ontvangen in een verzorgde en vooral professioneel kantoor met atelier uitsluitend op afspraak. Verse koffie erbij en in een gemoedelijk gesprek de koop afgerond. Alles wordt keurig in house-stijl verpakking verpakt inclusief een reistasje voor je horloge voor vakantie of business trip. Bart heeft een super gevoel wat de klant graag wilt en ook verwacht van de hogere segment klasse, een fijn persoon met een eerlijk en prachtig bedrijf. Bart is meer waard dan je vertrouwen alleen, een keurige zakenman die zijn afspraak nakomt. Een absolute aanrader voor het betere horloge aan te kopen!

Contacted via Marktplaats with Bare-Watches exclusive. Within 2 minutes we had a realistic deal for both parties. Received in a well-maintained and above all professional office with a studio by appointment only. Add fresh coffee and complete the purchase in a friendly conversation. Everything is neatly packaged in house-style packaging, including a small travel bag for your watch for a holiday or business trip. Bart has a great sense of what the customer wants and expects from the higher segment, a nice person with an honest and wonderful company. Bart is worth more than just your trust, a decent businessman who keeps his end of the bargain. Highly recommended for purchasing a better watch!

14 de fevereiro de 2025

Top service en klantvriendelijkheid

Een mooie Omega Seamaster Diver gekocht bij Bart. Top service en een mooi gesprek, onder het genot van een bak koffie, gehad over z’n passie voor horloges en het ondernemerschap. Hij neemt de tijd voor z’n klanten. Absolute aanrader.

10 de setembro de 2024

Nieuwe aankoop

Vandaag bij Bart langs geweest en enkel alle lof voor Bart hoe hij zijn klanten behandelt. Deskundig, neemt de tijd en je ziet gewoon duidelijk aan hem dat hij er plezier in heeft en komt ook zo over. Echt top!!

4 de setembro de 2024

Great !

Bart is een fijne correcte man, eigenlijk geen verkoper maar eerder een adviseur met passie voor horloges, die een verhaal kan brengen, ook over de dingen des levens die echt belangrijk(er) zijn . Horloge BREITLING GALACTIC 36 was exact zoals omschreven, zijn whatsapp conversaties inclusief en zijn overname-prijs (in ons geval een nieuwe Tudor Black Bay) was m.i. zeker voor een professionele watch-kenner/handelaar correct.....

12 de abril de 2024

Absoluut een aanrader

Prettige ontvangst, goed gesprek over horloges en de belangrijke dingen in het leven. Bakkie koffie erbij en goede prijs afspraken. Aangeboden horloges waren compleet en exact zoals beschreven. Aanrader dus, en Bart, tot de volgende keer!

2 de novembro de 2023

Bare Watches top ervaring

Via marktplaats een mooie Tudor gezien en contact gezocht. Na wat mail verkeer afspraak gemaakt en werd hartelijk ontvangen door een persoon met veel kennis en eerlijk zaken doen. Was een zeer goede ervaring en kom zeker terug. Ga vooral zo door!

30 de setembro de 2023

Ongezien gekocht

Online een mooie Tag Heuer voorbij zien komen bij Bare Watches.
Bij thuiskomst op afspraak de horloge opgehaald.
Heel hartelijk ontvangen door Bart en met een heerlijk bakkie koffie nog de nodige verhalen gedeeld.
Mensen, niet twijfelen aan Bare Watches, fijne zaak! Bart is oprecht, een kenner en liefhebber.

2 de agosto de 2023

Vriendelijk en deskundig

Snel contact. Erg vriendelijk. Horloge bekeken onder het genot van een kopje koffie. Alle tijd voor uitleg en een praatje. Super ervaring hoop vaste klant te worden.👍🏻

17 de agosto de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zo hoort het kopen van een horloge te zijn!

Zo hoort het kopen van een horloge te zijn:
- supersnel en keurig contact via WhatsApp en telefoon
- een nette inruilprijs voor mijn oude horloge
- flexibele openingstijden
- bijzonder lekkere koffie, een goed gesprek en gelijk de band op maat gemaakt.
Kortom een absolute aanrader!

Ik begrijp werkelijk niet waarom we ons nog bij de bekende merkdealers laten behandelen als oud vuil (en bij de gratie Gods op een wachtlijst worden gezet…), terwijl je voor hetzelfde geld het horloge van je dromen gewoon kunt kopen bij Bart van Bare Watches.
Krijg je er ook nog gewoon een super ervaring bij ;-)

7 de agosto de 2023

Professioneel en klantgericht

Voor de aankoop van een prachtig horloge langs geweest bij Bare Watches. Voor een samenvatting van de zeer prettige ervaring sluit ik me eigenlijk bij mijn voorgangers aan. Je komt in eerste instantie voor het horloge, maar je blijft komen voor de service en kennis van Bart. Als de omstandigheden het toelaten kom ik zeker terug.

28 de julho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer goede ervaring gehad bij Bart

Zeer goede ervaring gehad bij Bart. Hij neemt alle tijd voor je en is heel vriendelijk. Ik kom hier zeker weer terug. Een echte aanrader voor iemand die een mooi horloge zoekt.

17 de junho de 2023

Enorm vriendelijk

Enorm vriendelijk! Zo zou ik Bart van Bare Watches willen omschrijven. In alle rust en met wederzijds respect fijn zaken gedaan. Zeker een aanrader als je van plan bent een mooi horloge te kopen waarbij persoonlijke aandacht belangrijk is.

12 de junho de 2023

Zoals het hoort

Zeer prettige ervaring gehad met Bart. Via app/mail snel reacties gehad en afspraak gemaakt op zijn kantoor. Hij neemt de tijd voor zijn klanten en toont oprechte interesse. Nette inruilprijs gekregen en zijn verkoopprijzen zijn concurrerend. Ik kom wederom graag langs als ik weer een horloge op het oog heb. Top!

26 de maio de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.